Şimdi Ara

PES 2011 mi PES 2012 mi almalıyım_? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onurhar

Yıl olmuş 2012 hala Pes diyorlar, aklım almıyor :)

Edit: İşin şakası, simülasyon tadında futbol oynamak istiyorsan Fifa 12 al.

Yok ben topun peşinde koşan 20 karınca ile oynamak istiyorum, 5 saniyede 2 kalede toplam 4 pozisyon yaşayacağım, oyuncularım yorulmasın 18 kere çalım atabilsin diyorsan Pes al.

Arkadaım;
    Sen şahsi görüşünü söylersin hiç bir zaman FAN CLUB üyelerine ve oyuncularına hakaret edemezsin.!
    Ben yaklaşık 98yılından beri ps1-sonra-ps2-ve ps3 alıp oynayan kişi olarak FİFA 98den örnek vereyim ve
    Şimdiki halinden FİFA adam geçmene gerek yok top takip et zaten o esnada adamın içinden geçiyorsun
    Sen arama sitesine gir fifa adamın içinden geçer de ÇIKAR Bana deki fifa görüntü kalitesinde
    Çağ atladı deki bende bileyim herkeste daha 2gün önce aldım pes2012 mi pes2011 göre ÇAĞ ATLAMIŞ
    ve milliyet gazetesinin teknoloji EKİNİ okuyun bu fifa düşünenler +lar -ler neymiş GÖRÜN.!
    Saygılarımla sözüm meclisten dışarı istisnalar HARİÇ.!
    3gündür bakıyorum herkes pes'e bok atıyor size son olarak şunu diyeyim Tutulmasa bu japon oyunu.!
    1-pro evulotin 5-6-7 vs PES 2008-09-10-11-12 diye çıkmaz ve araştırın ENÇOK Ne alınmış ne oynanıyor.!
    PES SERİSİNE+++++++++++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 10 Mayıs 2012; 12:19:27 >

• pes almamalisin

(hayatimda oynadigim en berbat oyundur haze falan hikaye)
  • @altinbas07

Bak 1 ay onceki dunya geneli pes 12 fifa 12 satis rakamlari pes 1
    milyon fifa 10 milyon satmis
    http://www.merlininkazani.com/Satis_rakamlarinda_FIFA_12_onde_gorunuyor-oyun_haber-50313p1.html
    Al burdan tum dunyadaki oyun sitelerinin puan ortalamalarina bak
    http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps3?view=condensed&sort=desc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 10 Mayıs 2012; 12:33:56 >

• @mj23 valla elalemin anketi beni bağlamaz yıllardır lider olmuş tutulmuş
    Her cafede hangi oyun oynanmış bugüne kadar sen ona bak 1yıl iyi olmayla sen sevinmeye devam et
  • Şu cafe ve satış muhabbetleri çok baydı artık bunlar ölçü olamaz hiç bir zaman, cafelere giden 2 3 cahil ergen yüzünden türkiyedeki bütün cafelerde takılan insanlara aynı muamele yapılmaz. bende arkadaşlarımla cafeye gidiyorum o ortamlarda gördüğüm insanların hemen hemen hepsi FİFAyıda senden benden iyi biliyolar, satış rakamlarına fazla takılmayın FİFA 10 milyon satıyosa 8 milyonu ingilterede satılmıştır.

FİFA animasyonları ve atmosferi dışında bir şeye benzemeyen, boyalı kağıt gibi adamları sprey forma yazıları ile PESin tırnağı bile olamaz. mevzu kolay gol oluyo zor gol oluyo daha gerçekçi mevzusu değil FİFA yı sevmeyenlerin hepsi oyundaki yapaylıktan ötürü sevmiyolar, PESteki doluluk tokluk hissi maç oynanırkenki heyecan karambol FİFA da yok. millet övdü övdü deniyeyim dedim 3 4 gün oynadım aynı filmi tekrar izliyomuşum gibi hissettim.
  • Yahu adam size PES 11 mi 12 mi diye sormuş siz FIFA 12 diyorsunuz, anlamak güç cidden. Bana sorarsan idare etsin diyorsan al pesi daha sonra istediğini al diyecektim ama almışsın zaten, güle güle oyna :)
  • fifa 12 al pes ps3 kafede oynanan oyun bebe oyunu
  • İkiside kötü bence, Ama illa alcaksan pes12 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenn_34

Şu cafe ve satış muhabbetleri çok baydı artık bunlar ölçü olamaz hiç bir zaman, cafelere giden 2 3 cahil ergen yüzünden türkiyedeki bütün cafelerde takılan insanlara aynı muamele yapılmaz. bende arkadaşlarımla cafeye gidiyorum o ortamlarda gördüğüm insanların hemen hemen hepsi FİFAyıda senden benden iyi biliyolar, satış rakamlarına fazla takılmayın FİFA 10 milyon satıyosa 8 milyonu ingilterede satılmıştır.

FİFA animasyonları ve atmosferi dışında bir şeye benzemeyen, boyalı kağıt gibi adamları sprey forma yazıları ile PESin tırnağı bile olamaz. mevzu kolay gol oluyo zor gol oluyo daha gerçekçi mevzusu değil FİFA yı sevmeyenlerin hepsi oyundaki yapaylıktan ötürü sevmiyolar, PESteki doluluk tokluk hissi maç oynanırkenki heyecan karambol FİFA da yok. millet övdü övdü deniyeyim dedim 3 4 gün oynadım aynı filmi tekrar izliyomuşum gibi hissettim.

+1907

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

@altinbas07

Bak 1 ay onceki dunya geneli pes 12 fifa 12 satis rakamlari pes 1
    milyon fifa 10 milyon satmis
    http://www.merlininkazani.com/Satis_rakamlarinda_FIFA_12_onde_gorunuyor-oyun_haber-50313p1.html
    Al burdan tum dunyadaki oyun sitelerinin puan ortalamalarina bak
    http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps3?view=condensed&sort=desc

Ulen kardeşim burası PES 2011-2012 bölümü FİFA12 git yaz sen ne satarsın burada amacın ne..??
    @altinbas07 doğru söylüyor PES++özellikle Pes12 şaşmayın arkadaş burası türkiye D.ingiltere değil.!
    7-8milyon ingiltere amerika vs. almıştır türkiyede çoğu cafe ve alışveriş merkezlerinde bile tanıtımda
    PES12 var kaldıki konuyu açanda PES almış sen ne satarsın birde ilk satışta biri pes12 179TL
    Diğeri Fifa12 159TL idi hayret budamı fake ve satılsın diyemi yaptı fifa indirimi .
    *Yemişsin Cezayı akıllan bari seviyeli konuş mağara felan seviyeli bir forum sitesi burası.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaartal03 -- 12 Mayıs 2012; 11:58:01 >

• Fifa 2012
  • ucuz düşünüyorsan pes2011 biraz daha pahalı düşünüyorsan fifa2012
  • FİFA 12 TUTUKUNLARI ADAM PES ALMIŞ PES ÜZGÜNÜZ ve zaten FİFA12 alayımmı.?*DEMEMİŞKİ
    Şu bir gerçek PC için FİFA 12 PS3 için PES11+PES12 en uygunudur aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaartal03 -- 12 Mayıs 2012; 12:36:43 >
  • Pesin üstüne tanımam fifayı çocukken pcde oynardık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Emreli

Pesin üstüne tanımam fifayı çocukken pcde oynardık :)

Yaşaa Kardeşim be biri beni duyduu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaartal03 -- 14 Mayıs 2012; 8:30:42 >
  • Bence Mass effect 3 al uzayda maç bambaşka oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahax121

Bence Mass effect 3 al uzayda maç bambaşka oluyor

İşte buu süperdii aboouuww kooptumm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaartal03 -- 14 Mayıs 2012; 15:00:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

İkiside degil fifa 11 kesinlikle bence 12 den iyi hemde 11 de super ligde var

Super lig bir dezavantajdır ama 11 12den iyi diyemezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

İkiside degil fifa 11 kesinlikle bence 12 den iyi hemde 11 de super ligde var

Super lig bir dezavantajdır ama 11 12den iyi diyemezsin.

nasıl dezavantajdır ya biz okadar oyunları alalım ea nin sonrada dezavantaj olsun

bide 11 BANA göre 12den iyidir dedim orada kendime göre konuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 14 Mayıs 2012; 15:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaartal03

FİFA 12 TUTUKUNLARI ADAM PES ALMIŞ PES ÜZGÜNÜZ ve zaten FİFA12 alayımmı.?*DEMEMİŞKİ
    Şu bir gerçek PC için FİFA 12 PS3 için PES11+PES12 en uygunudur aga

Ne uyduruyorsun PS3 te PES miş de bilmem neymiş de? PS3 ü PES zanneden veletlerden ne farkın kaldı? FIFA nın daha iyi olduğunu kanıtlamama gerek yok. Mümkünse hata yapmasın dedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.