Şimdi Ara

Pes 2013 yama fiyatlarına zam geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2013 yama fiyatları çığrından çıktı 1000 tl ve 800 tl arası değişiyor daha uyguna almak için youtube kanallarından katıla üye olmak gerekiyor o da 650 Tl ye geliyor

Ben bu konu hakkında gerek Facebook gruplarında gerekse forumlarda çok linç yedim gerekse Facebook gruplarında gerekse formlarda bana destek olan arkadaşlarda oldu onlara ayrıca teşekkür ediyorum benim bu mücadelemin sebebi fiyatların bu noktaya gelmemesiydi çünkü az çok fiyatların bu noktaya gelebiliceğini tahmin edebiliyordum

Pes 2013'ü oynayan genelde sistemi düşük olan kesim oluyor

bu insanların maddi durumu iyi olsa zaten gidipte Pes 2013 oynamazlar Fc 2026 varken zaten benim de Pes 2013'ü e yama yapma sebebim bu insanlar yani oyunu çok sevdiğimden ya da sistemimin düşük olmasından değil Allah'a şükür çok iyi bir bilgisayarım var benim ancak ne yazık ki herkes aynı şartlara sahip değil bu ülkede

Tamam emek var ancak emek olması bir şeyin fahiş fiyata satılacağı anlamına gelmiyor

Çok uzun yazdım yazdıklarımı sonuna kadar okuyan herkese çok teşekkür ediyorum

• Emre, bu eleman bizim yamanın üzerine birşeyler yapmaya çalışmış. Yamanın orjinali PESTÜRK13.

Biz bile o kadar fiyat çekmiyoruz yani

Ben verdiğiniz emeğe bir şey demiyorum kesinlikle siz ne kadara satıyorsunuz onuda bilmiyorum resimde ki ilk arkadaş 750 tl + 250 tl kurulum ücreti istiyor 2. arkadaş Youtube katıl üzerinden aylık olarak 650 tl ye satılıyor ama katıl almak istemezsen kurulum dahil 800 tl ye satıyor ben bunu eleştiriiyorum siz ne kadara satıyorsunuz gerçekten bilmiyorum ama bu fiyatlar çok fazla birde sizin yamanızın üzerine bir şeyler yapmaya çalışması çok absürt olmuş çünkü ortada 0 dan bir çalışma yok hazır çalışmanın üzerine bir şeyler yapmaya çalışıp bunu parayla satmak çok yanlış kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brs_1116 -- 19 Ekim 2025; 17:48:18 >

İlk zamanlar bende senin gibi para ile yama satışına karşıydım, Sonra işin içine girdim yama yapımcısı oldum Editçiyim yamada gerçekten insan çok yoruluyor. Boyunu sırtı tutuluyor. Gözleri acıyor vs. En ince ayrıntısına kadar yapıyoruz. Zaten bizim yamamızı biliyorsundur illaki, İnsan emeğinin karşılığı çıksın istiyor. Buram buram emek harcıyoruz çünkü. Bizim yamayı almak istersen ben sana yapabileceğim kadar indirim yapmaya çalışırım.

#pesegelpatch bizden çaldığı yamayı kullanıyor ve ona hakkımızı helal etmiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSTR3 -- 19 Ekim 2025; 18:42:7 >

pesegelpatch youtubeden ücretsiz bir yamayı almıştı ilk başta sonradan sizin yamanızıda almış birde bu işten para kazanmaya çalışıyor utanmadan

İndirim teklifin için çok teşekkür ediyorum almak istersem ilk sizinle iletişime geçerim şu anda fm 2026 bekliyorum

pesegelpatch'a mail atmıştım ben adam bana utanmadan o yamayı güncelledim ben diyordu üctetsiz yamayı güncelleyip satıyordu birde kendisi daha fazla bir şey yapamayınca sizin yamanızı alıp oradan ilerlemeye çalışıyor ayıp gerçektende

Aynen öyle, Bu arada Arka Sokaklar dizisinde cevher fanı olduğunu biliyorum :)

Arka Sokaklar dizisinin en iyi kötü karakteri olur kendisi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.