Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Dybala'nın gücü 69 Morata'nın gücü 71 Kane'nin gücü 63 bu oyuncular en az 80 olmalı.
    Bir de takımların oyun planlarında oyuncuların yeri kaymış mesela atıyorum juvede kaleci orta sahaya koyulmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar son çıkan yamada büyük harf edit dosyası yapacakmısın eskiden büyük harf edit dosyası yapılıyordu şimdi yapılmıyor anlamadım zor bir şey mi büyük harf
    edit dosyası yapmak ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenkosaka -- 12 Eylül 2015; 20:06:52 >
  • İstekleriniz doğrultusunda hatalar düzeltiliyor arkadaşlar, şuan kadro dizilişleri flan güncel. Oyuncu güçleri ayarlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 13 Eylül 2015; 23:48:15 >
  • Buradaki herkes bu oyuna aşık dolayısıyla merak etme pes 16 ne kadarsa o parayı ikiyle çaro yine verip alırlar AMA gel görki kimse aynı tadı alamıyor be hocam. İnsanların hala para yüzünden nu oyunu oynadıklarını düşünmek nasıl bir düşünce tarzıdır? Oyunun güzel olduğu hala bir çok internet cafede tercih edildiğini bilmeden yorum yaptığınızı düşünmek istiyorum. Bunun dışında ezberede konuşmuyorum pes 16 full sürüm indirip oynadım. tam bir rezalet çok kötü, tam bir fifa özentisi olmuş oynanınırlık çok çok kötü hatta yok. O yüzden Pes 13 biz fakir :) kesim tarafından hala ve ısrarla oynanmaya devam edicek siz ve sizin gibi parası çoklara inat :) Lütfen pes 16 oynayın ama burda mesaj hanesini doldurmayın.
  • ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    hocam pm atarmısınız bir 5 dk nızı alıcam bir şey sormak istiyorum?
  • A.Madrid'deki Gimenez unutulmuş.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Hocam hala çok fazla inceleme fırsayım olmadı ama gördüğüm kadarıyla söylemem gerekirse oyuna çok sağlam bir yama desteği lazım. Yani ünlü oyuncuları geçtim ki burada yazılanların dışında birçok oyuncu var daha Carlos bacca luiz adriano filan saymakla bitmez bunların dışında cardiff city hala premier ligde yani çok çok fazla eksikler var oyunda, Elbette tüm oyuncu güçlerini pesdatebase sitesindeki verilere göre güncellemek imkansız ama aslında imkansız değil çok vakit alır ama bu şekildede takım güçleri çok ayarsız olmuş. birçok takımda birçok oyuncu yok. işin ilginç yanı bırak transferi kendi takımıdna bile yok. Örnek Chelsea!nin 25 milyon euro verip aldığı sol bek Abdul Rahman Baba Chelsea'de yok ve Augsburg'dada yok. Yani bunun gibi birçok eksik oyuncuda var. Aston villada barcelonadan transfer edilen Adama traore yok? Bunları kağıda yazmadım yani dün oynarken bir çok oyuncu gördüm bu şekilde aklıma gelenleri yazıyorum. Yani bu yamayla oyunu oynamak şu an imkansız. Eğer detaylı bir yama çıkacaksa bekleyelim yoksa EDİT kısmından en azından bazı takımları biz ayarlayalım. Yani efsane bir yama bekliyoruz hocam senden sözün özü bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: duncan85

Hocam hala çok fazla inceleme fırsayım olmadı ama gördüğüm kadarıyla söylemem gerekirse oyuna çok sağlam bir yama desteği lazım. Yani ünlü oyuncuları geçtim ki burada yazılanların dışında birçok oyuncu var daha Carlos bacca luiz adriano filan saymakla bitmez bunların dışında cardiff city hala premier ligde yani çok çok fazla eksikler var oyunda, Elbette tüm oyuncu güçlerini pesdatebase sitesindeki verilere göre güncellemek imkansız ama aslında imkansız değil çok vakit alır ama bu şekildede takım güçleri çok ayarsız olmuş. birçok takımda birçok oyuncu yok. işin ilginç yanı bırak transferi kendi takımıdna bile yok. Örnek Chelsea!nin 25 milyon euro verip aldığı sol bek Abdul Rahman Baba Chelsea'de yok ve Augsburg'dada yok. Yani bunun gibi birçok eksik oyuncuda var. Aston villada barcelonadan transfer edilen Adama traore yok? Bunları kağıda yazmadım yani dün oynarken bir çok oyuncu gördüm bu şekilde aklıma gelenleri yazıyorum. Yani bu yamayla oyunu oynamak şu an imkansız. Eğer detaylı bir yama çıkacaksa bekleyelim yoksa EDİT kısmından en azından bazı takımları biz ayarlayalım. Yani efsane bir yama bekliyoruz hocam senden sözün özü bu :)

Daha önce de söylemiştim şimdi de söyliyeyim eksikleri tek tek burdan belirtirseniz yaparım. Ama bana site ismi verip burdan eksikleri düzelt, burdan bu şekilde güncelleyebilirsin flan demeyin. Bende biliyorum o siteleri zaman olmadığından detaylı olarak yapılamıyor maalesef. Oynamak şuan imkansız, ya da biz ayarlayalım demişsin; oyunun üstünden 4 yıl geçmiş, oyunu yapan firma bile güncellemeyi kesmiş sunucuları kapatmış yinede elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışıyoruz. Tabiki eksikler vardır fazla bakamıyorum bundan dolayı da forumda belirtirseniz aşağıdaki gibi hep beraber kapatırız bu eksiklikleri de

Örn; J.martinez 83 olmalı veya Van persie fenerbahçe de gibi

• Bende PlayStore dan aldım tüm partları indirdim 6.cab hata verdi onu ayrıca bulup indirdim şimdi 9.cab hata veriyor iyi güzel de kurulumda böyle bir dosya yokki :s
  • MikeEhrmantraut kullanıcısına yanıt
    yukledım gırıs yaparken hata verıyor data bılmem bıseyler yazıyor..kullandıgım sürüm...dlc6.00 v.1,4....yanlıs nerde?
  • Arkadaşlar lütfen acilll yardım...yükledim fakat starta basınca hata verıyor data ıle alakalı ve sonra baglantı ayarlarınızı kontrol ettıgım halde bır daha edın dıor..neden?
  • yardım

bende çok kadrolarla oynuyolar kompile silip paketi yüklemem gerekiyor bunun kısa bir yolu yokmu bozulan kadroyu eski haline getirmek veya karakter güçlerini eski hale getirmek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

PeS 2013 19BJK03 OF - v6.0 Transfer Güncellemesi ÇIKTIi İlk Sayfadan İndirebilirsiniz !!

Not: Önceki yamayı komple silip, v6.0 güncellemesi kurun !

Edit : Ps3 Orjinal fakat yanlışlıkla Pes2013 verileri silindi güncellemede yapılmıyor... Bir iki yöntemi varmış yinede. İzmirde bu işi yapan yardımcı olabilecek birileri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeLLowRed1925 -- 24 Eylül 2015; 10:54:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unigsm

yardım

bende çok kadrolarla oynuyolar kompile silip paketi yüklemem gerekiyor bunun kısa bir yolu yokmu bozulan kadroyu eski haline getirmek veya karakter güçlerini eski hale getirmek gibi

kolay bi yöntemi var.transferlerde bir oynama yapıldığını görüyosan kayıtlı verilerde 7880 mb civarı bir dosya var.sadece onu kopyalayıp bi flashında sürekli saklaman yeter.bozuldukça flashtan kopyala 20 saniyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duncan85

Buradaki herkes bu oyuna aşık dolayısıyla merak etme pes 16 ne kadarsa o parayı ikiyle çaro yine verip alırlar AMA gel görki kimse aynı tadı alamıyor be hocam. İnsanların hala para yüzünden nu oyunu oynadıklarını düşünmek nasıl bir düşünce tarzıdır? Oyunun güzel olduğu hala bir çok internet cafede tercih edildiğini bilmeden yorum yaptığınızı düşünmek istiyorum. Bunun dışında ezberede konuşmuyorum pes 16 full sürüm indirip oynadım. tam bir rezalet çok kötü, tam bir fifa özentisi olmuş oynanınırlık çok çok kötü hatta yok. O yüzden Pes 13 biz fakir :) kesim tarafından hala ve ısrarla oynanmaya devam edicek siz ve sizin gibi parası çoklara inat :) Lütfen pes 16 oynayın ama burda mesaj hanesini doldurmayın.

güzel demişsinde bizim insanımızda hiç yenilikçi değil.sırf daha basit diye oynanıyor sadece o kadar. yoksa pes 16 15 yada fifa 16 görsel olarak oyundaki farklı farklı görüntüler oynama şekilleri falan pes 13e 100 çeker.ama gel gör ki herkes istiyor kaleye vurdunmu gol olsun paslar hep isabetli olsun.bizim insanımız grid oyununu değil bluru oynar.çünkü kolay. watch dogsu değil gta yı oynar

• kaleci ter stegen korner kullanıyor, bir çok takımda da kalede defans defansta kaleci gibi yanlışlıklar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion0121

kaleci ter stegen korner kullanıyor, bir çok takımda da kalede defans defansta kaleci gibi yanlışlıklar var.

Düzeltildi hepsi, hafta içinde yeni güncelleme gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z
    Düzeltildi hepsi, hafta içinde yeni güncelleme gelecek.

büyük takımların yeni sezon formaları eklenecek mi acaba?
    city, united, chelsea, real, barça, bayern, psg gibi takımlar.
    adanaspor ve demirsporun kısa isimleri yanlış yapılmış. ads adana demirspor olmalı. ayrıca barça ve bayern maçında kısaltma olarak ikisinde de fcb yazıyor barcelonayı bar olarak değiştirebilirsiniz.
    son olarak adana demirsporun kadrosuna baktım transferler yapılmamış.

iyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion0121 -- 29 Eylül 2015; 12:11:34 >
  • davidsukru D kullanıcısına yanıt
    Pes 13 hakkında sadece kolay oluşumu senin aklında kaldı? Pes 13 doğru oynandığı zaman gayet zor bir oyundur. Artı gerçek futbola yakınlaşırken oyun olma özelliğini kaybetmemiştir. gerçeklikle oyun arasında ince bir çizgi vardır keyif vermelidir oyun Pes 13 bunu çok iyi başarmıştır. Eğer senin dediğin doğru olsaydı pes 16 ve fifa 16 gibi oyunların bağımlıları forumlarda isyan etmezlerdi.
    Çok ünlü bir sitemizde oynayan arkadaşların yaptığı bir kaç fifa 16 yorumu;

Hakemlerin verdiği kararların düzelmesi için acilen bir yama çıkarılmalı çünkü hakemler bildiğin bizim ligin hakemleri gibi en ufak temasa faul çalıyor. yapay zekaya karşı oynuyorsanız çok uzun süredir olduğu gibi size yapılanlara düdük çalınmazken aynı hareketi siz yapınca düdük hemen ağzına gidiyor hakemin, sanki arog filminden karga yönetiyor maçı anasını satayım.

Top kontrolünün çok yavaş olduğu oyun. orta sahada pas yapayım diyorum adam dönene kadar akşam oluyor. bahsettiğim oyuncu oscar. luka modric en hızlı yön değiştiren oyuncularda biridir normalde birazdan ona da bakacağım. umutlu değilim ama hadi bakalım. sert pas da şuana kadar gördüğüm en saçma şey. atıyorsun , kontrol ederken top kafa hizzasına kadar çıkıyor yok daha neler. şut çektik sanki. olması gereken oyuncunun dizine kadar gelmesi.

Watch dog değil gta demişsin ama GTA dediğin oyun oyun dünyasında bir efsanedir kolay değildir çok keyiflidir ve sadece bizde değil tüm dünyada tercih sebebidir. Dünya genelinde en çok satan oyunlar içinde 6. sıradadır.

Zaten Watch dog ile Gta sorgulamasının yapıldığı bir yorum yeterince sağlıklı bilgi veremezdi. Age of pires II nasıl ki Age of pires III'den her zaman öndeyse bazı oyunlar grafikleriyle değil oynanabilirlik, verdiği keyif ve oyuncuyu bam telinden vurarak yakalamasıyla başarılı olur buraya onun grafikleri buna 100 basar demekle oyun açılımı yapmış olmuyorsunuz..

• yeLLowRed1925 kullanıcısına yanıt
    bornova da küçük parkta gamepark oyun salonunda ibrahim var. o sana yardımcı olur.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.