Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daha yeni gördüm ustam güncellemenin geldiğini :) Yoksa mutlaka indirip, yorum yapardım. Eline, emeğine sağlık. Hakkını ödeyemeyiz :) Hala Pes 2013 oynayanları düşünen insanlar çok yaşasın :D
  • ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    Eline saglik hocam. İndirdimde bir önceki sürüm üzerinde oynadık ki kıyamadık şimdilik :) o oyun bitince yeni versiyona geçeriz. Sen olmasan yolda kalırdık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senden Allah razı olsun. Mükemmel olmuş güncelleme. Ellerine sağlık, emeğine sağlık. Hakkın ödenmez.
  • Kardeşim ALLAH razı olsun bütün emeklerin için favorimissin,üstüne göremedik tanımadık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

Yeni güncellemeyi indiren yok mu yahu, yorumlarınızı bekliyorum

İndirdik kardeş sağoalsın. Güzel olmuş her şey 10 numara. Allah razı olsun.
  • Dostum eline emeğine sağlık
  • Teşekkürler arkadaşım; eline koluna yüreğine sağlık. Yıllardan beri senin yamalarınla oynuyoruz.
  • ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    Hocam rar'dan çıkarırken hata veriyor nedeni ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcExpertt

Hocam rar'dan çıkarırken hata veriyor nedeni ne olabilir ?

indirirken sıkıntı olmuştur. tekrar indirin. dosyada normalde sorun yok.
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Evet başka bilgisayarda indirmeyi denemiştim hata verdi şuan kendi bilgisayarımda indirdim sıkıntı yok. Teşekkür ederim
  • PcExpertt kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • bu arada güncelleme için çok sağolun hocam elinize sağlık çok güzel olmuş
  • Merhabalar,
    ben çok anlamam futboldan ancak sürekli oynayan arkadaşlarımız diyor ki ingiltere ligi lideri Leicester City takımlar arasında yok.

Belki adı farklıdır dedim konu hakkında bilgi verirmisiniz.

Saygılar.
  • Dandik takımın birini değiştirip yapabilir fakat transfer dısında ugrasmıyo sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahdeniz

Merhabalar,
    ben çok anlamam futboldan ancak sürekli oynayan arkadaşlarımız diyor ki ingiltere ligi lideri Leicester City takımlar arasında yok.

Belki adı farklıdır dedim konu hakkında bilgi verirmisiniz.

Saygılar.

Yeni takım eklenir tabiki, fakat pek fazla vaktim olmadığı için ilgilenemiyorum. Belki yaz sezonunda güncelleme çıkartırsam olabilir
  • yeni yamayı kurduk teşekkür ederiz.
  • Yama çok güzel ancak Liverpool'un stadyumu ANFİELD ROAD yazıyor ancak stadyum Emirates Stadyumu içerde top arabası motifleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ForceHawk_7z kardeşim bu yama gibi '' pes 2016 PS4 yama '' yapmayı düşünüyormusun acaba,ücreti neyse öderiz,yeterki senin elinden yapılmış olsun
  • Aga herşeyi doğru yaptığımdan eminim.Ama oyuna girince hiçbirşey çıkmıyor hiçbi takım falan yok ama göğüs logosuna falan girdiğimde yani yüklü olanlara baktığımda konyanın falan amblemleri çıkıyo nerde sıkıntı çıktı anlamadım DLC 6 yok ama 1.04 var saatlerdir uğraşıyorum oyuncuların hiçbiri gelmedi sadece logolar geldi onda da benim tek tek uğraşıp atmam gerekiyo yani hiçbir takımda yok sadece yüklenmiş olarak gözüküyo ne yapabilirim
  • Bu senede güncelleme yapıcaksan çıkan dusen takımlarada bi el atarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.