Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.628
Cevap
70
Favori
58.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yapabilirim dediğini?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    30 seviye de benim derdim şu benim defansım evlere şenlikken karşı tarafın hep kalabalık oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Otis

Oluyor hocam

Sanıyorum ben bir yerde hata yaptım. Akşam tekrar deneyeceğim.

Myclub'a bu sene sardığım için halen daha acemisiyim. Salah, Neymar vb için de illa ki böyle kombinler vardır. Bakabileceğim bir yer var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

30 seviye de benim derdim şu benim defansım evlere şenlikken karşı tarafın hep kalabalık oluyor
    Menajerinden veya gelişmiş ayarlarından kaynaklanıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teknik direktörünün talimatına bak defansın önde baskıysa stoperlerin öne doğru zıplar arkada çok açık verirsin. Orta sahada ayrıca dos oynat ve stoperlere defansif diye taktik ver ileri çıkmasınlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    http://pesdb.net/pes2019/
    oyuncuya girince altta Show all combinations yazan yere bak
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağ ol teknik direktörüm allegri baya umutlarla aldım ama olmadı sanırım

• blackprague kullanıcısına yanıt
    Oyunda ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.350 puanlı rakibin kalesine gitmekte bile sıkıntı yaşıyorum ve aynı şekilde defansta çok açık veriyorum.Ya arkadaş auto defans diye bir şey mi var bu oyunda,nedir herkes defans ustası olmuş!!350 puanlı adam ,gelen geçen çakmış ve bize karşı müthiş defans yapıyor.Bu yıl,defansta kolay savunma şekli var ama biz çözemedik!!Puanı düşük ,yüksek herkes pozisyon vermiyor!!Şimdi sorsan kareye basılı tut,sen de bir oyuncu seçip kademelere gir diyecekler!!Malesef defans şekli bu değil; tüm oyuncular bu defans şeklini kusursuzca uygulayamaz!!Bu sene ,defansta bir hile var ama nedir çözemedik!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Aralık 2018; 12:13:21 >
  • quote:

Tamam hocam sağ ol teknik direktörüm allegri baya umutlarla aldım ama olmadı sanırım
    Defans yoğunluğu yüksek bi menajer seç. Ayrıca defansif olarak "Tam Defans + Dengeli" olan menajerlerde defans işi tamamen defans hattına kalıyor. Ben özellikle kaçınıyorum bu tür menajerlerden. Top kazanma oranım en fazla orta sahadadır ve topu defans hattına geçirmemeye çalışırım. Bunun için de tam defans + agresif, veya önde baskılı bir menajer seçmeye özen gösteririm. Defansta da markaj çok yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRaY -- 28 Aralık 2018; 12:20:20 >
  • L roman nasıl arkadaşlar. Benim takım için 870 yönetim becerisi lazım bu adam 900 müş

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Oyunda ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.350 puanlı rakibin kalesine gitmekte bile sıkıntı yaşıyorum ve aynı şekilde defansta çok açık veriyorum.Ya arkadaş auto defans diye bir şey mi var bu oyunda,nedir herkes defans ustası olmuş!!350 puanlı adam ,gelen geçen çakmış ve bize karşı müthiş defans yapıyor.Bu yıl,defansta kolay savunma şekli var ama biz çözemedik!!Puanı düşük ,yüksek herkes pozisyon vermiyor!!Şimdi sorsan kareye basılı tut,sen de bir oyuncu seçip kademelere gir diyecekler!!Malesef defans şekli bu değil; tüm oyuncular bu defans şeklini kusursuzca uygulayamaz!!Bu sene ,defansta bir hile var ama nedir çözemedik!!
    Aynen ben de onu demek istiyorum hile gibi bi durum var

• sanıyorum 10. kutumda maldini ve aguero aynı anda geldi. ilk 10 kutu neredeyse tamamen gümüş ve 1-2 işe yaramaz altın.
  • Yav bu kebapfc nin derecesi 2700-2800 arasındaydı geçen gün şimdi baktım 3018 1. Oyunu bırakan plusibop u geçmiş. Ulan bunlar bir günde nasıl 250-300 derece atlıyor? Benim derece 916 kaç aydır inip çıkıyorum millet bir günde kaç derece atlıyor. Kesinlikle bir şey olması lazım bu momentum lag bi bizimi vuruyor sürekli seri kazanıp seri kaybediyoruz anlamadım ki!

• quote:

Burada önemli olan sana uyan hocayı alman. Defans taktiği önde baskı olan uymadıysa tam defans dene ya da tam tersi. Ben de ilk 4-3-3 kloop vardı istediğim gibi olmadı simeone ye geçtim. Hoca ile birlikte defansı nasıl yaptığın, oyuncuların da önemli. Bu oyunda manuel defans yapıp devamlı basketboldaki gibi pas arası yapmaya çalışıp adamın pası nereye atacağını tahmin edip oyuncu manuel yönlendirme yapman lazım. 17'den sonra defans sistemi değişti hurra kare+x ile defans yapma tarih oldu arkada çok açık veriyor o şekilde. Zaten bu oyunda defansı çözen başarılı oluyor golü bir şekilde atıyorsun.

• Ohooo 2 dişli araplar oyunu çözmüş. Atacağı paslar atacağı çalımlar önceden ayarlanıyor. Ben zamanlamayı yapamıyorum adam 2 sn öncesini düşünüyor pozisyonun. Lagdan oynamayamadım bıraktım, kendi kaleme 3 gol atıp hükmen verdim. Ben senin lagınla oynamak zorunda mıyım ya? Bi tek sende lag olsun. Adam maç sonu gülücük atıyor. Arapların soyu bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Ohooo 2 dişli araplar oyunu çözmüş. Atacağı paslar atacağı çalımlar önceden ayarlanıyor. Ben zamanlamayı yapamıyorum adam 2 sn öncesini düşünüyor pozisyonun. Lagdan oynamayamadım bıraktım, kendi kaleme 3 gol atıp hükmen verdim. Ben senin lagınla oynamak zorunda mıyım ya? Bi tek sende lag olsun. Adam maç sonu gülücük atıyor. Arapların soyu bitmez.
    Hiç sorma bağlantı seviyesini 4 arat Arap rakipler 10 maçta 1-2 denk geliyor berbat oluyor arkadaş bunlara İnterneti kim veriyor

Bağlantı seviyesi 4 yapınca Türk rakip geliyor %90 %10 da Arap geliyor oyunda bunlarla maç yapıyoruz nerde İspanyol İngiliz filan filan bağlantıyı seviyesini rastgele yapsam bu seferde 3 maçta 1 lagli maça denk geliyor mecbur 4 yapıyorum Türk ve Arap rakiplerle oynuyoruz

Arap gelince çıldırıyorum zaten leş bağlantıları var

• quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

L roman nasıl arkadaşlar. Benim takım için 870 yönetim becerisi lazım bu adam 900 müş
    Bende de var 840 yönetim becerisi kanatları kullanıyorsan almanı tavsiye ederim

• quote:

2vs2 dediğiniz ne?
    Ortaklaşa modu diyorum şuanda kampanya var mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Tam12

Dünya 1.'sine meydan okuduk :)
    3 maçta önde olan kazanır !!!

Ben de buradan sana meydan okuyorum hadi bakalım çarşı karıştı. yenilince yayınlamamazlık yapma yalnız. şaka bi yana haftalık olarak takipçilerden meydan okuma diyerek onlarla maç yapabilirsin. Böyle bir içerik kimse de yok, farklı bir etkinlik yapabilirsin.

Bir de arkadaş arada yenildiğiniz maçları da atın kanala emin ol daha fazla ilgi çeker. Herkes yendiği maçları atıyor zaten, yenildiğin maçları paylaşmak izleyiciye daha samimi bir yaklaşım olur bence.

• CyBeRaY C kullanıcısına yanıt
    Adrianonun dayaniklilik 50 yasindaki topcuda yok

• 
Sayfa: önceki 521522523524525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.