Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
0
Favori
153.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Furkan Yağız: Ekledim, bu arada Overall'in iyiymiş baya 2. sezona göre benim 2. sezonda 61'di, belkide CMF olmandan kaynaklanıyor. Çünkü Orta saha oyuncuları hem ofansif hemde defansif olduğu için hem defans hemde ofans güçlü oluyor o oyuncularda. Mesela Xavi ve Inıesta gibi, ikisininde Overall'leri Messi'den yüksek.
  • Olabilir. Belkide Overall staminadan kaynaklanıyor olabilir .Sonuçta bir orta sahanın dinamik ve canlı olması lazım. Ama yine yetmiyor şu lanet Stamina.
  • Bence siz fazla koşuyorsunuz, benim Stamina en son 88'di 85 dakika falan oynuyordum ki kanat oyuncusuyum en fazla koşan oyunculardan biridir kanat oyuncusu. Ama top rakipteyken veya benim arkadaşlardayken elim hep q'da
  • benim overall 76.smf oynuyorum.ikinci sezon bitmek üzere.büyük kulüplerden ne zaman teklif gelir sizce.çakıldım kaldım ispanya ligine.ingiltereye transfer olmaya çalışıyorum.
  • Ben genelde top rakipteyse kendi yarısahalarındaysa pres yapıyorum. Eğer bizim yarısahadaysalar boşta olan bir adamı marke etmeye çalışıyorum. Bu stamina olayı hızdanda kaynaklı biraz. Gerçi benim hızım pek iyi değil ama yetiyor.

Ekleme :

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

benim overall 76.smf oynuyorum.ikinci sezon bitmek üzere.büyük kulüplerden ne zaman teklif gelir sizce.çakıldım kaldım ispanya ligine.ingiltereye transfer olmaya çalışıyorum.

İstatistikleri canlı tutarsanız, Milli Takım ve Avrupa'da (ŞL ve AL) istatistikleriniz iyi olursa transfer kaçınılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 28 Ekim 2009; 10:46:04 >

• Millet regularda herkesi çalımlayarak birşeyler yapıyor tabi ben top playerda deportivo takımıyla tek bir başarı yakalayamadım ilk senemde ligi 12. bitirdik kupada barçaya elendik gidiyoruz öyle hadi hayırlısı bu sene de deportivo'ylayım gene forvertte mista ve kanatta guardado hariçi takımda pek birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Millet regularda herkesi çalımlayarak birşeyler yapıyor tabi ben top playerda deportivo takımıyla tek bir başarı yakalayamadım ilk senemde ligi 12. bitirdik kupada barçaya elendik gidiyoruz öyle hadi hayırlısı bu sene de deportivo'ylayım gene forvertte mista ve kanatta guardado hariçi takımda pek birşey yok

2011-2012-2013 senesinde deportivo 'da oynadım top player da oynuyorum bende

ispanya kupası kazandım ve uefa europa liginde çeyrek final oynadım sağ kanatta ilk 11 de çıkıyordum hep şimdi

bostondayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 28 Ekim 2009; 12:21:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

quote:

Millet regularda herkesi çalımlayarak birşeyler yapıyor tabi ben top playerda deportivo takımıyla tek bir başarı yakalayamadım ilk senemde ligi 12. bitirdik kupada barçaya elendik gidiyoruz öyle hadi hayırlısı bu sene de deportivo'ylayım gene forvertte mista ve kanatta guardado hariçi takımda pek birşey yok

ispanya kupası kazandım ve uefa europa liginde çeyrek final oynadım sağ kanatta ilk 11 de çıkıyordum hep şimdi

bostondayım

inşallah ben de o senelerde deportivo'da kalırsam öyle başarılar elde ederiz tek korkum takım guardado'yu kaybederse yanarız işte o zaman ben AMF oynuyorum forvete Mista geçti mi çok şanslıyım Lassad var o da fena değil bazen hiç beklenmedik yerlerden gol atabiliyor bir de Bodipo var o beni ayar ediyor bazen çektiği şutların taça gittiği oluyor

bostondayım diyorsun boston celtics mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

quote:

bostondayım

inşallah ben de o senelerde deportivo'da kalırsam öyle başarılar elde ederiz tek korkum takım guardado'yu kaybederse yanarız işte o zaman ben AMF oynuyorum forvete Mista geçti mi çok şanslıyım Lassad var o da fena değil bazen hiç beklenmedik yerlerden gol atabiliyor bir de Bodipo var o beni ayar ediyor bazen çektiği şutların taça gittiği oluyor

bostondayım diyorsun boston celtics mi?

Bolton yazacaktım yaa

• ben top player da oynuyorum.2sezonun 2.yarısı başladı.bolton dayım.hala bi cacık yok.2sezon 3gol 3asistle oynuyorummevki cf aksama dogru ssleri atarım.boltonda ilk 11 deyim milli takımda fatih hoca anca 80lerde alıyo takıma.herşey kötü gidiyo kısaca
  • Forum Nicki : cizbudak
    İsim : c.izbudak
    Overall : 66
    Sezon : 2
    Takım : A.C. Chievo Verona
    Forma No : 25
    Mevki : AMF / CMF
    Zorluk Seviyesi : Regular
    Resimler :http://img245.imageshack.us/gal.php?g=28881113.jpg

bu arada ikinci sezonun devre arasında juventusdan teklif aldım ama gitmedim çünkü kendi takımımla hem italya kupasında hem ligde hemde şampiyonlar liginde emin adımlarla gidiyorum juve benim gerimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cizbudak -- 28 Ekim 2009; 13:02:47 >

• Dün İngiltere liginde karakterimi açtım. İlk takımı Portsmouth'tu. 5. training maçından sonra yedekler 2 maç sonrasında ilk 11 de yer buldum. Sezonun yarısına kadar iyi bir performans sergiledim sezon yarısında Manchester City'den teklif aldım. Hemen damladım tabi takıma Eufa Avrupa liginde mücadele veriyordu, fa cup ta ve ligde ilk 3 için oynuyordu. Hemen traininglere kaçırmadan devam ettim. Bu takımdada kadroya girdim. Şuan durumlar vahim pek bir farklık gösteremiyorum ilk sezondan. Burayı satın alıyorum resim filan eklicem overall filan aklımda değil. Robinho, tevez, Adebayor'la oynamak gerçekten zevkli ilk sezon. Bakalım artık gelecek sezon neler yapabileceğim.

• Furkan Yağız

PES 2010 Become A Legend | Ana Konu | (Editor Eklendi)

Bu kramponlar bende niye yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

Furkan Yağız

Çünkü ben mod yükledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Furkan Yağız

Çünkü ben mod yükledim.

Nereden? Nasıl? 2009 a 2010 yaması mı yaptın;?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 28 Ekim 2009; 15:51:52 >

• quote:

quote:

quote:

Furkan Yağız

Çünkü ben mod yükledim.

Nereden? Nasıl? 2009 a 2010 yaması mı yaptın;?

Yok canım. PES 2010 YAMA, MOD PAYLAŞIM ALANI diye bir başlık var. O başlıktan yükledim. Hatta 3. sayfada beceremediğimin kanıtıda var ama sonradan becerdim.http://forum.donanimhaber.com/m_34615783/tm.htm

• Takımım 1-0 yeniliyor 60 dk da oyuna giriyorum 1 gol atıyorum 80 de oyundan alınıyorum varmı bole bişey ya yok arkadaş sezon bitsin giderim ben bu takımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: steareth

Takımım 1-0 yeniliyor 60 dk da oyuna giriyorum 1 gol atıyorum 80 de oyundan alınıyorum varmı bole bişey ya yok arkadaş sezon bitsin giderim ben bu takımdan

Takım küçükse "Ooh iyi beraberliği sağladık. Son on dakika. Şu oyuncuyu çıkarıp yerine taş gibi defansı koyar 1 puanı alırım." diye düşünmüş olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: steareth

Takımım 1-0 yeniliyor 60 dk da oyuna giriyorum 1 gol atıyorum 80 de oyundan alınıyorum varmı bole bişey ya yok arkadaş sezon bitsin giderim ben bu takımdan

Takım küçükse "Ooh iyi beraberliği sağladık. Son on dakika. Şu oyuncuyu çıkarıp yerine taş gibi defansı koyar 1 puanı alırım." diye düşünmüş olabilir.

Yok hocam mutlak 3 puan almamız lazımdı hem öle bile olsa 60 da giren pyuncu çıkarılmaz dimi Neyse yeni takımım Valencia artık imzayı attım mutluyum daha çok arar o beni ama geçti artık

• Arkadaşlar pes 2010 da kornerden gelen topa kafa vurulmuyor.Normalde topu takip etme tuşuna basılı tutunca topa doğru yönelirdi ama havadan gelen toplara yönelmiyor top yere düşünce yöneliyor.Bu nedenlede kornerden gelen topa hiçbir müdahale edilemiyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Edit:B.A.L modunda !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zisan91 -- 28 Ekim 2009; 18:00:24 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.