böyle bir yama var mı. 2009 oynamak istiyorum ama güncel oyuncu kadrolarıyla. bütün transferlerin tastamam yapılı olduğu bir yama var mı. mümkünse world champions patch ile uyumlu olan?
ben yama kuramıyorum bi türlü 1 yıldır 1 yama bile kurmayı beceremedim oyuna biri nasıl yapacağımı anlatırsa ıyı olur
Kardeş PES 2009 için gayrı resmi 2010 patch var.. Boyutu biraz yüksek ama güzel bi patch kesinlikle öneririm.. Patchin üzerinde oynamalar yaparak daha da güzel hale getirebilirsin.. Mesela ben stadyumları beğenmedim ve sildim, kendi kullandığım statları ekledim vs.. Yamanın özelliklerini kısaca söliyim sana.. * Kadrolar tamamen yenilenmiş durumda hatta oyuncuların özellikleri, numaraları ve takımların taktikleri de.. Daha önceden 2010'un transferlerini barındıran bi options file indirmiştim.. Ama çok baştan savma yapmışlar.. R. Madridi alıyorum kaka ilk 18'de yok filan.. * Oyundaki nerdeyse tüm oyuncuların kendine has faceleri oyuna ekleniyo.. * Tüm takımlar lisanslı hale geliyo(formaları ve logoları dahil) ve oyuna turkcell super lig ekleniyo.. * Tüm kompetisyonlar için ayrı logolar ve skorbordlar oyuna dahil oluyo.. * Her takım için farklı pankartlar, meşaleler filan ve aklıma gelmeyen daha bi dolu özellik var.. pes 2010 çıkana kadar idare edersin bunla