Şimdi Ara

PES 2011 - TSC exTReme'11 ÇIKTI! Güncellemeler Eklendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
67.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır zorrent linki buldum isteyene verebilirim özelden.

edit: link %20de kalıyor bundan sonra pm atmayın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 27 Nisan 2011; 16:29:30 >
  • Güzel olmuş gibi.
    Fazla oynamadım ama Fenerin stadını beğenmedim şimdilik.

PES 2011 - TSC exTReme'11 ÇIKTI! Güncellemeler Eklendi!

Bursanın sahası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 7 Nisan 2011; 12:41:01 >
  • Tek link yokmu yav ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Pato]

Güzel olmuş gibi.
    Fazla oynamadım ama Fenerin stadını beğenmedim şimdilik.

PES 2011 - TSC exTReme'11 ÇIKTI! Güncellemeler Eklendi!

Bursanın sahası

Bu sorun bende olmuyor ancak sizin gibi bu hatayı alan birçok üyemiz var. İlk güncellemede bu sorun çözülecek, stadlarda düzenlemeler yapılacak.

• genel olarak guzel olmus yama ama i ile yazIlan isimler I ile yazilmis pirlo PIrlo gibi onun haricinde yabanci stadlarda turk reklam panolari olmasida olmamis
  • Yaşadağınız sorunların çözümleri için aşağıdaki linkler size yardımcı olacaktır. Güncellemede zaten birçoğu ortadan kalkacak.

T.S.C exTReme11 Sorunlar & Çözümleri:
    http://www.extreme.turkcespiker.com/tsc-extreme11-sorunlar-cozumleri

İlk Güncellemede Düzeltilecek Konu Başlıkları:
    http://www.extreme.turkcespiker.com/tsc-extreme11-guncelleme-planlari

exTReme'11 Sorunları:
    http://www.turkcespiker.com/forum/extreme11_sorunlariniz-f477.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 8 Nisan 2011; 9:39:02 >

• Merhaba arkadaşlar şuan siteye giremiyorum sorun sadece bendemi ?

birde torrent linkini özel mesaj atarmısınız.
  • oyuncu güçleriyle anormal oynanmış hatta ronaldo,arshavin,messi,robben gibi oyunculara verilen ektra özellik olan serilik çeviklik gitmiş normal sıradanlaşmışlar ama genel olarak yama iyi
  • T.S.C exTReme 1.1 Güncelleme Planları
    Tahmini çıkış zamanı : 17 Nisan 2011

İlk güncellemede düzeltmeyi planladığımız konular:
    REPLAY EKRAN GENİŞLEME
    KASMA SORUNU
    STADYUMLAR
    DUVAR KAĞITLARI
    ÇİMLER
    FORMA EKLEMELERİ
    SPİKER GOL REPLİKLERİ
    KARPATY TAKIMI TÜRK OYUNCULAR
    İSİM DÜZELTMELERİ
    TRANSFER DÜZENLEMELERİ
    SPİKER İSİM DÜZELTMELERİ
    GRAFİK DÜZELTMELERİ

Şuana kadar düzeltilen ve üzerinde çalışılan konular:
    -Duvar kağıtları seçilememe ve atma sorunu
    -Çimlerden kaynaklı kasma sorunu
    -Bazı isimlerin hatalı yazımı
    -Bazı oyuncu özellikleri ve yaşları
    -Bazı takımları skor tabelasında ki kısa ismi
    -Spikerin bazı isim söyleme hataları

Kaynak:http://www.extreme.turkcespiker.com/tsc-extreme11-guncelleme-planlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 9 Nisan 2011; 8:03:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

T.S.C exTReme 1.1 Güncelleme Planları
    Tahmini çıkış zamanı : 17 Nisan 2011

İlk güncellemede düzeltmeyi planladığımız konular:
    REPLAY EKRAN GENİŞLEME
    KASMA SORUNU
    STADYUMLAR
    DUVAR KAĞITLARI
    ÇİMLER
    FORMA EKLEMELERİ
    SPİKER GOL REPLİKLERİ
    KARPATY TAKIMI TÜRK OYUNCULAR
    İSİM DÜZELTMELERİ
    TRANSFER DÜZENLEMELERİ
    SPİKER İSİM DÜZELTMELERİ
    GRAFİK DÜZELTMELERİ

Şuana kadar düzeltilen ve üzerinde çalışılan konular:
    -Duvar kağıtları seçilememe ve atma sorunu
    -Çimlerden kaynaklı kasma sorunu
    -Bazı isimlerin hatalı yazımı
    -Bazı oyuncu özellikleri ve yaşları
    -Bazı takımları skor tabelasında ki kısa ismi
    -Spikerin bazı isim söyleme hataları

Kaynak:http://www.extreme.turkcespiker.com/tsc-extreme11-guncelleme-planlari

4 gözle güncellemeleri bekliyorum.

türkçe spikerin havasıda başka oluyor.

• Yama her zamanki gibi hatalar dışında muhteşem olmuş, tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs
    Yama her zamanki gibi hatalar dışında muhteşem olmuş, tebrikler.

"Her zamanki hatalar" demeyelim de aslında küçük çapta hatalar mevcut. Mesela geçen sene ciddi şekilde yaşadığımız oyundan atma problemi bu sene yok(sadece duvar kağıdı seçerken oyundan atıyor, o sorunda çözüldü, yeni duvar kağıtları eklendi. İlk güncellemede bu sorun ortadan kalkmış olacak). Onun dışında spikerin bazı noktalarda hatalı replikleri mevcut(ancak 2 spiker ve 1 yorumcu, toplamda 15000e yakın ses dosyası değiştirilerek hazırlanıyor. Yama yayınlanmadan önce TSC ekibi olarak test etmeye çalıştık. Fakat bu kadar çok ses dosyası içinde böyle hatalı repliklerin olması da kaçınılmaz). Zaten bu sene yamamızı yayınlarken, özellikle güncellemelere önem verip, sürekli güncellemelerle sorunları an ve an çözeceğimizi söylemiştik. Test işlemlerimiz aslında daha uzun sürebilirdi fakat yamamızı bir an önce yayınlamak adına böyle bir karar aldık. Unutulmasın ki, bu kadar kapsamlı bir çalışma başta Hasan ve Emin olmak üzere, yaklaşık 5 kişi tarafından kısa sürede hazırlanıyor. Şİmdi bana bazı arkadaşlar 4 ay kısa bir süre mi diyebilir ancak sadece bu kadar ses dosyasının bu süre içinde hazırlanması takdire şayandır diye düşünüyorum. Kaldı ki yamanın sadece Türkçe Spiker'den ibaret olmadığını da yamayı kullanan arkadaşlar bilir. Türkcell Süper Lig ve Bank Asya gibi 2 büyük ligin, oyuncu yüzleriyle birlikte oyuna aktarılması, forma-krampon ve top yamaları, birçok oyuncu yüzü, diğer grafikler... Bu kadar geniş kapsamlı bir yamada, böyle "ufak" hataların olmasını hoş görüyle karşılamanızı rica ediyorum. Yaşadığınız sorunları sitemiz içindeki konuya yazarak, sonraki güncellemelerde çözümü için bize destek olabilirsiniz. Önemli olan hataların çözümü için hataların tespiti, burada 5-10 kişilik ekibimizde göremediklerimizi binlerce üyemizle ve siz DH üyeleriyle daha kapsamlı görebiliyoruz.
    Şimdiden teşekkürler, keyifli oyunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs
    Yama her zamanki gibi hatalar dışında muhteşem olmuş, tebrikler.

"Her zamanki hatalar" demeyelim de aslında küçük çapta hatalar mevcut. Mesela geçen sene ciddi şekilde yaşadığımız oyundan atma problemi bu sene yok(sadece duvar kağıdı seçerken oyundan atıyor, o sorunda çözüldü, yeni duvar kağıtları eklendi. İlk güncellemede bu sorun ortadan kalkmış olacak). Onun dışında spikerin bazı noktalarda hatalı replikleri mevcut(ancak 2 spiker ve 1 yorumcu, toplamda 15000e yakın ses dosyası değiştirilerek hazırlanıyor. Yama yayınlanmadan önce TSC ekibi olarak test etmeye çalıştık. Fakat bu kadar çok ses dosyası içinde böyle hatalı repliklerin olması da kaçınılmaz). Zaten bu sene yamamızı yayınlarken, özellikle güncellemelere önem verip, sürekli güncellemelerle sorunları an ve an çözeceğimizi söylemiştik. Test işlemlerimiz aslında daha uzun sürebilirdi fakat yamamızı bir an önce yayınlamak adına böyle bir karar aldık. Unutulmasın ki, bu kadar kapsamlı bir çalışma başta Hasan ve Emin olmak üzere, yaklaşık 5 kişi tarafından kısa sürede hazırlanıyor. Şİmdi bana bazı arkadaşlar 4 ay kısa bir süre mi diyebilir ancak sadece bu kadar ses dosyasının bu süre içinde hazırlanması takdire şayandır diye düşünüyorum. Kaldı ki yamanın sadece Türkçe Spiker'den ibaret olmadığını da yamayı kullanan arkadaşlar bilir. Türkcell Süper Lig ve Bank Asya gibi 2 büyük ligin, oyuncu yüzleriyle birlikte oyuna aktarılması, forma-krampon ve top yamaları, birçok oyuncu yüzü, diğer grafikler... Bu kadar geniş kapsamlı bir yamada, böyle "ufak" hataların olmasını hoş görüyle karşılamanızı rica ediyorum. Yaşadığınız sorunları sitemiz içindeki konuya yazarak, sonraki güncellemelerde çözümü için bize destek olabilirsiniz. Önemli olan hataların çözümü için hataların tespiti, burada 5-10 kişilik ekibimizde göremediklerimizi binlerce üyemizle ve siz DH üyeleriyle daha kapsamlı görebiliyoruz.
    Şimdiden teşekkürler, keyifli oyunlar...

güzel söylüyorsun renktaş yama çok güzel ve kapsamlı ama bazı oyuncular neden sıradanlıştırlmış onu anlayamıyorum örnek c.ronaldo eski seriliği yok

• sadece türkçe sipiker istiyorum başka bişey istemiyorum yokmu sadece türkçe sipikeri upload edecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisiko_21
    sadece türkçe sipiker istiyorum başka bişey istemiyorum yokmu sadece türkçe sipikeri upload edecek ?

PES serisi için hazırladığımız "Türkçe Spiker" sadece exTReme yamaları içinde sunulur. Ayrı olarak paylaşımı yasaktır. Siz değerli DH üyelerinin de bu konuya hassasiyet göstereceğinizi umuyorum.
  • İlk güncelleme aynı 17'si gibi çıkacak. Birçok eksikliği gideren ve yeni özellikler ekleyen önemli bir güncelleme. Cuma günü de sanırım güncelleme tanıtım videosu yayınlanacak. Takipte olmak lazım
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama hepsini indirmek ölüm gibi torrent yokmu acaba ?
  • İyi ki konu dışından çıkıp bu konuya girmişim. Hemen indiriyorum oh be beklediğim yama!
  • Oyuna gerçekten renk katıyor, şiddetle tavsiye edilir.
  • biri hayrına zorentlesin şu yamayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.