Şimdi Ara

Pes 2014 Vram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben oyunu kurdum ama paylaşımlı kısmında 2gb yazıyor nette baktıgım fotograflarda paylaşımlı kısmı hep yüksek oluyor ve dxidagdan baktıgımda 5800MB Gözüküyor burda hata nerde ??

İlk resim benim bilgisayarım 2.arkadaşımın
     Pes 2014 Vram Sorunu Pes 2014 Vram Sorunu

• senin ekran kartın var mı?

sanki onboard görünüyor, hatta 4g ram de yetersiz kalıyormuş gibi. Arkadaşında amd'nin 7800 serisi kart var.
  • Hocam zaten amd 7870 xt benim ekran kartım
  • Senin oyunun options uygulaması yerleşik ekran kartını görüyor, oyunun kendisi yine normal çalışacaktır, düzeltmek için uygulamayı da ekran kartıyla açmayı seçmen gerek, nvidia olsa söylerdim nasıl yapılacağını ama amd hakkında fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babadol

Senin oyunun options uygulaması yerleşik ekran kartını görüyor, oyunun kendisi yine normal çalışacaktır, düzeltmek için uygulamayı da ekran kartıyla açmayı seçmen gerek, nvidia olsa söylerdim nasıl yapılacağını ama amd hakkında fikrim yok.

Siz yanlış anladınız amd radeon hd 7870 xt benim kartım ve 2gb gercek boyutu paylasımlı normalde 5.8gb fakat peste bu gozukmuyor
  • Dirck kullanıcısına yanıt
    Paylaşımlı demek chipset üstündeki grafik işlemci demek, hem ekran kartı hem paylaşımlısı aynı anda kullanılmaz, ayrıca ekran kartının performansı paylaşımlıdan çok daha iyidir, paylaşımlısı sıradan işlemlerde kullanılır ve bilgisayarı yormaz.
  • Tamam biliyorum oraları ama 5.8 gozukmesi gerekirken 2 gozukuyor arkadasımda paylasımıda gozukuyo ? pes 2014 ü olan arkadaslar denese keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    FIFA 23 KASMA PROBLEMİ
    3 yıl önce açıldı
    Fifa 19 FPS sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncell
  • Bende vramda normal ekran kartı değerim paylaşımlıda da diğeri yazıyor. Görmemesi ilginç
  • Bende şaşırdım başka yorumları olan yokmu
  • GÜNCEL
  • güncel
  • konuyu uplamak istemiyorum ama güncel++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.