Şimdi Ara

PeS 2013 19BJK03 OF - v7.1 Transfer Güncellemesi ÇIKTI !! |[02.09.2016] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.088
Cevap
23
Favori
259.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Giriş
    yamayı yeniden yükledim sorun düzeldi. online problemi ortadan kalktı. elinize sağlık çok güzel yama :)

EK: Oluyormuş, uyguladım, orjinal cd ile çalışan cihazlarıma yamaları kurdum. Rahatladım sonunda. Kadrolar güncel değil diye gelmeyen müşteriler oluyordu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibaal

yamayı yeniden yükledim sorun düzeldi. online problemi ortadan kalktı. elinize sağlık çok güzel yama :)

Teşekkürler, o sorun bazen oluyor oyundan sanırım :)

Orijinalden alıntı: nichotin

Hocam bir beşiktaşlı olarak oyunda bu kadar güçsuz bir besiktası gormek beni uzdu inş duzelir saygılarla...

Kardeş sen oyunun orijinal halindeki Beşiktaşı görmedin herhalde.http://pesdb.net/pes2013/index.php?filter_Team=%22BE%C5%9E%C4%B0KTA%C5%9E%20JK%22&sort=Overall_rating&order=dBuradaki özelliklere bak sonra yamayı yapan arkadaşa dua edersin.

• güncelleme için beşiktaşı bekliyoruz :D

Orijinalden alıntı: c7onaldo

güncelleme için beşiktaşı bekliyoruz :D

Beşiktaş'ta oyuncu güçlerinde bir değişiklik yapılmayacak zaten şuan gerçeğe uygun şekilde diye düşünüyorum. Güncelleme hakkında bilgi vermek gerekirse; Fenerbahçe başta olmak üzere birçok takımın formaları güncellendi. (Bazı ülkeler dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceHawk_7z -- 24 Temmuz 2014; 13:33:27 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 24 Temmuz 2014; 14:47:54 >
  • Süper oldu bunu gördüğüm son anda yakaladım 3.5 i yüklemeye hazırlanıyordum tam neyse baba forma değişimini sana yada ortağa fb sayfanızda sordum burdanda soruyum nerden yakalarsam sizi formalar edittense edit üzerindeki bjk formalarıyla ps da oynıycam kendi takımımı yapamk için progrmla oyun dosyalarına konmuyor anladığım kadarı ile yada baba senden ricam bana bu formaları nasıl yapıyorsun bi yazılı anlatabilirmisin rica ediyorum yada yazılı resimli videlu anlatım herhangibir yerde mevcutsa özelden yazışsak logo değişimi oyun içinden oluyor sanırsam...

Bu arada Facebook için Okan BASKIN
    adres çubuğunda kullanıcı adı ile yazarsan baskinokan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sffsdsf -- 25 Temmuz 2014; 2:48:21 >

Orijinalden alıntı: Stones

Hocam orjinal cd ile çalışan ps3 cihazlarına uygulayabiliyor muyuz?

EK: Oluyormuş, uyguladım, orjinal cd ile çalışan cihazlarıma yamaları kurdum. Rahatladım sonunda. Kadrolar güncel değil diye gelmeyen müşteriler oluyordu.

Hocam yer nerdee..?
    Bi çayını içerim...

Orijinalden alıntı: xyro

Bazı oyuncularıda takımdan yollayabilirsin valdes, puyol, xavi, almeida, etoo, lampard v.s. daha vardırda aklıma gelmedi şimdi

Evet bende yeni güncellemede çoğunu çıkarmıştım, teşekkürler

quote:

yanlış anladın beşiktaş olarak fikodan transfer bekliyoruz :))

Ben pek beklemiyorum valla, ama avrupa ligi'ne gitmek istiyorlarsa transfer edecekleri adam sadece gökhan töre olmamalı.

quote:

Orijinalden alıntı: sffsdsf

Süper oldu bunu gördüğüm son anda yakaladım 3.5 i yüklemeye hazırlanıyordum tam neyse baba forma değişimini sana yada ortağa fb sayfanızda sordum burdanda soruyum nerden yakalarsam sizi formalar edittense edit üzerindeki bjk formalarıyla ps da oynıycam kendi takımımı yapamk için progrmla oyun dosyalarına konmuyor anladığım kadarı ile yada baba senden ricam bana bu formaları nasıl yapıyorsun bi yazılı anlatabilirmisin rica ediyorum yada yazılı resimli videlu anlatım herhangibir yerde mevcutsa özelden yazışsak logo değişimi oyun içinden oluyor sanırsam...

Hocam elinde formanın resmi varsa oyun içinden forma bölümünden düzenliyebiliyorsun basit aslında ama formanın güncel resmini bulman gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: sezers1

Herşeyi yaptım birtek fenerbahçenin transferi diegoyu bulamadım nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz?

En son yayınlanan güncellemede Diego vardı diye hatırlıyorum. Eğer yoksa yeni güncellemeyi bekleyin.

Yarın v3.5.6 Transfer Güncellemesi yayınlanacaktır. Bu güncellemede daha öncede dediğim gibi çoğu takımın ve birkaç ülkenin formaları ve tüm takımların güncel kadroları,transferleri yer alacaktır. Beklemede kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Bazı oyuncularıda takımdan yollayabilirsin valdes, puyol, xavi, almeida, etoo, lampard v.s. daha vardırda aklıma gelmedi şimdi

Evet bende yeni güncellemede çoğunu çıkarmıştım, teşekkürler

quote:

yanlış anladın beşiktaş olarak fikodan transfer bekliyoruz :))

Ben pek beklemiyorum valla, ama avrupa ligi'ne gitmek istiyorlarsa transfer edecekleri adam sadece gökhan töre olmamalı.

quote:

Orijinalden alıntı: sffsdsf

Süper oldu bunu gördüğüm son anda yakaladım 3.5 i yüklemeye hazırlanıyordum tam neyse baba forma değişimini sana yada ortağa fb sayfanızda sordum burdanda soruyum nerden yakalarsam sizi formalar edittense edit üzerindeki bjk formalarıyla ps da oynıycam kendi takımımı yapamk için progrmla oyun dosyalarına konmuyor anladığım kadarı ile yada baba senden ricam bana bu formaları nasıl yapıyorsun bi yazılı anlatabilirmisin rica ediyorum yada yazılı resimli videlu anlatım herhangibir yerde mevcutsa özelden yazışsak logo değişimi oyun içinden oluyor sanırsam...

Hocam elinde formanın resmi varsa oyun içinden forma bölümünden düzenliyebiliyorsun basit aslında ama formanın güncel resmini bulman gerekir.

quote:

Orijinalden alıntı: sezers1

Herşeyi yaptım birtek fenerbahçenin transferi diegoyu bulamadım nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz?

En son yayınlanan güncellemede Diego vardı diye hatırlıyorum. Eğer yoksa yeni güncellemeyi bekleyin.

Yarın v3.5.6 Transfer Güncellemesi yayınlanacaktır. Bu güncellemede daha öncede dediğim gibi çoğu takımın ve birkaç ülkenin formaları ve tüm takımların güncel kadroları,transferleri yer alacaktır. Beklemede kalın
    Kardeşim ellerin dert görmesin
    http://www.fotomac.com.tr/multimedya/galeri/futbol/201415-sezonu-formalari?tc=90&page=1

yeni sezon formaları

di maria biraz daha yükselirse ibrahimovicte mükemmel olur senden öğrenecek çok şey var seni keşke tanımak mümkün olsa

• senin ismini olduğu her yerde her zaman sana saygımız büyük emeklerine sağlık ellerine sağlık sayende zevkle maç yapıyoruz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.