Bildirim
PES 2011 Türkçe Demo
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dehaleoovvv
_____________________________ -
Bu ss ler Xbox 360 versiyonundan mı ben demo da dil seçme ekranı göremedim? Bu oyunu Türkçe spiker bile kurtaramaz o kadar berbat bir oyun olmuş FIFA nın gözünü seveyim. _____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Bu ss ler Xbox 360 versiyonundan mı ben demo da dil seçme ekranı göremedim? Bu oyunu Türkçe spiker bile kurtaramaz o kadar berbat bir oyun olmuş FIFA nın gözünü seveyim.
yok be hocam 2010dan daha iyi bence
2010'a hiç dayanamamıştım ama buında 2 maç yaptım
fifa apayrı tabiki :)_____________________________ ASUS Maximus VI Extreme | ASUS GTX Titan GDDR5 | Intel i7 4770K | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 | Corsair Obsidian 550D | Corsair Hydro H100i | ASUS 3D 27" VG278H -
Şahsi PES 11 Demo değerlendirmem;
Öncelikle artılar, beğendiğim yönler
+En sonunda pasın şiddetini ve yönünü ayarlayabiliyoruz. Artık yeni paslarımız çok gerçekçi
+Kamera açıları muhteşem, adeta maç izliyoruz
+Çok eğlenceli
ve eksiler
-Oyun çok hızlı
-Bazen oyuncular birbirine karışıyor
-Topun ayağa yapışma olayı halen devam ediyor
-Team Management olayı biraz karışık mı olmuş ne
-Computer yapay zekası zayıf (World Class'ta bile)
PES 08 ve 10 faciasından sonra yeni PES olmuş diyebilirim. PES 12'i den de çok çok umutluyum.
PES 11 Demo, PS3'te Türkçe değil._____________________________ -
Gözlerim doldu
_____________________________ Steam ID : msc1515 , PSN ID : CaPTivitaS , Xbox Live ID : CoNquiSTaDoR15 -
ps3 trpsn den indirdim oyun turkce değil arkadaşlar. _____________________________ -
Fıfanın yanına kardes geldı sonunda
Fıfa fanı olarak oyunu cok begendım
Ama bır snye sımdı fıfanın demosuna bakacagım.
_____________________________ B.E.Ş.İ.K.T.A.Ş
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox series s alınır mı
- kahraman konsol güvenilir mi
- tüm alanlardaki ayrıntıların doğru olduğundan emin olun veya farklı kart deneyin.
- gta 5 soyulacak yerler
- mortal kombat legacy kollection
- en çok satan oyunlar
- euro truck simulator 2 ps5
- game pass ne kadar
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler