Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: priso_break7

arkadaşlar data pack 6.00 ve versiyon 1.04 bu siteden indirin.

http://www.internetcafem.com/forum/oyun-problemleri-ve-cozumleri/1206-pes-2013-dlc-v14-ve-2013-tranferleri-yukleme-ps3.html

Yapmanız gerekeni videoda anlatıyor.Ben yaptım oldu. Uzun bir aramanın ardından buldum.

İyi günler

Bilgi için sağol fakat orjinal ps3 için geçerli değil arkadaşın videoda anlattığı. cfw jailbreak yazılımı yüklenmesi gerekiyor yani playstationu çip taktırmadan kırmanız gerekiyor. Benim ps3 orjinal işime yaramıyor o yüzden. Orjinal cihazlar için çözümleme bulabilen varsa bilgi verebilirse iyi olur.

• Bende de pes 13 var ancak güncel değil. Online desteği çektiği için yüklenemezmi artık. Ps3 kırık değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam linki kontrol eder misiniz?
  • Ya şu pes 2013 ün türkçe dil dosyasını update edebilecek olan varmı ? iki haftadır arıyorum çaresizlikten herkese soruyorum. Ps3 ü kırık olanlar multimana girecek pes 2013 ün dosyalarından usdir> dt05_v.img dosyasını update edebilir misiniz özelden linki atarsınız lütfen çok acil ihtiyacım var bendeki rusça o yüzden istiyorum ingilizce de olur .
  • Merhaba. Makinam 3004b orjinal sanırım kırılmıyormus bunlar. benim sorunum data pack yüklü olmaması destekde gittiği için yükleyemiyorum. Yüklü makinalardan kopyalandığını forumlardan videolardan öğrendim. Fakat benim sorum bu kopyalama işlemini kırık bir makinadan gerçekleştirebilirmiyim. Konunun hakimi arkadaslar ilgilenirseniz sevinirim.

• Yakın zamanda Pes 2013 19BJK03 v6.2 - Güncellemesi Çıkacaktır. Bu güncelleme bu zamana kadar çıkmış bütün güncellemeleri kapsayacak. Aynı zamanda 15/16 Sezonu devre arası transferlerini de içerecektir.

Beklemede Kalın...
  • Gercekten cok iyi işler yapıyorsunuz. Hersey istediginiz gibi olsun. Bi de bi ricam olacak. Oyuncu güçlerinde de degisiklikler yapar mısınız. Gecen yamadakiler doğruydu ama bazi oyuncular parladi. Sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: kontex890

Gercekten cok iyi işler yapıyorsunuz. Hersey istediginiz gibi olsun. Bi de bi ricam olacak. Oyuncu güçlerinde de degisiklikler yapar mısınız. Gecen yamadakiler doğruydu ama bazi oyuncular parladi. Sagolun

Çoğunu güncelledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

Yakın zamanda Pes 2013 19BJK03 v6.2 - Güncellemesi Çıkacaktır. Bu güncelleme bu zamana kadar çıkmış bütün güncellemeleri kapsayacak. Aynı zamanda 15/16 Sezonu devre arası transferlerini de içerecektir.

Beklemede Kalın...

Kardeş gerçekten sağolasın, Allah razı olsun.
  • İnternet üzerinde datapack v6 yüklemeden güncelleme indirebileceğiniz bir site var ancak adamlar 50 lira istiyor bende sizler gibi destek olmadığından dtpack yukleyemiyorum 50 liradan vermek istemiyorum

• beklemedeyiz kardeşim
  • Arkadaşlar bir kişi forcehawk hocanın güncellemeleri yaptığı gibi datapack dosyasını bir siteye koyamaz mi ben nasıl yapıldığını bilmiyorum.

• Datapach v6 yüklü benim kırık ps3 te. Aslında isteyenler için tüm oyunu biryere uploud edebilirim ama net dayanırmı ona bilmem :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeler için teşekkürler. şuba ara transferleri mevcut mu
  • İnşallah karmalar olur da forum yıkılır. Gercekten efsane bir iş yapmis olursunuz. Ve bayagi bağış gelir size

• Şubat transferleri için çalışmanız var mı ?@ForceHawk_7z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tery588 -- 11 Şubat 2016; 14:13:47 >
  • ellerine sağlık devamını bekliyoruz
  • Beklemedeyiz.

• PeS 2013 19BJK03 OF - v6.2 Güncellemesi ÇIKTI, İlk Sayfadan İndirebilirsiniz !!

Not: Yamanın hatasız olması için eski yamaların tamamını silin ve SADECE v6.2 Güncellemesinin kurun..

• Yeni güncellemeyi indiren yok mu yahu, yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.