Şimdi Ara

Pes 2012 'Bilgisayarınız bu yazılımı çalıştırmak için..' hatası''Konuya ekleme yapıldı''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorun aslında tam olarak pes 12 de değil.bütün oyunları entegre ekran kartıyla açıyor.az once denedım.denedıgım butun oyunlarda boyle.sisteme baktıgımda ekkran kartında bir problem yok ancak oyunlar ekran kartını görmüyor.sizce sorun ne olabilir ??

Öncelikle herkese merhabalar.arkadaşlar daha dün pes 12 yi tam ekran modunda ve orta çözünürlük seviyesinde oynarken bugün bir anda oyunu baslatmaya calıstıgımda Bilgisayarınız bu uygulamayı calıstırmak ıcın mınımum sıstem gereksınımlerını karsılamıyor diyor..yani daha dün açtıgı oyunu bugun acmıyor...oyun acılıyor aslında ama entegre grafikle acılıyor.yanı oyun ekran kartını görmüyor.aynı sorun 'driver' adlı oyundada mevcut.

bilgisayarımın sistem özellikleri:
    -intel i5 2.3 ghz işlemci
    -4 Gb ram
    -1 gb nvidia GeForce GT M520 ekran kartı

çözüm için uyguladıgım yontemler

-kısayola sag tıklayıp grafik işlemcisiyle calıstır>yuksek performanslı nvidia (olmadı)
    -nvdia ekran kartı ayarlarından pes 12 yi yuksek performanslı nvidia kartına ekledım (olmadı)
    -kit server yukledım (olmadı)

yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler

edit:ayrıca aygıt yöneticisinden ekran kartını görüyor ve 'bu aygıt güzgün çalışıyor'diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ensmr -- 4 Temmuz 2012; 11:02:25 >

• sistem laptop mu ? evetse marka modelde yazarmısınız ..
  • evet hocam laptop..LG P420-K.AC3WT
  • http://forum.shiftdelete.net/pes-pro-evolution-soccer/223780-pes-2012-demo-calismayi-durdurdu-hatasi.html

hocam yorumları okuyup vıdeoyu ızleyın bakalım faydası olacakmı ...anladıgım kadarıyla onboard ve harıcı kartı secımde problem yasıyorsunuz .. optımus desteklıyorsa nvıdea panelınden ayarlarınızada goz atın..konuya durumu paylasın yıne bakalım ..

• yok o da olmuyor hocam.o yontemıde uygulamıstım zaten konuya yazmayı unutmuşum.sorun nerde anlamadım.alakası var mı bilmem ama driver oynuyordum gece bir ara alt tab yaptım ve masaustune geldim.bu arada oyunu tam ekran oynuyordum.tekrar alt tab yapıp oyuna gırdıgımde oyun tam ekran degıldı yanı ekran booyutu kuculmustu.bundan sonra oldu bu pesle ılgılı sorun da.tabi bunla ben alakasını kuramadım ama belki bi alakası vardır
  • Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını uninstall edip, bilgisayarı yeniden başlatırsanız çözülebilir belki. Tüm çözümleri denedim, kendi kendime uğraşıp böyle bir çözüm buldum. Belki birisinin işine yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.