Şimdi Ara

PES 2014 [ ANA KONU ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
18
Favori
205.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [size=5]PES 2014 ANA KONUSU'NA HOŞGELDİNİZ .


    Pro Evolution Soccer 2014 İpuçları & Görüşler

     PES 2014 [ ANA KONU ]


    PES 2013 ün tamamen doğru dürüst yapılmadığı bir gerçek.
    Fakat PES 2014 geliştirmenin erken aşamalarında yeni grafik motoru '' Kojima Productions '' gibi özellikler kullanılacak.'' Kojima Productions'un'' aynı motoru ile, oyuna birçok yeni özellikler getirecek.Anlayacağınız yeni nesil '' Pes 2014 '' '' Fox Engine Metal Gear Solid '' oyununun grafikleri gibi olacak.


    PES 2014 yorumları ile yazı dizimize devam edelim!



    Motor Fox: Kurumsal Konami oyunları tarafından gelecekte kullanılabilecek Fox Motor sonraki grafik motoru, yeni hedefi dünyanın en iyi Konami grafik motoru oluşturmak için çalışmalara başladı.
    Bu yeni motor PES 2014 yılında kullanılacak, ancak Konami publicamento bir röportaj sırasında Manorito Hosoda sadece bir yorum olduğunu teyit etmemiştir.Ama bu olağanüstü grafik motoru nasıl olacak fikir edinmek için aşağıdaki videodan Metal Gear Solid Oyunu size çok iyi bir fikir verecektir.

    İŞTE YENİ MOTOR'UN OYUN GÖRÜNTÜLERİ VİDEO AŞAĞIDA TIKLAYIN .

    1080 p VEYA 720 p de izlemeniz ÖNERİLİR .

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L5IVOs5Pxh8


    Üçüncü tip: Gerçek yaşamda futbol oynadındığı gibi sanal futbol öyle oynanacak.Pro Evolution Soccer bunun en büyük kanıtı olacak. PES 2014 yılında üçüncü seti kullanma seçeneği aynı oyun içinde tamamen düzenlenebilir olacak!


    Düzenlenebilir Kamera: Bir öncü yeni özellik serisi,
    PES 2014 oyun sırasında kameralar düzenlemek için seçenekler olacaktır.
    EN ÖNEMLİSİ KAR YAĞIŞI OLACAK .
    PES 2014'te tüm ekibin sponsorlu çorapları, şortları vb... ayrıntılarını düzenlemek için tercihler mevcut olacak.



    Tamamen düzenlenebilir Üniformalar: Konami için Bir nokta daha! PES 2014 tamamen üniforma düzenleme özelliğini getiren ilk futbol oyunu olacak. Bununla beraber bazı sorunlar olmadan şort ve çorap üzerine logolar düzenleyebilirsiniz. Kuşkusuz oyun indirmek için kitsets prescissaram olmayabilir oyunun hayranları hitap edecek başka bir özelliğidir!


    Önümüzdeki yıl geldiğinde Konami oyunun ana yenilikleri bazılarıydı. Konami daha gerçekçi ışık ve daha gerçekçi oynanış ve Fox Motor tarafından sağlanan daha gerçekçi grafikler olacak.Müthiş değil mi ?

    ----------

    PES 2014 Formasyon Menüsü

     PES 2014 [ ANA KONU ]


    PES 2014 Taktiksel Ayarlar

    PES 2014'ün taktiksel anlamda da yenilikler getireceği gelen haberler arasında. Grafikler, oynanış derken taktiklerle ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. İstediğimiz oyuncuya sahanın istediğimiz "belirli" bir alanında görev verebileceğiz.



    Resim küçük olsa da içerdiği bilgiler önemli.
    Sahanın belirli alanları ve bölgeleri için detaylı stratejiler üretilebileceğiz. Resimdeki strateji ekranında da görüldüğü gibi, saha karelere bölünmüş durumda. Bir oyuncuyu sahanın belirli bir bölgesinde görevlendirebileceğiz. Kısaca bir oyuncunun sahanın tam olarak neresinde, ne yapmasını istiyorsanız belirtebileceksiniz.
    Savunmadaki bir oyuncunuza, karelere bölünmüş formasyon ekranında çok belirli bir bölgeyi gösterip, o bölgede rakibe pres yapmasını ya da rakibin güçlü forvet oyuncularına karşı çok daha dikkatli oynamasını sağlayabileceğiz.


    ---------

    PES 2014 Taraftar Etkisi

     PES 2014 [ ANA KONU ]


    Taraftar 12.Adam!

    PES 2014 gelişmelerinden birisi de taraftarların coşkusunun artık oyuncuların performansına yanıyacak olması. Taraftarı güçlü olan takım, maç içerisinde zaman zaman gaza gelebilecek, motive oldukları için paslarda ve şutlarda daha yüksek isabet oranı bulabilecek. Detaylar konunun devamında...

    Havaya, havaya, bütün eller havaya!


    Ev sahibi takımın taraflarları ve konuk takım taraftarları maçtaki performanslara direk etki edecek. Ev sahibi takımın taraftarları, takımına verdiği destekle, oyunculara adeta gaz verecek. Bu da oyuna, daha isabetli paslar, daha hızlı koşan ve istekli oyuncular olarak dönecek.

    Eski serilerde, taraftarın tezahüratları, pozisyonlara verdikleri tepkiler, maçın gidişine etki etmiyordu. Futbolun gerçek atmosferini oyunculara hissetirme gayretinde olan KONAMI, PES 2014 ile, artık taraftarları da 12. adam olarak bizlere sunuyor.


    Bu sistem tam olarak nasıl işleyecek, ne gibi özellikleri olacak henüz bilemiyoruz. İleride detaylar açıklandıkça bizler de öğreneceğiz ancak bu gelişmenin heyecan verici olduğunu blirtmek gerekir.

    Diğer PES 2014 Bilgileri de şu şekilde;


    -Oyuncular, top onlara gelmeden önce iyi bir kafa vuruşu yapabilmek için en doğru pozisyonu almak adına rakipleri ile mücadele ederken, kollarını kullanıp rakibin omuzu üzerine çıkarak avantaj sağlayabilecekler.


    -Pes 2013'de 40 kadar yıldız olmuş oyuncu için,o oyuncuya has özellikler vardı. Örneğin
    ronaldonun frikikten önce bacaklarını açması ve derin nefes alması gibi. Artık bu sayı
    çok daha artacak.

    -Bazı oyuncuların mental gücü, yani psikolojik dayanıklılığı, ev sahibi taraftarların
    baskısından etkilenmeyecek. Örneğin, Keane, viera ve gerrard gibi mücadeleci oyuncular rakip takımın taraftarı ne kadar baskı yaparsa yapsın az etkilenecekler.


    -Sahanın belirli alanları ve bölgeleri için detaylı stratejiler üretilebilecek. Bu strateji ekranında, saha karelere bölünmüş olacak ve bir oyuncuyu sahanın belirli bir bölgesinde görevlendirebileceğiz. Kısaca bir oyuncunun sahanın tam olarak neresinde
    ne yapmasını istiyorsanız belirtebileceksiniz.


    -Ayakkabılar, toplar ve formalarda inanılmaz bir gerçeklik olacak. Demoaşamasını takip eden muhabirler, gerçek bir ayakkabı resminin bile, oyundakinin yanında fake yani sahte gibi durduğunu dile getirdiler. Formalar hiç olmadığı kadar gerçek olacak.Yeni grafik motoru sayesinde bir formanın yatay ve dikey dalgalanmaları,formanın gerçek renkleri çok daha net olacak.

    ---------

    YENİ LİSANSLAR

    Primera División, Ligue 1 ve Eredisivie yine full lisanslı olacak. Serie A takımları da lisanslı olacak. İngiliz takımları yine lisanssız olarak karşımıza çıkacak (Premier Lig ve EA Sports arasındaki özel anlaşma devam ettiği sürece). Manchester United'ın yanında bir takım daha full lisanslı olarak eklenebilir. Bu takım EA Sports ile özel anlaşması bulunan takımlardan biri olamayacak (Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Everton, Fulham, Newcastle, Manchester City, Tottenham Hotspur). Bundesliga'dan yine 2 adet takım yer alacak. Bunlardan bir tanesi Bayern olacaktır. Diğeri de Dortmund dışında ligin en iyi 2. takımı olacaktır. Dortmund takımının da EA Sports ile özel anlaşması bulunmaktadır.

    Konami'nin Latin Amerika'da elde ettiği yüksek satış başarısına binaen büyük ihtimalle buradan bir lig daha full lisanslı olarak oyunda yerini alacaktır. Mantıken akla gelen ilk ihtimal de Arjantin Primera División'dır. Bu ligin PES 2013'te yer alacağı konuşulmaktaydı ancak Konami bütün takımların lisanslarını almayı yetiştiremediğinden iptal olduğu söyleniyor.

    Liga Adelante'nin full lisanslı olarak eklenebileceği konuşuluyor ancak bu haber şu anlık bir söylentiden ibaret.

    Arena do Grêmio da dahil olmak üzere yeni Brezilya stadları eklenecek. Konami, La Liga dışında bir ligin daha (Ligue 1 ya da Eredivisie olabilir) full stadyumlarını yapmak gibi bir düşüncelerinin olduğunu bildirdi.

    MODLAR

    Konami'nin PES 2013'te sildiği Lig ve Offline Topluluk modlarından dolayı aldığı negatif eleştiriler yüzünden bu modların geri gelmesi bekleniyor.

    Pro Evolution Soccer 2013'ün Futbol Yaşamı modlarında gördüğümüz 'Boot boosting' (Krampon gelişimi) in de büsbütün kalkması bekleniyor.

    DÜZENLEME

    Söylentilere göre 'Düzenle' modu komple elden geçirilecek. Amblemler, forma logoları gibi grafikler ve stadyumlar için sınırsız slot bulunacak. Ayrıca PES 2014'te çeşitli takımların 3. formalarına rastlayabiliriz.

    -----------

    YENİ HABERLER GELDİĞİNDE KONUYA EKLENECEKTİR . PES 2014 ANA KONUSU . YUKARIDA TUTMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ . TEŞEKKÜRLER .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 17 Mart 2013; 22:06:47 >
  • kar yağışı pes6 da wardı
    neyin kafasını yaşıyo bunlar merak ediyorum.
    war olanı oyundan çıkar sonra oyuna eklenecek diye haber yap enteresan....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uamuzzi

    kar yağışı pes6 da wardı
    neyin kafasını yaşıyo bunlar merak ediyorum.
    war olanı oyundan çıkar sonra oyuna eklenecek diye haber yap enteresan....

    Pes 6 'daki kar yağışı ile . Pes 2014 Yeni motor ile gelecek olan kar yağışında sizce hiçmi fark olmaz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anro

    quote:

    Orijinalden alıntı: uamuzzi

    kar yağışı pes6 da wardı
    neyin kafasını yaşıyo bunlar merak ediyorum.
    war olanı oyundan çıkar sonra oyuna eklenecek diye haber yap enteresan....

    Pes 6 'daki kar yağışı ile . Pes 2014 Yeni motor ile gelecek olan kar yağışında sizce hiçmi fark olmaz .

    olur olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip edilebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bRaVo!

    erkenden açılmış konu ;) yerimizi alalım

    aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ViperStrikes23


    quote:

    Orijinalden alıntı: bRaVo!

    erkenden açılmış konu ;) yerimizi alalım

    aynen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes 2014 'ten umutluyuz hadi hayırlısı.
  • hakem seçimi de olur inşallah.
  • inşallah bu seneki oyunda yaşadığımız salak sorunlardan güzel ders çıkartmışlardır.
  • Bu Tür Konuların Erken Açılması , bence yararlı herkes oyunda fikir olarak bir düşünce kurar . Mesela Şöyle olsa Çok iyi , böyle olsa çok süper vs. Bunun gibi bu çok güzel bir şeydir .

    Bence Pes 2014 yeni motor ile FİFA 'DAN 1 ADIM ÖNCE BAŞLADI .
  • Her Sene değişmesi beklenen şu oyun yapısını pişirip pişirip sunuyorlar. Sistem maça çok hakim normalde rahat kazanacağınız maçları bazen akıl almaz bir şekilde kaybediyorsunuz.Bunun gibi birçok uzun top saçmalığı Oyunun en önemli özellik hız olması(Kaç senedir böyle) Yerden ortaların daha çok etkili olması gibi saçmalıklar var peste.
    Bana göre pes ancak şunları yaparsa eski günlerine döner.
    Online daha keyifli hale getirip online modları çoğaltma.
    Hile olayına bir son vermek.
    Oyunda geçekle ilgisi olmayan oyuncuları kaldırıp yeni lisanslı ligler eklemek.
    Oyun yapısında değişikliğe gidilmesi
    Hız oyunu olmaktan çıkıp fizik tekniğin dahil olduğu bir oyun olması.
    Overallerin gerçeğe yakın ayarlanması Falcao:80 Sabri:85
    Stadyum atmosferi spiker gibi bir çok maçı keyifsiz hale getiren unsurlar var Bunlara bir çözüm bulmalı konami
    En önemlisi ise gerçeğe daha uygun olması.

    bunlar gibi bir çok eksiği var pesin aklıma geldikçe eklerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gareth Bale -- 24 Ocak 2013; 20:58:34 >
  • 2013 Tede geliyordu bu motor pek umutlu değilim açıkcasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anro

    Bu Tür Konuların Erken Açılması , bence yararlı herkes oyunda fikir olarak bir düşünce kurar . Mesela Şöyle olsa Çok iyi , böyle olsa çok süper vs. Bunun gibi bu çok güzel bir şeydir .

    Bence Pes 2014 yeni motor ile FİFA 'DAN 1 ADIM ÖNCE BAŞLADI .


    Doğmamış bebeğe don biçmeyin Pes 14 çok iyide olabilir aksine vasat bir oyunda olabilir 11-12-13 gibi Pes serisi 2010 yılından sonra çok bozdu. Umarım düzelir tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

    quote:

    Orijinalden alıntı: Anro

    Bu Tür Konuların Erken Açılması , bence yararlı herkes oyunda fikir olarak bir düşünce kurar . Mesela Şöyle olsa Çok iyi , böyle olsa çok süper vs. Bunun gibi bu çok güzel bir şeydir .

    Bence Pes 2014 yeni motor ile FİFA 'DAN 1 ADIM ÖNCE BAŞLADI .


    Doğmamış bebeğe don biçmeyin Pes 14 çok iyide olabilir aksine vasat bir oyunda olabilir 11-12-13 gibi Pes serisi 2010 yılından sonra çok bozdu. Umarım düzelir tabi.

    Bu motoru kullanan oyunu Oynayın o zaman daha yararlı yorum yaparsınız . PES başlı başına VASAT bir oyundu zaten . Fifa ' nın önüne hiç geçemedi bence .

    Ben sana bişey sölimmi . Ben 2006 'Dan Beri FİFA bağımlısı olarak ve halende oynamakta oldugum FİFA 2013 kullanıcısı olarak bu yorumu yaptım .

    AYRICA fifa 2013 herhangi bir haber yok . Ortada .

    FİFA bu yeni MOTOR konusunda bir yenilik yapmazsa PES '' SADECE OYUN MOTORU HATTINDA ÖNE GEÇER .''

    Yoksa Fifa Lisans olsun , Oyun KOntrast Olsun , Hareket , Şut , Spiker her yönden üstün .

    Stad konusunda'da .

    PES'in eksikleri Belli bunları belirtmeye gerek yok tekrar . '' EN ÖNEMLİSİ LİSANS . ''

    Ama FUTBOL oyunlarında kaliteli motor oyuna çok renk katar ve canlı tutar .

    '' NOT FİFA 2013 OYNAMAKTA . ''
  • Hayırlısı
  • ARKADAŞLAR PES 2014 FAZLA İLGİ YOKMU . 2013 ÇOK VASAT GEÇTİDE PES 'DEN VAZMIGEÇTİNİZ .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anro

    ARKADAŞLAR PES 2014 FAZLA İLGİ YOKMU . 2013 ÇOK VASAT GEÇTİDE PES 'DEN VAZMIGEÇTİNİZ .

    Pes 2013'ü hiç beğenmedim 2012 daha iyi 2014 nasıl olacak bakalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zaman46

    quote:

    Orijinalden alıntı: Anro

    ARKADAŞLAR PES 2014 FAZLA İLGİ YOKMU . 2013 ÇOK VASAT GEÇTİDE PES 'DEN VAZMIGEÇTİNİZ .

    Pes 2013'ü hiç beğenmedim 2012 daha iyi 2014 nasıl olacak bakalım

    Bu motor beni etkiledi .

    Yıllardır FİFA hastasıyım bu motor ne gibi görüntü getirir merakım o ama bu motor çok bekleneni veremezse .

    FİFA şuan oldugu gibi yıllarca bu işi ÜSTÜNLÜK ile götürür .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.