Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
258.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yama için teşekkürler bir sorum olacaktı sana. 3.5.5 yamasını silip yenisini kurun demişsin eski dosyalar 802 adet 253mb iken bu son yama ise 774 dosya 243 mb. yamadan bazı şeyleri kaldırdınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan990

ADAMSIN sende olmasan ps3'de pes13 keyfni çıkaramıcaz.

quote:

Orijinalden alıntı: by-qarisma

Ellerine saglık herzaman bir numarasın başkan :)

Teşekkürler arkadaşlar eksikler varsa buradan bildirin düzeltmeye çalışırız.

quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Hocam yama için teşekkürler bir sorum olacaktı sana. 3.5.5 yamasını silip yenisini kurun demişsin eski dosyalar 802 adet 253mb iken bu son yama ise 774 dosya 243 mb. yamadan bazı şeyleri kaldırdınız mı ?

Evet PTT 1.Lig'ten düşen takımların formaları vardı onları kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 26 Temmuz 2014; 20:19:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

quote:

quote:

Hocam yama için teşekkürler bir sorum olacaktı sana. 3.5.5 yamasını silip yenisini kurun demişsin eski dosyalar 802 adet 253mb iken bu son yama ise 774 dosya 243 mb. yamadan bazı şeyleri kaldırdınız mı ?

He ok kayıp yok o zaman tekrar eline sağlık hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

quote:

quote:

He ok kayıp yok o zaman tekrar eline sağlık hocam

Yok yok yenileri ekledim değiştirdim flan sorun olmasın diye tek paket halinde yaptım zaten bu güncellemeyi

• Hocam yamayı kurdum herşey süper bir tek gözüme takılan Khedira Arsenale gitmişti sanırım onu da bir daha ki güncellemede eklersin.
  • Pes 13 satan yok mu ya :( bu yamayi yapmak için can atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontex890 -- 27 Temmuz 2014; 17:45:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam yamayı kurdum herşey süper bir tek gözüme takılan Khedira Arsenale gitmişti sanırım onu da bir daha ki güncellemede eklersin.

Khedira transferi kesinleşmedi hala Real'in oyuncusu gözüküyor :)
  • ForceHawk_7z gs formaları ve bjk formaları güzele benziyor bide yeni yamyı indirdim evde test edicem bu arada herkesin bayramı kutlu olsun
    ForceHawk_7z kardeşim bende ps3 yamalarından anlarım bir sorurnun oldumu ben yardımcı olurum tabi sen üstad sın ama bizim faydamız olursa yardım ederiz bu mesajı özelden yazıcaktım senin progfili göremiyom yazısı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35darkman35

ForceHawk_7z gs formaları ve bjk formaları güzele benziyor bide yeni yamyı indirdim evde test edicem bu arada herkesin bayramı kutlu olsun
    ForceHawk_7z kardeşim bende ps3 yamalarından anlarım bir sorurnun oldumu ben yardımcı olurum tabi sen üstad sın ama bizim faydamız olursa yardım ederiz bu mesajı özelden yazıcaktım senin progfili göremiyom yazısı geliyor.

Sağol kardeşim özelden yazarım sana konuşuruz. Seninde bayramın kutlu olsun
  • abi şu urfaspora özensen biraz 2 sene önca takımdan ayrılan oyuncular duruyo :(
  • Eski klasik ülkeleri lisanslı halde geri getirmek için ne yapmalıyım?
  • patron öncelikle yaptığın şeyler için eline emeğine sağlık.bir ara başka bir güncellemede dünya karması diye birşey gördüm.dünyanın en iyi oyuncuları bir takımda toplanmış.öyle birşey yapamaz mısın.ayrıca bir de şu alabanın gücünü az yükseltsen diyorum.şimdiden tşkler
  • Evet dünya karması ve avrupa karması çok güzel olur
  • quote:

abi şu urfaspora özensen biraz 2 sene önca takımdan ayrılan oyuncular duruyo :(

Tamam bakarım kardeşim

quote:

Orijinalden alıntı: serhat58ist

Eski klasik ülkeleri lisanslı halde geri getirmek için ne yapmalıyım?

Üçgen ile varsayılan hale getirebilirsiniz fakat karışıklık olacaktır, pek önermem ama yine de deneyin isterseniz.

quote:

Orijinalden alıntı: ercnsnmz

patron öncelikle yaptığın şeyler için eline emeğine sağlık.bir ara başka bir güncellemede dünya karması diye birşey gördüm.dünyanın en iyi oyuncuları bir takımda toplanmış.öyle birşey yapamaz mısın.ayrıca bir de şu alabanın gücünü az yükseltsen diyorum.şimdiden tşkler

Onu yapmak için o klasik takımlardan 2 tanesini silmek yani üzerine yapmak gerekir. Büyük ihtimalle bunlar Klasik Brezilya ve Klasik Almanya olur çoğu kişi ister mi bilemem şimdilik böyle iyi gibi

• ForceHawk_7z kullanıcısına yanıt
    patron üzerine yapılmamıştı hatta üzerine ingiltere klasik takımı vardı.ypstrps.com da var ama yaması seninkinden kötü olduğu için yüklemiyorum.onda tek hoş olan bu dünya karması felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercnsnmz

patron üzerine yapılmamıştı hatta üzerine ingiltere klasik takımı vardı.ypstrps.com da var ama yaması seninkinden kötü olduğu için yüklemiyorum.onda tek hoş olan bu dünya karması felan

Maalesef yeni lig veya extra takım yaratma işlemi hakkında pek bilgim yok PS3'te. Eğer çok talep olursa dediğim gibi o iki klasik takımın üstüne yapılabilir sadece :)
  • Usta Real madrid barcelona galatasaray inter milan o takımlarda ve daha da fazla var formalarında amblem yok ve formaları bi garip yardımcı olur musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xheldron -- 1 Ağustos 2014; 21:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xheldron

Usta Real madrid barcelona galatasaray inter milan o takımlarda ve daha da fazla var formalarında amblem yok ve formaları bi garip yardımcı olur musun ?

Dediğinizi tam olarak anlayamadım. Saydığınız takımların hepsinin yeni formaları güncellendi isterseniz yeni çıkacak olan güncellemeyi bekleyin.
  • evet o dünya karması takımını eklersen çok mantıklı olur eğer seni zorlarsa boşver kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: c7onaldo

evet o dünya karması takımını eklersen çok mantıklı olur eğer seni zorlarsa boşver kardeşim

Yani demek istediğim mesela Real madrid formasında üstü bembeyaz sponsor yada takımın amblemi yok sadece bembeyaz forma saydığım takımlarında öyle rengi neyse öyle dümdüz renk formanın üstünde sponsor yada takımın amblemi gözükmüyor bunlar normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xheldron -- 2 Ağustos 2014; 0:42:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.