Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
153.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen gülmeyin daha yeniyim :D

Forum nicki:WolfpaC
    İsim:UĞUR
    Overall : 59
    Sezon : 1.sezonun sonları
    Takım : S.S.C Napoli
    Forma No : 10
    Mevki : WF(R)
    Zorluk Seviyesi : Regular

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi)

• topun düşeceği noktaya doğru hareketlenıyorum, sadece şut tuşuna bıraz basıp oklar yardımı ıle yön verıyorum ıkı senede ıkı kafa golu atabıldım sadece :) 7-8 tanede aut a yolladım
  • Forum nicki:thatblood
    İsim:okan
    Overall : 77
    Sezon : 3.sezonun başları
    Takım : BARCELONA
    Forma No : 19 (yaştan dolayı)
    Mevki : CF

[simage][/simage]

• Arkadaşlar ilk defa pes oynuyorum become a legend modunda başladım gayet zevkli oluyor "Topu Takip Etme Tuşu" hangisidir bir de bu focus points in hepsi eşit hangilerine daha çok yüklenmeliyim LMF olarak oynuyorum RMF ye de çekileyilebiliyor adamım sol ayak.
  • ya 1.5 sezondur PSG'deyim gitmek istiyorum ya monacodan ya toulouse dan teklif gelio gidemiorm su takımdan..kezman molozuyla g*t g*te oynuyoz xD bu arada regular da oynamaktan ne zevk alıonuz ya

Forum Nicki:Josiah
    İsim: Nero
    Overall : 67
    Sezon : 2. Sezon Ortası
    Takım : Paris Saint-Germain
    Forma No : 91
    Mevki : SS - AMF - CM
    Zorluk Seviyesi : Top Player
    2009 - 2010 : 15 Maç - 5 Gol - 4 Assist
    2010 - 2001 : 30 Maç - 13 Gol - 7 Assist
    2010 Dünya Kupası Şampiyonluğu - 3 Gol - 3 Assist

• dostum pas tuşu topa pres yapar (rakip yakındaysa kullan ) LB tuşu ise pozisyon alma (top senden uzaktaysa kullan)... kanat oyuncusuysan hızlı olman ve asist yapman lazım speed dribling ve kicking (tecknick) olana yüklen bence ama yine de kendin bilirsin bu arada messi ibrahimovic gibi olmak istiyorsanız stanimaya yüklenmemelisiniz . iyi futbolcuların stanimalarına bakın düşük oluyo . bu arada oyuncu kartlarıda sizin oyun stilinize göre oyun kendi veriyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Arkadaşlar ilk defa pes oynuyorum become a legend modunda başladım gayet zevkli oluyor "Topu Takip Etme Tuşu" hangisidir bir de bu focus points in hepsi eşit hangilerine daha çok yüklenmeliyim LMF olarak oynuyorum RMF ye de çekileyilebiliyor adamım sol ayak.

topu takip etmekten kastın otomatik presse o pas tuşu bir de auto run tuşu var o da lb tuşu ben klavyede onu q yaparım hep. eğer sürekli amele gibi topun peşinden koşturursan kondisyonun çok çabuk biter t. direktör de seni erkenden oyuna alır. kanat oyuncusu olduğun için focus pointe şimdilik technique
    (dribbling) e 6 speed ve staminaya da 3'er ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: thatblood

dostum pas tuşu topa pres yapar (rakip yakındaysa kullan ) LB tuşu ise pozisyon alma (top senden uzaktaysa kullan)... kanat oyuncusuysan hızlı olman ve asist yapman lazım speed dribling ve kicking (tecknick) olana yüklen bence ama yine de kendin bilirsin bu arada messi ibrahimovic gibi olmak istiyorsanız stanimaya yüklenmemelisiniz . iyi futbolcuların stanimalarına bakın düşük oluyo . bu arada oyuncu kartlarıda sizin oyun stilinize göre oyun kendi veriyo.

Benim stamina 92 ye dayandı hala yetmiyor yahu. Bende bir problem var ozaman.
  • maç esnasında ana menüden kadrolara gir line up galiba) orda senin isminin olduğuyerde en sağda 2 tane çubukvar alt alta stanima ve yorgunluk üstteki stanima çubuğu var yeşil olan o değer seninle aynı mevkidekilerin üstünde olması lazım yoksa değişiklik olarak seni seçer isterse staniman 100 olsun . yani kısacacı her topa koşmıyacaksın mevkinde bekle pozisyon iyiyse yardır gitsin...
  • Yeni gelişmeler olursa güncellerim

Forum Nicki : BerkoGame
    İsim : Berk
    Overall : 45
    Sezon : 2. Sezon
    Takım : North London (Arsenal)
    Forma No : 7
    Mevki : CF
    Resimler : -
  • Ya şu ortalara kafada auto move olmaması bence hem iyi hem kötü olmuşİyi olarak bence örneğin top çok arkaya gidince otomatik gitmiyor ve arkadaki adam sana indirme şansı oluyor yada seken topa vurma şansın oluyor.Kötü taraf ise kontrol ayarlaması biraz zor olduğundan vuramıyorum tam.Bence
  • Arkadaşlar benim kariyer bitti, abim format atmış bilgisayara gitti o kadar şey ...

Bu arada herkesi ekledim bide arşiv bölümü yaptım kariyeri bitenler söylerse oraya taşıyabilirim, şimdi yeniden bir AMF açarak oynamaya başlıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Arkadaşlar benim kariyer bitti, abim format atmış bilgisayara gitti o kadar şey ...

Bu arada herkesi ekledim bide arşiv bölümü yaptım kariyeri bitenler söylerse oraya taşıyabilirim, şimdi yeniden bir AMF açarak oynamaya başlıyorum..

Geçmiş olsun. Ben bir sezonu 3-5 günde atlıyorum. Kariyeri zor bitiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Arkadaşlar benim kariyer bitti, abim format atmış bilgisayara gitti o kadar şey ...

Geçmiş olsun. Ben bir sezonu 3-5 günde atlıyorum. Kariyeri zor bitiririm.

Sağolasın
    Ben kolay maçları Skip yapıyorum, mesela Man City'deyken West Ham, Wolves, Arsenal maçları falan oynamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 30 Ekim 2009; 11:14:54 >

• Ben her maça giriyorum birde deli dana gibi koşuyorum. İki maçtır 90 dakika oynuyorum. Rating olarak yine aynı ratingleri alıyorum. Tek yaptığım sağa ve sola pres yapmamak. Sadece ileri-geri mekik dokuyorum ve stamina yetiyor. 93 oldu gerçi yetmesin hele bir.. Focus Pointlerin 6 ve 6 olarak tekniklere verdim. Sezon bitsin büyük ihtimal giderim takımdan. Zorluğu Top Player yapmayı düşünüyorum.
  • Editör eklendi
  • 3.sezonun başında büyük kulüp hayali kurarken anca uefa da oynayan aston villa ve olympique lyon teklifte bulundu.ben de lyona gittim.gittiğime de pişman oldum.oyuncular arasında koordinasyon yok.ne pas atmayı beceriyorlar ne golü atmayı.valencia ne güzeldi.neyse bu da yetmezmiş gibi beni forvet oynatıyor bu menajer.overall 78 ama forvette 58 gibi görünüyor.doğal olarak gelişimim de orta sahadaki kadar fazla olmuyor.nasıl bi çözüm olur buna.ben gene mevkimi terkedip orta saha gibi oynasam gelişim hızlı olur mu acaba.
  • kariyer kaç yaşında bitiyor?
  • 32 veya 31 olması lazım
  • quote:

32 veya 31 olması lazım

Yanılmıyorsam PES 09 da 35 yaşında biten kariyer hikayesi görmüştüm.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.