Şimdi Ara

PES 2011 - TSC exTReme'11 ÇIKTI! Güncellemeler Eklendi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
67.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.t.y.
    oyun gerçekten çok güzel.
    bakmayın siz olumsuz yorum yapanlara.
    sanki hasan mustan olmasa bunlara başkası türkçe spiker yapacakmış gibi kasım kasım kasılıyorlar.
    bu yamanın kıymetini bilin.
    yok illa bilmeyecekseniz, adam olun haddinizi bilin.

Kardeşim Allah senden razı olsun. Olaya hiçkimse bu açıdan bakmıyor, istiyorlar ki kusursuz bir yama olsun. Oyun firmaları bile, yüzlerce kişilik "profosyenel" ekiple bir oyunu tamamladığında hatalar çıkıyor, daha sonra güncellemesi, fix dosyası vs yayınlanıyor.

Bu yamayı kullananların şunu bilmesi lazım. Biz bu yamayı "kesinlikle hiçbir menfaat" gütmeden yapıyoruz. Yamayı Hasan ve Emin başta olmak üzere, 3-5 kişi hazırladı. Oyunda sadece 10.000e yakın oyuncu var. Ne kadar ses dosyasının değiştirildiğini siz düşünün artık. Kaldı ki yama tamamlandıktan sonra, yamanın kusursuz olduğu "hiçbir zaman" söylenmedi, sürekli güncellemeler ile kusursuza yakın bir çalışma yapılacağı duyuruldu. Eğerki bu hatalardan rahatsız olanlar varsa, kurmasınlar yamayı. Güncellemelerin tamamlanmasını ve son güncelleme ile yamanın optimum seviyeye gelmesini beklesinler. Bunu ekip olarak biz yapalım dedik, o zamanda yama zamanında yayınlanmadığı için başımızın etini yediler. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misali. Ne yapsak yaranamıyoruz. Geçen sene sitenin masrafları(domain vs) için bağış ile üyelerimize exTReme'10u dağıttık, "para ile satıyorsunuz" dendi. Bu sene bağış talep etmeden yamayı sitemizden ücretsiz yayınladık, yine yaranamadık. Ben siteden üst yöneticiyim, sitenin işleyişinden sorumluyum, yama konusunda tecrübem yok. Ancak yamayı hazırlayanların ne zorlukla bu çalışmayı yaptıklarını çok iyi biliyorum, Hasan yorgunluk ve stresten bitti resmen artık. Üstüne bu kadar olumsuz yorum da insanların şevkini kırıyor. Örneğin, yamanın yayınlandığında ortaya çıkan küçük bir hata v.1.1 güncellemesi ile çözüldü, hatta üzerine v.1.2 güncellemesini yayınladık. Ama üyemizin biri çıkıp bu hatanın olduğunu söyleyerek konu açıyor, böyle yamamı olur diyor. El insaf yani. Armut piş ağzıma düş. Güncellemeyi takip etmek, indirip kurmak dahi zor geliyor insanlara. Hatta yama ve güncellemeleri hatalı şekilde kurup; yok spiker ingilizce, yok ligler hatalı vs. Bunlar tamamen kurulum hatası ile olan şeyler, kurulumda hatayı kendisi yapan üye, suçu resmen yamanın kendisinde buluyor. Yamayı ve güncellemeleri bende kurdum, spikerin 2 defa gol deme ve oyuncu isimlerindeki "ı" harfi sorununu bende gördüm. Ancak bu kadar geniş ve kapsamlı, güzel bir yamanın böyle "ufak" hataları beni hiç rahatsız etmiyor. İnanın bunu TSC ekibinden biri olduğum için söylemiyorum. Karşınızda güzel bir manzara resmi var, siz resimdeki çok küçük bir hataya takılıp kalıyorsunuz, resmin bütününü göremiyorsunuz, bazılarımız aşırı detaycı. Daha önceden edit dosyası üzerinde çalışmalar yaptım, exTReme'10da mesela. Ancak şu "ı" harfini değiştirmek, sanıldığı kadar kolay bir şey değil, 12500 oyuncu var oyunda kayıtlı. Ben bunu düzeltmek için uğraşıyorum, ancak bir üye çıkıp da "şu ı harfi sorununu hala çözememişsiniz, çıldıracam" yazınca bende çıldırıyorum. Mademki o kadar basit bir şey, siz düzeltin, bizde güncellemeyle yayınlayalım, yemekte sizinde tuzunuz olsun. "ı" harfi sorununu çözmek için, oyuncu isimlerinde tüm "ı"ları "i" yapıp, sonradan Türk oyuncuların isimlerini elden geçirmeyi düşündüm, ancak buda şimdilik olmuyor. Yabancı forumları takip ediyorum, yapılan çalışmalara bakıyorum, bunun nasıl yapıldığını anlamaya çalışıyorum. Yani izlediğiniz tiyatro oyunun sahne arkasında bilmediğiniz çok şey var.
    Sizden ricam, yamanın keyfine varın, tadını çıkarın. Olumsuz düşünce ve yorumlarınız elbette olacak, yamada fark ettiğini hataları bize bildirin ki bizde güncellemeler ile bunları çözmeye çalışalım. Ancak yorumlarınız, yamada emek veren insanları incitmesin, insanların şevkini kırmasın.
    Açıkça söylüyorum, ben Hasan'ın yerinde olsam exTReme'12 için kendimi ASLA zorlamam, böyle bir çalışma yapmam. Resmen deli işi, üstüne de anlamsız ve saygısızca yorumlar. Vallahi ben olsam yapmam. Hasan'la çok sık konuşuyoruz, kendisi dahi zaman zaman bunu düşünüyor. Benden daha sağduyulu ve düşünceli biri ki, böyle bir karar vermedi, en azından henüz vermedi. Ben olsaydım, exTReme'11 son çalışmam olurdu. Bu insanlarında işleri ve özel hayatları var.
    Neyse fazla uzattım, içimi döktüm biraz, kafanızı ağrıttım kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 27 Nisan 2011; 17:17:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

sanki hasan mustan olmasa bunlara başkası türkçe spiker yapacakmış gibi kasım kasım kasılıyorlar.

Kardeşim Allah senden razı olsun. Olaya hiçkimse bu açıdan bakmıyor, istiyorlar ki kusursuz bir yama olsun. Oyun firmaları bile, yüzlerce kişilik "profosyenel" ekiple bir oyunu tamamladığında hatalar çıkıyor, daha sonra güncellemesi, fix dosyası vs yayınlanıyor.

Bu yamayı kullananların şunu bilmesi lazım. Biz bu yamayı "kesinlikle hiçbir menfaat" gütmeden yapıyoruz. Yamayı Hasan ve Emin başta olmak üzere, 3-5 kişi hazırladı. Oyunda sadece 10.000e yakın oyuncu var. Ne kadar ses dosyasının değiştirildiğini siz düşünün artık. Kaldı ki yama tamamlandıktan sonra, yamanın kusursuz olduğu "hiçbir zaman" söylenmedi, sürekli güncellemeler ile kusursuza yakın bir çalışma yapılacağı duyuruldu. Eğerki bu hatalardan rahatsız olanlar varsa, kurmasınlar yamayı. Güncellemelerin tamamlanmasını ve son güncelleme ile yamanın optimum seviyeye gelmesini beklesinler. Bunu ekip olarak biz yapalım dedik, o zamanda yama zamanında yayınlanmadığı için başımızın etini yediler. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal misali. Ne yapsak yaranamıyoruz. Geçen sene sitenin masrafları(domain vs) için bağış ile üyelerimize exTReme'10u dağıttık, "para ile satıyorsunuz" dendi. Bu sene bağış talep etmeden yamayı sitemizden ücretsiz yayınladık, yine yaranamadık. Ben siteden üst yöneticiyim, sitenin işleyişinden sorumluyum, yama konusunda tecrübem yok. Ancak yamayı hazırlayanların ne zorlukla bu çalışmayı yaptıklarını çok iyi biliyorum, Hasan yorgunluk ve stresten bitti resmen artık. Üstüne bu kadar olumsuz yorum da insanların şevkini kırıyor. Örneğin, yamanın yayınlandığında ortaya çıkan küçük bir hata v.1.1 güncellemesi ile çözüldü, hatta üzerine v.1.2 güncellemesini yayınladık. Ama üyemizin biri çıkıp bu hatanın olduğunu söyleyerek konu açıyor, böyle yamamı olur diyor. El insaf yani. Armut piş ağzıma düş. Güncellemeyi takip etmek, indirip kurmak dahi zor geliyor insanlara. Hatta yama ve güncellemeleri hatalı şekilde kurup; yok spiker ingilizce, yok ligler hatalı vs. Bunlar tamamen kurulum hatası ile olan şeyler, kurulumda hatayı kendisi yapan üye, suçu resmen yamanın kendisinde buluyor. Yamayı ve güncellemeleri bende kurdum, spikerin 2 defa gol deme ve oyuncu isimlerindeki "ı" harfi sorununu bende gördüm. Ancak bu kadar geniş ve kapsamlı, güzel bir yamanın böyle "ufak" hataları beni hiç rahatsız etmiyor. İnanın bunu TSC ekibinden biri olduğum için söylemiyorum. Karşınızda güzel bir manzara resmi var, siz resimdeki çok küçük bir hataya takılıp kalıyorsunuz, resmin bütününü göremiyorsunuz, bazılarımız aşırı detaycı. Daha önceden edit dosyası üzerinde çalışmalar yaptım, exTReme'10da mesela. Ancak şu "ı" harfini değiştirmek, sanıldığı kadar kolay bir şey değil, 12500 oyuncu var oyunda kayıtlı. Ben bunu düzeltmek için uğraşıyorum, ancak bir üye çıkıp da "şu ı harfi sorununu hala çözememişsiniz, çıldıracam" yazınca bende çıldırıyorum. Mademki o kadar basit bir şey, siz düzeltin, bizde güncellemeyle yayınlayalım, yemekte sizinde tuzunuz olsun. "ı" harfi sorununu çözmek için, oyuncu isimlerinde tüm "ı"ları "i" yapıp, sonradan Türk oyuncuların isimlerini elden geçirmeyi düşündüm, ancak buda şimdilik olmuyor. Yabancı forumları takip ediyorum, yapılan çalışmalara bakıyorum, bunun nasıl yapıldığını anlamaya çalışıyorum. Yani izlediğiniz tiyatro oyunun sahne arkasında bilmediğiniz çok şey var.
    Sizden ricam, yamanın keyfine varın, tadını çıkarın. Olumsuz düşünce ve yorumlarınız elbette olacak, yamada fark ettiğini hataları bize bildirin ki bizde güncellemeler ile bunları çözmeye çalışalım. Ancak yorumlarınız, yamada emek veren insanları incitmesin, insanların şevkini kırmasın.
    Açıkça söylüyorum, ben Hasan'ın yerinde olsam exTReme'12 için kendimi ASLA zorlamam, böyle bir çalışma yapmam. Resmen deli işi, üstüne de anlamsız ve saygısızca yorumlar. Vallahi ben olsam yapmam. Hasan'la çok sık konuşuyoruz, kendisi dahi zaman zaman bunu düşünüyor. Benden daha sağduyulu ve düşünceli biri ki, böyle bir karar vermedi, en azından henüz vermedi. Ben olsaydım, exTReme'11 son çalışmam olurdu. Bu insanlarında işleri ve özel hayatları var.

Anlayamadığım şu o kadar oyuncunun adı yamasız PES'te "i" harfiyle yazılmışken hepsini "ı" yapmışsınız. Sonra da bize 12500 oyuncu var kolaysa siz yapın diyosunuz...

• quote:

quote:

dostum şimdi gençler doyumsuz.

emek sarf etmeden elde etmeye alışmışlar.

şimdiki gençlere benim tavsiyem: eleştirmeden önce biraz empati yapın. olayın boyutunun farkına varın. Bu işler öyle birkaç ses dosyasını kaydetmekle olmuyor. Artık eskisi gibi değil, önceden sadece xp vardı ve tüm oyun üreticilkeri dahil herkes bu platform üzerinden oyunlarını yayınlıyorlardı. Daha az sorun çıkıyordu. Şimdi ise vistayla beraber işletim sistemlerinin yapısı değişti. sonrasında win7 , 64 bitlik sistemler derken bir oyunu bir yamayı oyuna entegre etmek işkence halini aldı. Bu zor şartlarda bu boyuttaki bir oyuna yama yapmak bana kalırsa deli işi. Ben olsam açıkca uğraşmazdım. Hem aylarca çalışacaksın, hemde emeğine saygı duymak yerine bir sürü eleştiri alacaksın.

Şimdi size bir hikaye aktarıyorum. İşte insanların durumu

YAPICI OLMAK EGİTİM GEREKTİRİR

Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış...
    Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş...
    Ve onu "Renklerin Ustası" anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş...

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş...

Ranga Guru ise;

- Sen artık ressam sayılırsın Racaçi..
    artık senin resmini halk değerlendirecek.
    diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kirmizi bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.
    Raciçi denileni yapmiş...
    Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor...
    Çok üzülmüs tabii.
    Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki..
    Alıp resmi götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün oldugunu belirtmiş.

Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş.
    Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş.
    Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru...
    Ama bu defa yanına bir palet dolusu çesitli renklerde yaglı boya, birkaç fırça ile birlikte...
    Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

Birkaç gün sonra gittigi meydanda görmüs ki resmine hiç dokunulmamış,
    firçalar da, boyalar da kullanılmamış...
    Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış..

Ranga Guru ise;

”Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanaği ile karşılaşabileceğini gördün...
    Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı...
    Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin...
    yapıcı olmak eğitim gerektirir...
    Hiç kimse bilmedigi bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi...
    Sevgili Raciçi, mesleginde usta olman yetmez,
    bilge de olmalısın..
    Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın...
    Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur...

Sakin emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartişma...”

• quote:

Orijinalden alıntı: pwnzs
    Anlayamadığım şu o kadar oyuncunun adı yamasız PES'te "i" harfiyle yazılmışken hepsini "ı" yapmışsınız. Sonra da bize 12500 oyuncu var kolaysa siz yapın diyosunuz...

Yama, aylarca süren bir çalışma sonunda tamamlandı; her bir oyuncunun ismi dahil tek tek elden geçti(yüzleri, güçleri, sesleri, varsa dövme vs). Ben bunları yapılmayacak diye yazmadım. Elbette "ı" sorunu çözülecek. Ancak takip ediyorsanız güncellemeleri zaman kaybetmeden yayınlamaya çalışıyoruz ve güncellemelerde isimlerdeki bu "ı" sorunundan önce çözülmesi gereken ve kısa sürede çözümü yapılabilen değişiklikler yapıldı. Ben "ı" harfi de sorun mu, böyle kullanın gitsin demiyorum, çözülecek, ben bizzat çözmeye çalışıyorum. Fakat 12500 tane ismi tek tek elden geçmek uzun zaman alan bir şey olur, daha pratik çözümler üretmeye çaba gösteriyorum. Henüz bunu bulamadım. Olmazsa büyük liglerdeki takımların oyuncu isimleriyle başlayıp, isimleri tek tek düzelteceğim. Anlatmak istediğim şu; ben dahil yamayı yapan insanların da özel hayatı var, iş ve okulları var. Ben bun uişyerinde yapamam, evde bunları düzeltecek bu kadar uzun bir zaman henüz bulamadım. Bilmem anlatabildim mi...

@m.t.y., yorumun için tekrar teşekkür ederim. Hikaye oldukça güzeldi, paylaşım için sağol..

• exTReme'11 Güncelleme Linkleri ve Güncelleme İçerikleri ilk mesajıma eklenmiştir. Güncel olarak bilgileri ilk mesajımdan takip edebilirsiniz.
    Keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 27 Nisan 2011; 17:11:40 >
  • quote:

quote:

quote:

dostum şimdi gençler doyumsuz.

emek sarf etmeden elde etmeye alışmışlar.

şimdiki gençlere benim tavsiyem: eleştirmeden önce biraz empati yapın. olayın boyutunun farkına varın. Bu işler öyle birkaç ses dosyasını kaydetmekle olmuyor. Artık eskisi gibi değil, önceden sadece xp vardı ve tüm oyun üreticilkeri dahil herkes bu platform üzerinden oyunlarını yayınlıyorlardı. Daha az sorun çıkıyordu. Şimdi ise vistayla beraber işletim sistemlerinin yapısı değişti. sonrasında win7 , 64 bitlik sistemler derken bir oyunu bir yamayı oyuna entegre etmek işkence halini aldı. Bu zor şartlarda bu boyuttaki bir oyuna yama yapmak bana kalırsa deli işi. Ben olsam açıkca uğraşmazdım. Hem aylarca çalışacaksın, hemde emeğine saygı duymak yerine bir sürü eleştiri alacaksın.

Şimdi size bir hikaye aktarıyorum. İşte insanların durumu

YAPICI OLMAK EGİTİM GEREKTİRİR

Hindistan da çok ünlü bir ressam varmış...
    Herkes bu ressamın yaptıklarını kusursuz kabul edecek kadar beğenirmiş...
    Ve onu "Renklerin Ustası" anlamına gelen Ranga Çeleri olarak tanısa da; kısaca Ranga Guru derlermiş...

Onun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi ise artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak Ranga Guru'ya götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş...

Ranga Guru ise;

- Sen artık ressam sayılırsın Racaçi..
    artık senin resmini halk değerlendirecek.
    diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kirmizi bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.
    Ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüş ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor...
    Çok üzülmüs tabii.
    Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki..
    Alıp resmi götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün oldugunu belirtmiş.

Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş.
    Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş.
    Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru...
    Ama bu defa yanına bir palet dolusu çesitli renklerde yaglı boya, birkaç fırça ile birlikte...
    Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

Birkaç gün sonra gittigi meydanda görmüs ki resmine hiç dokunulmamış,
    firçalar da, boyalar da kullanılmamış...
    Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış..

Ranga Guru ise;

”Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acımasız bir eleştiri sağanaği ile karşılaşabileceğini gördün...
    Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı...
    Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin...
    yapıcı olmak eğitim gerektirir...
    Hiç kimse bilmedigi bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi...
    Sevgili Raciçi, mesleginde usta olman yetmez,
    bilge de olmalısın..
    Emeğinin karşılığını ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın...
    Onlara göre senin emeğinin hiç bir değeri yoktur...

Sakin emeğini bilmeyenlere sunma ve asla bilmeyenle tartişma...”

vay kuzen..

helal olsun, çoştumuşsun .

• Modu kurdum en sonunda. Fenerbahçe'yi aldım karşıma Galatasaray'ı aldım.
    Oyuna girdiğimde maç İnönü stadındaydı

Menü efektleri geçişinin sesleri Fifa 09 oyunundan alınma. Bari onlara dokunmasaydınız.
    Oyunun girişinde extreme 2011 demesi de ayrı bir saçmalık zaten. Kısacası ol-ma-mış !

Modun tek artısı yeni koyulan soundtrackler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 27 Nisan 2011; 15:03:44 >
  • bu ı - i harfi sorunu pes 2010da da vardı. ben de yama çıkarmıştım. pes 2010 editor programıyla kolayca düzeltilmişti.
    şimdiki sorun da öyle büyük ihtimal. pes 2011 editor programı ile 2 dakikada halledebilirsiniz sorunu
  • @Reznov_Viktor, yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Ancak kurulum ve güncellemeleri eksiksiz yaptıysanız, FB-GS maçının İnönü Stadında olması mümkün değil, Şükrü Saraçoğlu Stadı Fenerbahçe takımına atanmış durumunda, iç saha maçlarını bu stadda oynuyor. Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum ancak eve gidince ilk yapacağım maç bu olacak. Menü efekti geçiş sesleri gayet güzel, Fifa09'dan alınıp alınmadığını bilmiyorum ancak alınmış dahi olsa sorun nerede? Oyuna girişte "exTReme'11" sesi Hasan tarafından, kendi arzusu ve isteğiyle seslendirildi; güzel ve hoş olduğunu düşündüğü için ekledi. Bunu beğenen de var, sizin gibi beğenmeyen de. Yamayı hazırlayan spikerin bu tercihine saygı duyulmalı diye düşünüyorum(illaki beğenmek zorundasınız demiyorum, yanlış anlamayın). Tüm düşüncelerinize saygı duyuyorum, eleştirileriniz için tekrar teşekkürler

@[ AsiL ], Editor programıyla düzeltmeye çalıştım, "players" dizinini excell'e export yaparak açıp, tüm "ı" harflerini "i"ye çevirip kaydettim, daha sonrada tekrar Editor programıyla bu dosyayı importlamaya çalıştım ancak sebebini bilemediğim bir hata veriyor. Bunu çözmeye çalışıyorum. Eğer bunu başarabilirsem, Türk oyuncuların isimlerini tek tek elden geçerek, tekrar "ı" yapılması gereken "i" harflerini düzelteceğim(Ör: Kazım gibi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 27 Nisan 2011; 17:11:10 >

• quote:

@Reznov_Viktor, yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim. Ancak kurulum ve güncellemeleri eksiksiz yaptıysanız, FB-GS maçının İnönü Stadında olması mümkün değil, Şükrü Saraçoğlu Stadı Fenerbahçe takımına atanmış durumunda, iç saha maçlarını bu stadda oynuyor. Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum ancak eve gidince ilk yapacağım maç bu olacak. Menü efekti geçiş sesleri gayet güzel, Fifa09'dan alınıp alınmadığını bilmiyorum ancak alınmış dahi olsa sorun nerede? Oyuna girişte "exTReme'11" sesi Hasan tarafından, kendi arzusu ve isteğiyle seslendirildi; güzel ve hoş olduğunu düşündüğü için ekledi. Bunu beğenen de var, sizin gibi beğenmeyen de. Yamayı hazırlayan spikerin bu tercihine saygı duyulmalı diye düşünüyorum(illaki beğenmek zorundasınız demiyorum, yanlış anlamayın). Tüm düşüncelerinize saygı duyuyorum, eleştirileriniz için tekrar teşekkürler

Sırf şu mod adam gibi çalışsın diye oyunumu sildim baştan yükledim.
    Fifa 09'dan alıntı kanıtlarım oyunun geçiş efekti sesleri gayet hoştu neden bunu bozdunuz anlayamıyorum.

Saygı duyuyorum fakat oyuna her girdiğimde extreme 11 sözünü duymak zorunda mıyım ? Yaparken bunu silme seçeneği ekleseydiniz keşke.
    Moda saygım sonsuz fakat daha girişten böyle şeylerin olması üzdü beni açıkcası.

• @Reznov_Viktor, V.1.2 güncellemesini yükledikten sonra FB-GS maçı yaptım, maç Şükrü Saraçoğlu stadında oynandı. Siz kurulumu bir yerde hatalı yaptınız herhalde, tekrar gözden geçirin.
  • Yamanın bulunduğu siteye de yazdım, buraya da ekliyorum gördüğüm eksiklikleri.

Her maçta Lig Tv skor tabelasının olması kötü olmuş.Pesedit'in yamasında skor tabelaları ilgili bir seçici program vardı yanılmıyorsam, skor tabelaları oradan ayarlanıyordu.Arayüze skor tabelasıyla ilgili bir seçenek eklenebilir mi?

Gol olduktan sonra spiker bazen 2 kere goool diye bağırabiliyor.Yani "goool, goool, goool" diyor sonra biraz sessizlik bir daha "goool, goool, goool" diyor.

Yaptığım hazırlık maçlarında(Milan-Barcelona, Real Madrid-Barcelona...vb.) saha kenarlarındaki panolarda Spor Toto Süper Lig, Filli Boya reklamları çıkıyor.Yabancı takımların maçlarında çıkması kötü olmuş.Bunlar düzenlenemez mi?

Bu şekilde sadece Spor Toto Süper Lige odaklanmış bir yapısı var yamanın.Yani tek artısı spiker ve tezahüratlar oluyor.

Yama genel itibariyle eğlendirici, güzel bir yama olmuş, eksikler de giderilirse tadından yenmez, emekleriniz için sağ olun.

• neden zorrent yok sayın yetkili?
  • T.S.C exTReme11 Güncelleme V.1.3 Bilgileri

T.S.C exTReme11 için şu ana kadar 2 kez güncelleme çıkarttık. Bu güncellemelerimiz yaklaşık 2-3 haftalık peryotlarda ilerleyen zamanlarda da devam edecek. Şimdi sıra geldi v.1.3 güncellemesine. Tahmini olarak 7-8 Mayıs tarihlerinde sizlerle olacağını söyleyebiliriz.

İlk olarak biz neler üzerine çalışıyoruz onların bilgisini vermek istiyorum. Sonrasında da sizlerden gelecek istekler doğrultusunda güncellememizi hazırlayacağız. Yalnız yorum yazacak olanların mutlaka v.1.1 ve v.1.2 güncellemelerini kurmuş olmaları gerekmektedir.

Metin Değişiklikleri:
    Efsane ol modunda ki teknik direktör konuşmalarının bazıları değiştirildi. Konami'nin Türk olmayan birisine çeviri yaptırdığı çok belli. Bizde olması gerektiği gibi bu metinleri yavaş yavaş düzenliyoruz.
    "Menajer seni yere göğe sığdıramıyor.Gözüne girdin...hadi bakalım."

"Müthiş bir golcü. Top ayağına geldiğinde kesin gol gözüyle bakıyorum."
    "Tam bir hırs abidesi...rakibin ayağından tereyağından kıl çeker gibi çaldı topları"
    Gibi sizlere gaz verecek cümleler eklendi.

Ayrıca "Değerlendirmek imkansız" gibi sürekli çıkan cümleler yerine;
    "Ondan çok daha iyisini beklerdim. Verdiğim taktiklere bağlı kalırsa daha iyi olabilir"
    "Daha iyisini yapması lazım.Gerçi sahada çok az kaldı ama yine de az zamanda çok işler başarmak gerek".
    Gibi cümleler eklendi. Elbette herşeyi değiştirmedik.Zamanla sizden gelen istekler doğrultusunda da değişikliklerimiz devam edecek.

Grafik Değişiklikleri:
    -Master Lig İkonları yenilendi.
    -Ses ayarı bölümlerinde ki çubukların görünürlüğü düzeltildi(masterlig görünmeyen bağlılık dahil)
    -Masterlig ve efsane olda yeni bilgi gelince yazan "new" yazısı yerine "+" eklendi
    -Maça girişte soyunma odası kamerası eklendi

Resimler:
     PES 2011 - TSC exTReme'11 ÇIKTI! Güncellemeler Eklendi!
    Ses ayarı bölümlerinde ki çubukların görünürlüğü düzeltildi(masterlig görünmeyen bağlılık dahil)

Maça girişte soyunma odası kamerası eklendi.-Spiker değişiklikleri

Master Lig İkonları yenilendi.

Şu ana kadar yapılanlar:
    -Ajax'a Psv demesi düzeltildi
    -Hatalı oyuncu ismi telaffuzları düzeltildi:
    Van der Vaart
    Van Bommel
    Van der Sar
    Javi Venta
    Javi Martinez
    Javi Varas
    Mokoena
    Akinfeev
    Anderson Polga
    Andujar
    Aquilaini
    Belluschi
    Bojan Krkic
    Capdevila
    Chavez
    Corluka
    De la Pena
    Defoe
    Dunne
    Gourcuff
    Heitinga
    Joaquin
    Jesus Navas
    Juardo
    Mathieu
    Ooijer
    Raul Meireles
    Reveillere
    Julio Cesar
    Squillaci
    Srna
    Makukula
    Toure
    Ujfalusi

Bu isimlerin hepsi tekrar doğru telaffuzlarla okundu.

Yapılacaklar:
    Normalde Konami tarafından es geçilmiş ama mutlaka söylenmesi gereken bazı isimler:
    Falcao
    Podolski
    Chamakh
    Neymar
    Cavani
    Yepes
    Krasic
    Sissoko
    Arbeloa
    Pedro León
    Vermaelen
    Ramsey
    Vidic
    Fletcher
    Valencia
    Gibson
    Kolarov
    Zabaleta
    Fabregas
    Gareth Bale
    Nuri şahin
    Cenk tosun

devamı gelecek...

Forma değişiklikleri
    Tüm takımların tech-fit (dar) formaları ve tüm takımların bol tasarımlı formaları seçenekli olarak sizler için hazırlandı.
    Fenerbahçe,BJK ve GS formaları en güncel ve hatasız halleriyle eklendi.

Tezahürat değişiklikleri
    -"Fener gol gol şampiyonluk geliyor" tezahüratı eklendi
    -Chelsea tezahüratları yenilendi

ÖNEMLİ GELİŞME!

T.S.C exTReme11 Arayüzü:

1.3 güncellemesi ile birlikte artık masaüstünüzde ki exTReme kısayollarından kurtulacaksınız. Bu programı çalıştırdığınızda hangi oynanışla oynamak istiyorsanız tek tıklama ile seçebileceksiniz. Ayrıca bu programla birlikte her yeni güncelleme size otomatik olarak bildirilecek. Bunun ayrıntılarını ilerleyen günlerde detaylı olarak bildireceğiz. Bu çalışma exTReme için devrim niteliğinde olacak.

Ayrıca bundan sonra ki güncellemelerimiz otomatik kurulumlu olacak. İsteyenler olursa belki ayrıca eski sistemde olduğu gibi klasör olarak da verebiliriz.

Güncelleme çalışmamız son hız devam etmekte. Her yeni bilgide konuyu güncelleyeceğiz.

Kaynak:http://www.extreme.turkcespiker.com/tsc-extreme11-guncelleme-v13-bilgileri-ve-onerileriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 2 Mayıs 2011; 14:09:36 >

• T.S.C exTReme11 Güncelleme v.1.3 Hazır!

İndirme Linkleri:
    http://www.turkcespiker.com/tsc-extreme11-guncelleme-v13-indirme-alani
  • quote:

T.S.C exTReme11 Güncelleme v.1.3 Hazır!

İndirme Linkleri:
    http://www.turkcespiker.com/tsc-extreme11-guncelleme-v13-indirme-alani

süper haber
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: angaraeski
    Ne olur ne olmaz diye tüm oyunu sildim. Sonra 7.0 yamasını yaptım. Sonra extreme'i kurdum. Ama hep aynı hafta oyundan atıyor. Benden başka böyle bir sorunu olan var mı acaba?

Biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz, yardımcı olabiliriz.
    Hangi Modda, hangi takımla, hangi takıma karşı, hangi hafta, hangi stadda oynadığınızda oyundan atıyor?

Şimdi master lig oynayayım dedim. 2. ligden dandik takımlara baktım, Diyarbakırspor'la başladım. Altay'la karşı karşıya geldiğim an oyundan attı(5. hafta). Sonra Samsunspor'la baştan başlıyım dedim. Gene Altayspor'la karşı karşıya geldiğim an oyundan attı(İlk yarının son haftası) yani sorun ALTAY. Ne zaman bu admlarla karşı karşıya gelsem oyundan atıyor. Ne yapabiliriz?

• quote:

quote:

quote:

Ne olur ne olmaz diye tüm oyunu sildim. Sonra 7.0 yamasını yaptım. Sonra extreme'i kurdum. Ama hep aynı hafta oyundan atıyor. Benden başka böyle bir sorunu olan var mı acaba?

Biraz daha açıklayıcı bilgi verirseniz, yardımcı olabiliriz.
    Hangi Modda, hangi takımla, hangi takıma karşı, hangi hafta, hangi stadda oynadığınızda oyundan atıyor?

Şimdi master lig oynayayım dedim. 2. ligden dandik takımlara baktım, Diyarbakırspor'la başladım. Altay'la karşı karşıya geldiğim an oyundan attı(5. hafta). Sonra Samsunspor'la baştan başlıyım dedim. Gene Altayspor'la karşı karşıya geldiğim an oyundan attı(İlk yarının son haftası) yani sorun ALTAY. Ne zaman bu admlarla karşı karşıya gelsem oyundan atıyor. Ne yapabiliriz?

Güncellemeleri eksiksiz olarak kurdunuz mu? Şu anda mevcut v.1.3 güncellemesi var, dün yayınlandı. Tüm güncellemeleri eksiksiz olarak kurun, oyundan atıp atmadığını bana tekrar yazın. Bende sürekli ML oynuyorum, şu ana kadar 1 defa bile oyundan atma olmadı. Eğer yine aynı sorunu yaşarsanız, konuyu Hasan'a ileteceğim.

• Yama harika olmuş ve severek oynuyorum. Ama nedense Premier Lig'de bütün takımlar aynı stadda oynuyor. Oyunda adam gibi bir Premier lig stadı yok. Umarım ilerki güncellemelerde bir kaç tane premier lig stadı eklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®
    Yama harika olmuş ve severek oynuyorum. Ama nedense Premier Lig'de bütün takımlar aynı stadda oynuyor. Oyunda adam gibi bir Premier lig stadı yok. Umarım ilerki güncellemelerde bir kaç tane premier lig stadı eklenir.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Eğer yanlış bilmiyorsam STSL'deki takımların stadları hep Premier Lig stadları üzerine yapıldı, PL'de az stadla karşılaşmanızın nedeni bu olabilir. Oyun şu anki mevcut durumu ile yeni stad eklenmesine izin vermiyor. İlerde böyle bir şey mümkün olursa, elbette yeni stadlar eklemek isteriz. Ancak sizde takdir edersiniz ki, şu anda hemen hemen herkes öncelikle ML veye normal Lig'de taraftarı olduğu takımı alarak(STSL) oyuna başlıyor, o takımın stadını ve atmosferini görmek istiyor. Diğer ligler ilk bakışta ikinci planda kalıyor. Ancak tespitiniz bizim için gerçekten çok önemli, tekrar teşekkür ederim kendi adıma...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.