Bildirim
PES 2011 De takımınız ve taktiğiniz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
barça 4-3-3 ellerime ağrılar girdi ama başka sistemle de gole gidemiyorum bende bir beceriksizlik var galiba -
Valla sağolsun arkadaş Real Madrid'i alıp 3 forvetle oynadığı için, bende Real'i almak istemediğim ve Barçayı da kendi oyun anlayışıma göre güçsüz bulduğum için Arjantinle oynuyorum..
4-2-1-3 gibi bir taktiğim var..
Forvet hattında İF Tevez + SF Higuain + SF Aguero
Ofansif Ortasaha Angara Messi :D
Defansif Ortasaha Mascherano + Ortasaha'nın gerisinde Veron
Defansta, Burdisso + Samuel + Demichelis + Heinze
olarak oynuyorum, taktiklerden de defansif sitili Derin'e ayarlayıp, Oyuncu Desteğini 18 lerde tutuyorum böylece topu aldığım zaman en azından salak PES futbolcuları ileriye doğru hamle yapıyorlar ve kontra atak yapabiliyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnrps -- 9 Aralık 2010; 12:01:26 > -
benım takımım ya manchester yada cityy
4 3 3 taktıgıım ama bazıları ofansıf yardımlasma pres de bı deısıklıkler yapıo ve mac anında taktık degıstırme olayını ıı becerıo bı anda ole bı kıtlıo kı cıkamıorm defansdan
ıf berbatov sf rooneyyyyy ıf valencıa
os gıggs
os park
scholes
evra fernınand vıcıd oshea
van der sar -
Galatasaray,
3-2-3-2 taktiği ile oynuyorum.
CF - CF
LWF - AMC - RWF
DMC - MC
RWB - CB - LBW -
Klasik taktikle oynuyorum, khedira ile lass diarra'yı değiştiriyorum, di maria ile de kaka'yı . -
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
Klasik taktikle oynuyorum, khedira ile lass diarra'yı değiştiriyorum, di maria ile de kaka'yı .
benim taktiğimde aynı şekilde , ama bu taktikte nedense orta saha çok boş kalıyor rakip çok boş yaklıyo . -
Barça Klasik taktikle oynuyorum. 4-3-3 yani. hızlı bir şekilde ayakta çok tutmadan pas yapmaya bakıyor iş. tabii bazı oyuncular çabuk yoruluyor onlara da alternatif yaratmak gerekli. Bojan'ı Jeffren'i Thiago'yu Fontas'ı hazırlıyorum. Yorulanı bunlarla değiştiriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: aslansaray
barça 4-3-3 ellerime ağrılar girdi ama başka sistemle de gole gidemiyorum bende bir beceriksizlik var galiba
Milan'la oynamayı denemelisin bence. (Güncel kadroyla) -
quote:
Orijinalden alıntı: erdenyavuz
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
Klasik taktikle oynuyorum, khedira ile lass diarra'yı değiştiriyorum, di maria ile de kaka'yı .
benim taktiğimde aynı şekilde , ama bu taktikte nedense orta saha çok boş kalıyor rakip çok boş yaklıyo .
Real'in oyun stili bu. -
Şu sıralar İnter'i alıyorum. David ile sağ açıktan sürekli boşluk bulup ilerliyorum. Milito'ya verilen bi ara pası ile 3 ataktan biri gol oluyor. Milito fazla iyi. -
Man City ile oynuyorum
Adebayor la Tevez in yerini değiştiriyorum
silvayla barry nin yerini değiştirip sola belamy i alıyorum
sağ da da wright phlips oluyo
defansta da sadece boateng yerine lescott u koyuyorum
Çok iyi oluyo böyle takım.. -
klasik brezilya ile oynuyorum.. 4-1-2-3 gibi saçma bi taktikle oynuyorum..dmc-amc-amc- if-sf-sf ...pele nin sutları,romarionun bitiriciliği,ziconun frikikleri,cafunun bindirmeleri,zago nun adam geçirmemeleri,dunganın orta alanı kontrolu ve taffarelin kaleciğili ile galibiyete aboneyiz...ev arkadaslarım hayattan sogudu..maradonalı batistutalı klasık arjantın bıle kafa tutamıyo -
auxerre 4-2-2-2 -
kraft
lahm xxxx(adı tam aklımda değil) badstuber kilbane
Javi Martinez (DO)
Gibson Schweinsteiger (OO) Ribery
Gameiro Gervinho
bayern. -
FİORENTİNA sağlam takım
default taktiği ve menajerlik ayarları da on numara
takım player hata yapmazsa gol yemez
deneyin derim ... vargas bomba gibi vuruyor kesmeleride harika gilardino formdaysa illaki atar , -
quote:
Orijinalden alıntı: serhat_ps3
Hangi takımı ve taktiği tercih ediyorsunuz online ve arkadaşlarınızla 2 kişi oynarken.
Ben hep Barçayı(4-4-2) alıyorum ama sanırım bırakacam çok yeniliyorum Pedro yalan oldu yaw 78 güç ile çok çok kötü
Hacım yarın öğlen gelde Barçayı tam bıraktırayım sana ahahah :D Forever Inter and Milan -
madridi alırsam 3-4-1-2 oynuyorum. c7 forvet veya sağ açık kaka sol açık. bir kezde bayerni aldım ondada müllerle klose bana göre yavaş kalıyor. Alternatif olarak ne önerirsiniz? -
bütün takımlarla oynarım , hatta arkadaşlarla falan yaparken random seçerim.
önemli olan takım değil takımı oynatabilmen.
arkadaşlarımla maç yaparken giderler barcelona'yı alırlar ben giderim ona karşı newcastle fenerbahçe vs. ufak takımlar alırım. fakat işi hesaba dökerlerse işin rengi değişir :D
bazen Real Madrik - klasik taktik - Sağda c7 Solda DiMarie Ortada Mesut İlerde Higuain Defansın önünde Xavi Alonso ve Drenthe Geride Marcelo Carvalho Pepe SergioRamos. fakat genelde pes 6-7-8-9'dan kalan bir takımım var AthleticoMadrid ve şuana kadar bu takımla beni zorlayan az kişi gördüm :) En ilerde Agüero Onun sol çapraz gerisinde forlan sağda reyes solda simao ortanın gerisinde raul garcia bunun sağ arka çaprazında assuncao solda anthonia lopez stoperde godin ve aklıma inanın gelmedi zenci stoper :D sağda ulhfaluji. ama pes11 çıktığından beri favori takımım ise tothenam - klasik taktik , huddlestone yerine Van der Vaart , ilk yarı 2.yarı değişiklerim ise Lennon - Givoanni Dos Santos ( genelde ilk yarı Givoanni , götüm zora girince Lennon :D ) diğer değişiklik ise Croach - Paulechnko , solda değişmezim BALE - defans önünde modric , van der vaart. sağda Corlûka , stoper king ve diğer uzunumuz ne yazıkki oda gelmedi şuan aklıma :D Sol'da Emenike diyeceğim geliyor fakat E'le başlayan sol bekimiz ilersinde sol açıkta ise Bale'ımız en ilerde Defou - Paulechnko :D
-
Chelsea çok sağlam çok büyük bir hata yapmazsan gol yemende zor görünüyor A.cole Terry Carvalho Bosingwa Essien(dmf) Obi mikel(dmf) Lampard (amf) Anelka(Sağ açık) Drogba(Forvet) Benayoun (sol Açık) bu taktiği dene taş gibi takımla oynama şansına sahip ol
Benzer içerikler
- extreme 13 indir
- pes 2013 transfer yaması 2025
- pes 2013 süper lig yaması
- pes 2013 crack
- kitserver 13 1.04 indir
- gta 4 hileleri
- gta 5 hileleri
- diablo 2
- gta 5 kaç gb
- gta san andreas hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X