Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patron senden de çok şey istiyoruz biliyorum ama şu bundesliga logosuna bi el atamaz mısın.görüntü olarak da hoş durmuyor.nasıl yapılıyor bilmiyorum ama portekiz ligini kaldırıp bundesligayı logolu yapsan ya da başka şekilde yapsan olmaz mı.şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercnsnmz

patron senden de çok şey istiyoruz biliyorum ama şu bundesliga logosuna bi el atamaz mısın.görüntü olarak da hoş durmuyor.nasıl yapılıyor bilmiyorum ama portekiz ligini kaldırıp bundesligayı logolu yapsan ya da başka şekilde yapsan olmaz mı.şimdiden tşkler

Portekiz Ligi 4 takım dışında zaten lisanssız. Bundesliga takımlarının logolarını değiştirmek için PTT 1.lig takımlarının logolarını silmek gerek, veya Süper lig :)
  • ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    patron senin sayende müşterim arttı sağolasın ama en azından ligin logosunu değiştiremez misin.playstation cafem var benim millet bu hollanda logosu bundesliganın ne işi var deyip duruyorlar.ayrıca bayern münih formasını yenieleyecek misin @ForceHawk_7z
  • Takippp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardozo bekliyor insanlar :)
  • quote:

patron senin sayende müşterim arttı sağolasın ama en azından ligin logosunu değiştiremez misin.playstation cafem var benim millet bu hollanda logosu bundesliganın ne işi var deyip duruyorlar.ayrıca bayern münih formasını yenieleyecek misin @ForceHawk_7z

Oyunun yapısı gereği değiştirilemiyor logo. Bayern ve dortmund takımları da aynı şekilde değiştirilemiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: burakofly

cardozo bekliyor insanlar :)

Hafta sonunu bekleyin

• arkdaşlar ForceHawk_7z
    kardeşimize yardımcı olmak için bazı takımlar logo ve forma değiştitrdi loogo ve formaları buradan payalaşalım.
    ilk benden istanbul başakşehir fk logo ve 1.forma 2014/2015

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016]

• quote:

Orijinalden alıntı: 35darkman35

arkdaşlar ForceHawk_7z
    kardeşimize yardımcı olmak için bazı takımlar logo ve forma değiştitrdi loogo ve formaları buradan payalaşalım.

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016]

Logo zaten oyunda bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: ERTAN84

bu yamada online oyunlarda sıkıntı olur mu banlanma vs?

Korsan oynuyorsanız banlanma olabilir yamadan dolayı değil tabiki bu. Orjinal ise banlanma olmaz zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: pesimist27

quote:

quote:

yav kardeşim ben cobra kullanıcısıyım multiman felan çalışmıyor o yüzden pcde openiso ile pes2013 oyunun çıkarttım ve usrnin içine data 6.0ı attım pesi açınca ver1.04 yazıyor ama data pack ile ilgili birşey yazmıyor ve save dosyaları için veriler başka sürümde yapılmış felan diyor ne yapmam lazım

Data Pack' i manager programını kullanarak ''game'' in içine atacaksın. GAMES' dekine değil. Daha sonra da aktif olabilmesi için PS3'ü recovery Moda alıp ordan 4. seçeneği seçerek yükleme yapacaksın.

sorunum o değildi ama yaptım kardeşim önce usrnin içindeki img dosyasını sildim sonra kopyaladım ve oldu yama güzel çok teşekkürler bu arada indirdiğim dosya 19BJK03 v3.5 - PS3 Patch.rar benım sımdı neyı indirmem gerek yani bunu yükledim yeni gelen versiyon için neyi indireyim

http://www28.zippyshare.com/v/46274276/file.html şunu indirmiştim

İlk sayfadaki v3.5.6 yı ardondan da v3.5.7 Güncellemesini kurun. O link eski sürüm :)

quote:

Orijinalden alıntı: Xheldron

Usta ben maç yaparken kendi isteğimle olmadan oyuncu değişiyor taktik değişiyor nasıl kapatıcam bunu futbol yaşamı oynuyorum da.

Bunu kapatamazsınız ilk zamanlar maçta az süre alıyorsunuz genç olduğunuz için.

Bi bakarım gözümden kaçmış sanırım :)

quote:

Orijinalden alıntı: serhat58ist

Hocam atletico madrid e biraz özensen 2 yıl önceki formalar duruyor ve çok güçsüz.

Atletico Madrid'in formaları oyunun yapısı gereği maalesef değiştirilemiyor. Oyuncu güçlerine tekrardan bi bakarım ;)

2. rubin kazan yerine imkan ve zamanın varsa dinamo moskova eklersen çok sevinirim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: 35darkman35

arkdaşlar ForceHawk_7z

Logo zaten oyunda bu şekilde

dikkat etmemişim bewnde 3.5.6 vardı 3.5.7 indirdim daha yüklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35darkman35 -- 7 Ağustos 2014; 13:01:31 >

• patron arsenalde yaya sanogo yok.bu yıl çok çıkışta
  • quote:

quote:

quote:

bu yamada online oyunlarda sıkıntı olur mu banlanma vs?

Korsan oynuyorsanız banlanma olabilir yamadan dolayı değil tabiki bu. Orjinal ise banlanma olmaz zaten.

quote:

quote:

quote:

yav kardeşim ben cobra kullanıcısıyım multiman felan çalışmıyor o yüzden pcde openiso ile pes2013 oyunun çıkarttım ve usrnin içine data 6.0ı attım pesi açınca ver1.04 yazıyor ama data pack ile ilgili birşey yazmıyor ve save dosyaları için veriler başka sürümde yapılmış felan diyor ne yapmam lazım

Data Pack' i manager programını kullanarak ''game'' in içine atacaksın. GAMES' dekine değil. Daha sonra da aktif olabilmesi için PS3'ü recovery Moda alıp ordan 4. seçeneği seçerek yükleme yapacaksın.

sorunum o değildi ama yaptım kardeşim önce usrnin içindeki img dosyasını sildim sonra kopyaladım ve oldu yama güzel çok teşekkürler bu arada indirdiğim dosya 19BJK03 v3.5 - PS3 Patch.rar benım sımdı neyı indirmem gerek yani bunu yükledim yeni gelen versiyon için neyi indireyim

http://www28.zippyshare.com/v/46274276/file.html şunu indirmiştim

İlk sayfadaki v3.5.6 yı ardondan da v3.5.7 Güncellemesini kurun. O link eski sürüm :)

quote:

Orijinalden alıntı: Xheldron

Usta ben maç yaparken kendi isteğimle olmadan oyuncu değişiyor taktik değişiyor nasıl kapatıcam bunu futbol yaşamı oynuyorum da.

Bunu kapatamazsınız ilk zamanlar maçta az süre alıyorsunuz genç olduğunuz için.

Bi bakarım gözümden kaçmış sanırım :)

quote:

Orijinalden alıntı: serhat58ist

Hocam atletico madrid e biraz özensen 2 yıl önceki formalar duruyor ve çok güçsüz.

Atletico Madrid'in formaları oyunun yapısı gereği maalesef değiştirilemiyor. Oyuncu güçlerine tekrardan bi bakarım ;)

2. rubin kazan yerine imkan ve zamanın varsa dinamo moskova eklersen çok sevinirim hocam.

Bakarım kardeşim duruma göre bilgilendiririm.

quote:

patron arsenalde yaya sanogo yok.bu yıl çok çıkışta

Tamamdır

Hocam yamayı kurdum fakat orjinal lisanslı takımların reklam logoları kayboldu:S nerede hata yapıyorum acaba yardımcı olurmusun?mesela chelsea arsenal milan da sıkıntı yok,ama diğer tüm takımları lisansı kayboldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 8 Ağustos 2014; 9:46:18 >
  • patron ayrıca ispanya liginde villareal neden yok.
  • ARKADAŞLAR BEN PS3 İÇİN PES2013 YAMASINI İNDİRDİM USBYE ATTIM (PS3 DOSYASINI SAVEDATA İÇİNDE İLE) PS3 E TAKIYORUM USBYİ OKUMUYOR YADA BEN ANLAMIYORUM OYUN SEKMESİNE GELİYORUM ORDA USB GÖZÜKMÜYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ NOT:PS3 ORJİNAL CD'DE ORJİNAL
  • puyenugre58 P kullanıcısına yanıt
    dostum playstationın kırık olması lazım.yoksa yama yapamazsın
  • Bazım takımların çorapları'da lisanslı,ama bu yamda hiç lisanslı çorap yok.Bu konuya el atabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 8 Ağustos 2014; 23:10:31 >
  • quote:

Other league bölümünde 2 tane rubin kazan var bir tanesinin yerine yeni takım eklenemez mi hocam?

2 tane Rubin kazan gözükmüyor bende 1 tane var..

quote:

Bazım takımların çorapları'da lisanslı,ama bu yamda hiç lisanslı çorap yok.Bu konuya el atabilir misiniz?

Lisanslı yapılamıyor kardeşim oyun yapısında dolayı. Yani bu kadar ufak detaylara da takılmayın rica ederim
  • patron villareal bugünkü yamada olacak mı
    Valla bende 2 tane görünüyor herşeyi silip sadece senin yamayı kurdum. Others lige rubin var lisanslı birde rusya bayraklı adı rubin olan kadrosu lisanssız bir rubin daha var..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.