Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: Xheldron

Usta Real madrid barcelona galatasaray inter milan o takımlarda ve daha da fazla var formalarında amblem yok ve formaları bi garip yardımcı olur musun ?

Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Saydığınız takımların hepsinin yeni formaları güncellendi isterseniz yeni çıkacak olan güncellemeyi bekleyin.

Yani demek istediğim mesela Real madrid formasında üstü bembeyaz sponsor yada takımın amblemi yok sadece bembeyaz forma saydığım takımlarında öyle rengi neyse öyle dümdüz renk formanın üstünde sponsor yada takımın amblemi gözükmüyor bunlar normal mi ?
  • yamayı eksik kurmuşsun tamamı olan 776 dosyayı kopyalayacaksın
  • Patron her cumartesi transfer güncellemesi çıkıyordu bugunde çıkacak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Usta Real madrid barcelona galatasaray inter milan o takımlarda ve daha da fazla var formalarında amblem yok ve formaları bi garip yardımcı olur musun ?

Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Saydığınız takımların hepsinin yeni formaları güncellendi isterseniz yeni çıkacak olan güncellemeyi bekleyin.

Yani demek istediğim mesela Real madrid formasında üstü bembeyaz sponsor yada takımın amblemi yok sadece bembeyaz forma saydığım takımlarında öyle rengi neyse öyle dümdüz renk formanın üstünde sponsor yada takımın amblemi gözükmüyor bunlar normal mi ?

Evet ''c7onaldo'' dediği gibi yamayı eksik kurmuşsun kardeşim. Bütün dosyaları sil ve sadece v3.5.6 güncellemesini kur düzelecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: ercnsnmz

Patron her cumartesi transfer güncellemesi çıkıyordu bugunde çıkacak mı

Evet kardeşim çıkacak

• 3.5.6 yamasında 564 dosya gözüküyor tüm dosyaları okutmama rağmen neden ?
  • quote:

3.5.6 yamasında 564 dosya gözüküyor tüm dosyaları okutmama rağmen neden ?

Tekrar indirip deneyin o zaman toplamda 776 dosya olması gerek.
  • v3.5.7 Transfer Güncellemesi Çıkmıştır, İlk sayfadan İndireblirsiniz !!

v3.5.7 Transfer Güncellemesi İçeriği !

- 02.08.2014 Tarihine kadar olan Tüm Transferler Yapıldı
    - Takımların Saha içi dizilişleri ve kadroları Güncellendi
    - Süper Lig için Düşen-Çıkan Takımlar Ayarlandı
    - Ptt 1.Lig ' e Çıkan Yeni Takımlar Eklendi. (Alanyaspor, Altınordu, Giresunspor)
    - Dünya Kupası 2014 ' te yer alan tüm Milli Takımların Kadroları Güncellendi
    - Other Ligi' ne FC Rubin Kazan takımı Eklendi, Kadroları Gerçeğe uygun şekilde Ayarlandı
    - Yeni oyuncular Eklendi
    - Oyuncu Güçleri Gerçeğe Uygun şekilde Güncellendi
    - Arsenal, Chelsea, Man. United, İnter, Milan, Juventus, Barcelona, Real Madrid, Beşiktaş, Galatasaray, Fernerbahçe, Trabzonspor, Giresunspor ve Hollanda Takımlarının 14/15 Sezonu Formaları eklendi.

NOT: Yamayı yeni yükleyecek olanlar; ilk olarak '' v3.5.6 Güncellemesi'' ni yükleyin ve ardından v3.5.7 güncellemesini yüklemelidirler. v3.5.6 güncellemesi yüklü ise sadece v3.5.7'yi yükleyin.

• 3.5.6 yükledım ardından 3.5.7 yi mi yüklüycem üzerine yazdırcam yani
  • quote:

3.5.6 yükledım ardından 3.5.7 yi mi yüklüycem üzerine yazdırcam yani

Aynen öyle
  • Ellerine saglık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakan990

abi şu urfaspora özensen biraz 2 sene önca takımdan ayrılan oyuncular duruyo :(

Tamam bakarım kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: serhat58ist

Eski klasik ülkeleri lisanslı halde geri getirmek için ne yapmalıyım?

Üçgen ile varsayılan hale getirebilirsiniz fakat karışıklık olacaktır, pek önermem ama yine de deneyin isterseniz.

quote:

patron öncelikle yaptığın şeyler için eline emeğine sağlık.bir ara başka bir güncellemede dünya karması diye birşey gördüm.dünyanın en iyi oyuncuları bir takımda toplanmış.öyle birşey yapamaz mısın.ayrıca bir de şu alabanın gücünü az yükseltsen diyorum.şimdiden tşkler

Onu yapmak için o klasik takımlardan 2 tanesini silmek yani üzerine yapmak gerekir. Büyük ihtimalle bunlar Klasik Brezilya ve Klasik Almanya olur çoğu kişi ister mi bilemem şimdilik böyle iyi gibi

hocam ben de bunu pm ile sormuştum size.
    klasik brezilya ya da klasik almanyayı silmeseniz hocam.oynanıyor onlarla.
    onun yerine misal portekiz ligindeki tüm takımları silip ligin adını değiştirip dünya karmaları ligi oluşturulabilir.
    4-5 takım yapılsa yeterli gelir.

hocam bir kafe sahibi olarak tüm samimiyetimle söylüyorum.enfes bir yamanız var.yani piyasada daha iyisi yok.millet çılgına dönüyor sizin yamayı gördüğünde.sayenizde de bana bir gelen bir daha başka kafeye gitmiyor

tek eksikler şu dünya karmaları ve bundesliga logoları.

yani uyduruk bir ligi komple silip orayı dünya karmaları olarak değiştirebilirsiniz.
    4-5 takım yeterli gelir.geri kalan logoları da bundesligaya aktarırsınız.bunları yaparsanız gerçekten eksiksiz bir yama olur.müthiş olur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakan990

abi şu urfaspora özensen biraz 2 sene önca takımdan ayrılan oyuncular duruyo :(

Tamam bakarım kardeşim

quote:

Eski klasik ülkeleri lisanslı halde geri getirmek için ne yapmalıyım?

Üçgen ile varsayılan hale getirebilirsiniz fakat karışıklık olacaktır, pek önermem ama yine de deneyin isterseniz.

quote:

patron öncelikle yaptığın şeyler için eline emeğine sağlık.bir ara başka bir güncellemede dünya karması diye birşey gördüm.dünyanın en iyi oyuncuları bir takımda toplanmış.öyle birşey yapamaz mısın.ayrıca bir de şu alabanın gücünü az yükseltsen diyorum.şimdiden tşkler

Onu yapmak için o klasik takımlardan 2 tanesini silmek yani üzerine yapmak gerekir. Büyük ihtimalle bunlar Klasik Brezilya ve Klasik Almanya olur çoğu kişi ister mi bilemem şimdilik böyle iyi gibi

hocam ben de bunu pm ile sormuştum size.
    klasik brezilya ya da klasik almanyayı silmeseniz hocam.oynanıyor onlarla.
    onun yerine misal portekiz ligindeki tüm takımları silip ligin adını değiştirip dünya karmaları ligi oluşturulabilir.
    4-5 takım yapılsa yeterli gelir.

hocam bir kafe sahibi olarak tüm samimiyetimle söylüyorum.enfes bir yamanız var.yani piyasada daha iyisi yok.millet çılgına dönüyor sizin yamayı gördüğünde.sayenizde de bana bir gelen bir daha başka kafeye gitmiyor

tek eksikler şu dünya karmaları ve bundesliga logoları.

yani uyduruk bir ligi komple silip orayı dünya karmaları olarak değiştirebilirsiniz.
    4-5 takım yeterli gelir.geri kalan logoları da bundesligaya aktarırsınız.bunları yaparsanız gerçekten eksiksiz bir yama olur.müthiş olur yani.

Portekiz Ligi'ndeki takımların logoları zaten lisanssız. Bundesliga'ya takım logoları ekleyebilmek için, PTT 1 Lig logolarını silmek gerek. Dünya karmalarına gelince iyi fikir fakat şuan için ona ayıracak pek vaktim yok maalesef :)

• quote:

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016]

**** BLES01708 Bölge kodlu; Konami' nin en son çıkardığı DLC 6.00 ve Patch 1.04 Güncellemesi ile Uyumludur.!!! *****

Transfer ve Güncellemer

Oyundaki Tüm Takımların transferleri Yapıldı. (02.08.2014)
    Oyundaki Çoğu Takımların Kadro ve Dizilisi Güncellendi.
    Birçok Yeni Oyuncu Eklendi
    Bazı Oyuncuların Güçleri Güncellendi

Takımlar

Ankaraspor, Alanyaspor, Altınordu ve Giresunspor Takımları, PTT 1.Lig'ine eklendi.
    Hertha BSC ve Braunschweig takimlari Bundesliga'a eklendi.
    AS Monaco Ligue 1'e eklendi.
    FC Steaua Bükreş,FC Basel 1893 Takımları, Diğer Avrupa Bölümüne Eklendi.
    Master Lig ve BAL Modunda cikan Fake takimlar, artik orjinal takimlar ile degistirildi: Metalist Kharkiv, Rubin Kazan, Apoel FC, Opeul Galati
    Klasik Türkiye, Besiktas, Fenerbahce ve Galatasaray klasik Formalar ve efsane oyunculari ile eklendi
    Lisans ve Oyuncular
    Lig ve Kupa isimleri orjinal isimleri ile degistirildi
    Lig ve Kupa icin Logolari eklendi
    Bütün Milli Takim'da oynayan Fake Oyuncular düzeltildi
    Milli Takimlarin tüm orjinal formalari eklendi
    Oyunda iki kere cikan tüm oyuncular giderildi
    Master Ligdeki altyapi oyunculari, artik gercek Türkiye A2 liginde oynayan genc oyuncular ile degistirildi.

Formalar

Süper Lig ve PTT 1. Lig 13/14 sezon formalari
    Bundesliga 13/14 sezon formalari
    Ingiltere Premier Lig 13/14 sezon formalari
    Inter, Milan, Juventus, AS Roma, Napoli, Porto, Benfica, Ajax takimlarin 13/14 sezon formalari
    Lisanssiz takimlarin tüm orjinal formalari eklendi
    Milli takimlarin tüm formalari Eklendi

Yüzler

W!ld editor programminin yardimi ile, bircok oyuncularin orjinal yüzü eklendi
    Bircok oyuncunun Yüz/Saci eklendi

Stadyumlar

Stad isimleri degistirildi ve yeni stadlar eklendi:
    BJK Inönü Stadi
    Sükrü Saracoglu Stadi
    Türk Telekom Arena
    Avni Aker Stadi
    Istanbul Büyüksehir Stadi
    Kadir Has Stadi
    Bursa Atatürk Stadi
    Izmir Atatürk Stadi
    Sanliurfa GAP Stadi
    Eskisehir Atatürk Stadyumu
    Recep Tayip Erdogan Stadi
    Ankara 19 Mayis Stadi
    Rize Yeni Sehir Stadi
    Kamil Ocak Stadi
    Sivas 4 Eylül Stadi
    Konya Atatürk Stadi
    Emirates Stadium
    Stamford Bridge
    Estadio Axa
    Signal Iduna Park

Anfield Road
    Etihad Stadium
    White Hart Lane Stadium

Oyun icinde bir problem yasamamak icin, lütfen asagadaki gerekli bilgileri dikkatce okuyunuz.

1. KURULUM
    Konaminin cikardigi en son Update indirmeniz gerekiyor bu yamayi kullanmak icin.
    PS3'u internette baglayip, PSN hesabiniz ile giris yapiniz. PES13'u actiginizda update bildirimi gelecektir (Patch 1.04), "evet" basin. Ardindan PES13 menülerden, Information'a basip, "Download DLC"' basin, ve DLC 6.0 Paketini indirin.
    PES13'un giris ekraninda 1.04 ve DLC 6 yazmasi lazim, islemi bitirdikten sonra.
    Indirmis oldugunuz dosyanin icindeki “PS3” klasörünu USB Flash cihaziniza kopyalayin
    Simdi PS3 menüsünde Saved Data Utility/PES 2013 girin ve bütün PES13 dosyalarini silin. (Kaydettiginiz System Dosyasi ve ML, BAL, Kupa dosyalarini silmenize gerek yok)
    Sonra USB Cihazinizi PS3 ile baglayin ve sonra bütün dosyalari PS3'e kopyalayin (USB'ye girdiginizde yüklediginiz PES13 dosyalari cikacaktir, bütün dosyalar ilk önce yüklensin, ardindan ücgen tusuna basip, hepsini secip kopyalayin) Bu video biraz eski oldugu halde, yine bir göz atmanizi tavsiye ederim, kurulumda problem yasayanlar icin. (Video almanca, ingilizce altyazi ile)
    http://youtu.be/7FDq18YN3_U

2. Tezahüratlar icin kurulum:
    Indirmis oldugunuz bütün dosyalari USB Cihazinisa yükleyin
    PS3 Menüsünde Music'e girin ve USB Cihaziniza basin
    Bütün MP3 leri PS3'e aktarin
    PES13 acip, EDIT/TAKIMLAR'a girin ve Tezahürat eklemek istediginiz takima basin
    Simdi Chants/Tezahürata basip, STYLE'a basin ve istediginiz Tezahürati secin.

3. SORULAR:
    Bundesliga liginin logusu niye yanlis? A: Hollanda ligi lisansli lig oldugu icin, logosu degistirilmiyor.
    Bazi takimlarin logolari niye eksik/yanlis? A: PES13’de sadece 51 tane logo yükleme imkani var.
    Menüde “Oyuncu>Sözlesmesiz Oyuncular” bölümünde niye 200’e yakin fake oyuncu var? A: Cogu oyuncu oyunda iki kez cikiyordu, mesela Sneijder hem GS, hem Hollanda Milli Takim’da ayri oyuncu olarak gösteriliyordu. Bunu engellemek icin tüm kopya oyunculari sildim. Birde Bundesliga takimlari ekleyince bu tablo ortaya cikti.
    Fake oyuncular benim Master Lig veya Efsane Ol modunda ortaya cikar mi? A: Hayir, fake oyuncular sadece menüden gözükebiliyor, oyun icinde herangi bir fake oyuncu cikmaz ;)
    Bu Yama hangi BLES Kodu ile uyumlu? A. Konami'nin bu yil yaptigi uygulumada herangi BLES numarasi birbiri ile calismasi lazim.

Büyük Tesekkür: 
    Sivaskopat (PTT 1.Lig Takimlari icin)
    Abstruso ve pesgalaxy.com (Bundesliga takimlari icin)
    ve
    PESfan.it

cancinho
    hrvoje10 and .R e y™
    Milanello84, Nemesisskid, O.Özkardes
    w!ld@
    PESGaming
    Yüzler:
    (D0t_v)(maquiavelo)(marty_rive r)(Azul10)(kitfisto)(SCR Fan) (wolfwsinkel-9)(edgar12)(LordOdo) (polmarti)(Gloom)(El Flaco) (Thori)(carvalho-19)(ronystan)(Chung1972)(Icema n8m)(99Doogs)(samessi)(davfanp es)(eljulio)(Vladimir BGD)(polmarti)
    ve bana yardim eden diger arkadaslar!

Not: Bu yamayi paraya karsi satip, linkler icin Mirror kullanmak yasaktir. Yamayi baska bir yerde yayinlamak istiyorsaniz, lütfen iceregini degistirmeyiniz.

Bütün BLES Codlari icin kullanabilir.

YENI Süper Lig ve PTT 1.Lig Tezahüratlari

UPLOADED.to
    ZİPPYSHARE

PeS 2013 19BJK03 OF - v3.5.6 Güncellemesi !!

19BJK03 OF - v3.5.6 GÜNCELLEMESİ İNDİRMEK İÇİN TIKLA ;

PeS 2013 19BJK03 OF - v3.5.7 Transfer Güncellemesi !!

19BJK03 OF - v3.5.7 - Transfer Güncellemesi İÇİN TIKLA ;

NOT: Yamayı yeni yükleyecek olanlar; ilk olarak '' v3.5.6 Güncellemesi'' ni yükleyin ve ardından v3.5.7 güncellemesini yüklemelidirler. v3.5.6 güncellemesi yüklü ise sadece v3.5.7'yi yükleyin.

v3.5.7 Transfer Güncellemesi İçeriği !

- 02.08.2014 Tarihine kadar olan Tüm Transferler Yapıldı
    - Takımların Saha içi dizilişleri ve kadroları Güncellendi
    - Süper Lig için Düşen-Çıkan Takımlar Ayarlandı
    - Ptt 1.Lig ' e Çıkan Yeni Takımlar Eklendi. (Alanyaspor, Altınordu, Giresunspor)
    - Dünya Kupası 2014 ' te yer alan tüm Milli Takımların Kadroları Güncellendi
    - Other Ligi' ne FC Rubin Kazan takımı Eklendi, Kadroları Gerçeğe uygun şekilde Ayarlandı
    - Yeni oyuncular Eklendi
    - Oyuncu Güçleri Gerçeğe Uygun şekilde Güncellendi
    - Arsenal, Chelsea, Man. United, İnter, Milan, Juventus, Barcelona, Real Madrid, Beşiktaş, Galatasaray, Fernerbahçe, Trabzonspor, Giresunspor ve Hollanda Takımlarının 14/15 Sezonu Formaları eklendi.

---------------------------------------------------

İyi OYUNLAR :))

yav kardeşim ben cobra kullanıcısıyım multiman felan çalışmıyor o yüzden pcde openiso ile pes2013 oyunun çıkarttım ve usrnin içine data 6.0ı attım pesi açınca ver1.04 yazıyor ama data pack ile ilgili birşey yazmıyor ve save dosyaları için veriler başka sürümde yapılmış felan diyor ne yapmam lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

yav kardeşim ben cobra kullanıcısıyım multiman felan çalışmıyor o yüzden pcde openiso ile pes2013 oyunun çıkarttım ve usrnin içine data 6.0ı attım pesi açınca ver1.04 yazıyor ama data pack ile ilgili birşey yazmıyor ve save dosyaları için veriler başka sürümde yapılmış felan diyor ne yapmam lazım

Data Pack' i manager programını kullanarak ''game'' in içine atacaksın. GAMES' dekine değil. Daha sonra da aktif olabilmesi için PS3'ü recovery Moda alıp ordan 4. seçeneği seçerek yükleme yapacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 3 Ağustos 2014; 19:06:50 >
  • bu yamada online oyunlarda sıkıntı olur mu banlanma vs?
  • quote:

quote:

Data Pack' i manager programını kullanarak ''game'' in içine atacaksın. GAMES' dekine değil. Daha sonra da aktif olabilmesi için PS3'ü recovery Moda alıp ordan 4. seçeneği seçerek yükleme yapacaksın.

sorunum o değildi ama yaptım kardeşim önce usrnin içindeki img dosyasını sildim sonra kopyaladım ve oldu yama güzel çok teşekkürler bu arada indirdiğim dosya 19BJK03 v3.5 - PS3 Patch.rar benım sımdı neyı indirmem gerek yani bunu yükledim yeni gelen versiyon için neyi indireyim

http://www28.zippyshare.com/v/46274276/file.html şunu indirmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist27 -- 3 Ağustos 2014; 20:41:12 >

• Usta ben maç yaparken kendi isteğimle olmadan oyuncu değişiyor taktik değişiyor nasıl kapatıcam bunu futbol yaşamı oynuyorum da.
  • Other league bölümünde 2 tane rubin kazan var bir tanesinin yerine yeni takım eklenemez mi hocam?
  • Hocam atletico madrid e biraz özensen 2 yıl önceki formalar duruyor ve çok güçsüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

bu yamada online oyunlarda sıkıntı olur mu banlanma vs?

Korsan oynuyorsanız banlanma olabilir yamadan dolayı değil tabiki bu. Orjinal ise banlanma olmaz zaten.

quote:

quote:

quote:

sorunum o değildi ama yaptım kardeşim önce usrnin içindeki img dosyasını sildim sonra kopyaladım ve oldu yama güzel çok teşekkürler bu arada indirdiğim dosya 19BJK03 v3.5 - PS3 Patch.rar benım sımdı neyı indirmem gerek yani bunu yükledim yeni gelen versiyon için neyi indireyim

http://www28.zippyshare.com/v/46274276/file.html şunu indirmiştim

İlk sayfadaki v3.5.6 yı ardondan da v3.5.7 Güncellemesini kurun. O link eski sürüm :)

quote:

Usta ben maç yaparken kendi isteğimle olmadan oyuncu değişiyor taktik değişiyor nasıl kapatıcam bunu futbol yaşamı oynuyorum da.

Bunu kapatamazsınız ilk zamanlar maçta az süre alıyorsunuz genç olduğunuz için.

Bi bakarım gözümden kaçmış sanırım :)

quote:

Hocam atletico madrid e biraz özensen 2 yıl önceki formalar duruyor ve çok güçsüz.

Atletico Madrid'in formaları oyunun yapısı gereği maalesef değiştirilemiyor. Oyuncu güçlerine tekrardan bi bakarım ;)

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.