Abimle sürekli Pes oynuyoruz.Genelde ben daha iyi oynardım.Bireysel bir oyun anlayışım var.Hep Real Madrid alıyorum.Fakat bugünlerde maç bile vermiyor.Milan da çok iyi bi düzen tutturdu.İbrahimovic le çok iyi şutlar atıyor.Patoyla ve Robinho ile paslar çıkarıyor.
Abime karşı hangi takımla daha sağlam oynayabilirim.Özellikle defansıyla Milan a rakip olabilecek hangi takımlar var?
önerilerinizi bekliyorum :)
Manchester United defansı çok iyi ayrıca bireysel oynadığın için rooney,nani,valencia kullanabilirsin
barcelona messi yi kaçırırsan ara paslar ile karşı karşıyasın hep...
Arsenal derim Arshavin ile dağıtırsın ayrıca herkes genç ve hızlı olduğu için iyi savunma yaparsın fakat top kaleye geldiği zaman gol olur onuda söyleyeyim
Araştırmalarıma ve deneylerime göre en iyi takım Milan karşısında, İnter. Çok sağlam defansı var. Kaleci 96lık zaten. Forvet çok iyi. Ortasaha Sneijder'e emanet :D
her bakımından bence Milan'ın en sağlam rakiplerinden.
barcelona ile ortadan kanatlara sonra tekrar ortaya sonra ara pas at forvete kesin gol ile burun buruna gelir forvetlerin barçayı durduracak takım yok xavi varken
peste bana göre her zaman tuttuğun takım iyidir. her takıma karşı.
chelsea nin defansı olabilir fakat bulunduğun durum için forvet hattı çok kuvvetli olan bir takım öneririm yani yediğinden fazlasını atma prensibi
quote:
Orijinalden alıntı: QuestionMark
peste bana göre her zaman tuttuğun takım iyidir. her takıma karşı.
vallahi ya.. oyuncuları tanıdığım için mi bilmiyorum ama barçaya en çok golü galatasarayla atıyorum. gol yediğim de çok çok nadirdir. fakat realle bazen yenilirim bazen yenerim..
İnter yaradı :D abim ilk önce küçümsedi ama 4-2 yendim.Defans çok sağlam.Milito ve Eto kaçırmıyor zaten.Kaleci dehşet ötesi.
Yeni takımım oldu inter :D ayrıca formalarda çok güzelmiş özellikle beyaz olan :)
Arsenal'i dene arshavin ve walcott la kanatlardan çok iyi atakalar yaparsın hatta içe de kat edebilirsin robin van persie ile de şutlarda sorun olmaz zaten.
Man. City'de iyidir
Eğer takım oyununu sahaya yansıtırsın Tottenham'ı da önerebilirim.
pes bölümüne açsaydın keşke
tmm interi seçmiş arkadaş daha öneriye gerek yok sanırım. iyi oyunlar
Abine benden selam söyle dostum Barcayla pas manyağı yaparım adamı, oyuncuları üzerime çekip bir boşlukla kaleciyle karşı karşıya ve gol. Kuzenime en son ne zaman yenildiğimi hatırlamıyorum Barca ile. Yani özet olarak bu tavsiyelerimle Barcelona'yı al. :)
Tabi ki de CHELSEA ;)
Ben bu takımla yenilmeyi bırak bir maçta en fazla 1 gol yerim ;) ŞU kurguyu dene ; cole, alex, terry, bossingwa, bu çok önemli önlerinde essien dm modunda ;), essien in önünde sağda lampard solda maluda ama mc modunda ;), ilerde solda İF olarak Torres ortada ST Drogba sağda da sağ forver olarak Anelka....kesin dene pişman olmazsın ;)
hocam pes 2011 oyununda en iyi takım real madrid'tir.gerçeğin aksine real madrid barcelonadan daha güçlü yapılmış. ayrıca inter ve manchester güçlü takımlar arasında.
quote:
Orijinalden alıntı: necip_uysal
hocam pes 2011 oyununda en iyi takım real madrid'tir.gerçeğin aksine real madrid barcelonadan daha güçlü yapılmış. ayrıca inter ve manchester güçlü takımlar arasında.
kadro olarak zaten gerçekte de madrid güçlüdür barcelonadan...ama peste messi yi iyi kullanabilen karşısında kimse duramaz