Şimdi Ara

Pes 2015 İlk maçım ve oyun hakkındaki fikirm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyunu kurup ilk maçımı yaptım ve kaydettim maçı videosu aşağıda.

Pes 2015 İlk maçım

Pes 2014 Hiç oynamayan bir pes fanı olmama rağmen Pes 2015 ten beklentilerim büyüktü , tabi bu kadar geç çıkınca biz dedik hataları anladılar ve çok ciddi düzeltmeler yapacaklar ama görünen o ki Pes 2014 ü biraz daha elini ayağını düzeltip piyasaya sürmüşler

Pes 2015 oynanışı ile ilgili en sevmediğim şey rakip oyuncu ile kendi oyuncunuz arasındaki mesafenin ne kadar olduğunu tam olara k hissedememeniz.Aynı şekilde top için de geçerli dediğim şey , bi bakıyorsunuz top yanınızdan geçip gitmiş.

Ayrıca bir noktada şu ki 2013 teki kadar kontroller yok herhalde oyunda .Top kontrolleri , çalımlar , takım arkadaşı kontrolleri bunlar biraz sınırlanmış sanki.Bir de birşey sorucam adam kaçırma yok değil mi Pes 2015 te ? Varsa söyleyin biz de bilelim.

Neden motor değiştirmek zorunda hissetti kendini Konamı bilmiyorum .Pes 2013 ün sadece kadrolarını bile güncelleseler yeterdi bana.Neyse el mecbur alışacağız Pes 2015'e

• PEs 2015, 2014e göre kat kat güzel ve kaliteli bir oyun, siz nerdeyse aynı diyorsunuz.Ufak tefek hatalar vardır ama pes 2014 tamamen hatalı bir oyundu bence.
  • pes 2015 çok güzel olmuş. ince paslar zevk veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

PEs 2015, 2014e göre kat kat güzel ve kaliteli bir oyun, siz nerdeyse aynı diyorsunuz.Ufak tefek hatalar vardır ama pes 2014 tamamen hatalı bir oyundu bence.

pes 2014 ile aynı kefeye koyamam tabiki oynanabilir bir oyun olmuş ama 2013 ün oynanışını arıyor insan

quote:

Orijinalden alıntı: rockstargame63

pes 2015 çok güzel olmuş. ince paslar zevk veriyor

ince pas derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcnkzr -- 23 Kasım 2014; 8:24:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğaBABA

Arkaya havadan ara pası atıldığında benzema ronaldo bale üçlüsünün rakibin arkasına anında sızması beni benden alıyor.

Kabak gibi direk kaleci ile başbaşa kalıyorsun yahu...

Gerçekte de öyle gerçekte de çok kolay pozisyona girebilen bir ofansı var madrid'in. oyuna suç bulmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcnkzr

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

PEs 2015, 2014e göre kat kat güzel ve kaliteli bir oyun, siz nerdeyse aynı diyorsunuz.Ufak tefek hatalar vardır ama pes 2014 tamamen hatalı bir oyundu bence.

pes 2014 ile aynı kefeye koyamam tabiki oynanabilir bir oyun olmuş ama 2013 ün oynanışını arıyor insan

quote:

Orijinalden alıntı: rockstargame63

pes 2015 çok güzel olmuş. ince paslar zevk veriyor

ince pas derken

Pes 2013 oynayışının nesini arıyorsun Allah aşkına.Pes 2013'ü çok iyi oynarım alırım Ronaldoyu orta sahadan başlar herkesi geçerim en son kaleciyi çalımlayıp topla kaleye girerim.Yani açıkçası ben oynanışı hiç aramıyorum sadece herkesin kolay oynayabilceği bir oyundu.Bunu 2015'de yapmak zor en azından oyun bazı açılardan düzeltilmiş.

• ben oyunu oynuyorum ama iyi mi kötü mü bi turlu karar veremedim. mesela hiç top saklayamiyorum. rakip futbolcu benim adamima temas edince topun kontrolunu kolayca kaybedip topu da kaptiriyorum. ayrica tek toplari oynamada sikinti var. ornegin defanstan pas ile cikmak buyuk kumar. heran topu kaptirabilirsin. pes 13 e alisanlar icin oyun iskence. ama yine de zevkli. 15 i oynadikdan sonra 13 bana cok basit geldi. 13 un kadrolarini guncelleyip oynarim ben diye dunusuyodum ama sanirim 15 in gercekliligine yenik dusup 15 e vurcam kendimi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paslarda önemli olan pasa cok basmak az basarsan topu kesın kaybedıyon.benimde pes 13 ü aradığım zamanlar oluyo ama bu oyun cok iyi
  • Gittim PC platformu için oyunu orjinal olarak aldım,o yüzden bu eleştiriyi yapma hakkımı kullanmak istiyorum...Oyun çok hantal,2009 da bıraktıgım oyunla alakası yok 2010 dan beri düzeltemediler oyunu,2013 üde orjinal almıştım,oda olmamıştı buda olmamış,yaptıgınız harakete adamların verdiği tepki süresi çok uzun,şutların hepsini ronaldo çekiyormuş gibi çok sert,kaleciler felan iyi ama beğendim duran top kullanımıda net onun haricinde ne my team ne be a pro felan modlarda hoşuma gitmedi,ha oynarsam alışırmıyım bilemiyorum,fifanın momentumuna glitchine deli olup bu oyunu aldım 2 saaat sonra glitchien kurban diyip geri döndüm konamiye önümüzdeki sene başarılar....
  • @ibra012 o zamanda paslar istrdiğimiz oyuncuya değil arkadında ki markaj altındaki oyıncuya gidiyor ve pas hatası oluyor.
    @Cose Turche pes 2011den beri oyuncular pası alıp ileri koşarken 1 saniye kadar hantal oluyorlar. Bunu hiç düzeltmediler. Ve 20 metre ötedeki oyuncuya pas atarken top adama gidene kadar geçen sürede insan çay demler içer. Birde boştaki topa kayarak vurma saçmalığı vardı. Ama dikkatimi çeken birşey var bilgisayarın yönettiği takımda bunlar hiç olmuyor istediği yere istediği şiddette atıyor pası alıyor gidiyor,
    Yinede pes2015 harika bir oyun muhteşem olmuş eksiği var ama yinede çok zevkli oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dcnkzr D kullanıcısına yanıt
    Bencede güzel olmuş pes 2014de çok fazla hata vardı. benimde yapacağım ilk maç videodaki gibi barcelona-real madrid ya da M.city-B.munih olurdu. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.