Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Pes 2012-2013 favori takım arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • favori takımım Münih.genelde bu taktikle oynuyorum ama kroos ve gomez çok yetersiz kalıyor(stoperler de).bu taktiğe uyabilecek takım önerisi olan var mı?
     Pes 2012-2013 favori takım arayışı

• en güçlü takım real oyunda
  • en iyi takım real bence de.

Ama ben hep Juventus ile oynarım.
  • en iyi takım real... zaten ronaldo'nun messi'den daha iyi olduğu tek ortam pes ama benim takımın her daim manchester city....
  • Gomez yerine Mandzukic iyi oynuyor

Oyunda Manchster United veya Real Madrid i alırım.

Bu arada Mesut sadece bende mi güzel bir şut çekemiyor
  • En güçlüsü Real Madrid sonra Barça , Juve , PSG , City , United diye gider.

Ama ben Roma nın oyuncularını biraz yükseltip Roma'yı alıyorum.

En düşük 85 yaptım
  • Ben hep Juve'yi alırım yıllardır, Fifa PES farketmez. PES 13'te gayet iyi dene derim. Vucinic ,nanılmaz şut atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • City de Aguero yu inanılmaz yapmışlar. Resmen Messi den alıp Aguero ya koymuşlar. Nerden ara pası atarsanız atın Aguero kesinlikle alıyor. En ilerde aguero arkasında balotelli yenmediğim maç yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Juve ve Real Madrid ile oynarım.Juve'de Sebastian Giovinco Real'de Christiano Ronaldo favorim.Klasik Almanya Lisagawski'yi de es geçmemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Real demiş de bence alakası yok.Oyunda en iyi takım City'i yapmışlar.
    Alın deneyin Aguero gibi kaçan forvet yok.Takım hız olarak da fizik olarak da çok ağır basıyor.
  • Ama en iyi 2 takım Real ve City bu kesin kalan takımlarla aralarında çok fark var.
    Ayrıca Real'i aldığınızda Ronaldo'yu forvette oynatın tavsiyem.
  • hayret daha hiçkimse sene 2013 hala pes oynuyan var dememiş
  • Real ideal ama kusursuz bi takım yok mesela defansta açıklar var Ronaldoyu OOS oynatın her yerden vursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.