Şimdi Ara

Pes 2008'de '1' yıldızda bile yeniliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbol oynama(her şekilde) özürlüyüm sanırım. Basketboldan ötürü taktiksel düşünüp oynamay çalışıyorum çok iyi bir verim alamıyorum sonuç yine fark yiyorum. Frikik,korner,taç bunlarda zaten topu kesin kaptırıyorum ne yapacaz yav taktik verin acık Adam gibi oyunda kalmadı PS2'de
    Not:PS2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 17 Nisan 2008; 18:44:26 >

• ps2 at aşşağı

cidden dalga geçmiyosun demiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Futbol oynama(her şekilde) özürlüyüm sanırım. Basketboldan ötürü taktiksel düşünüp oynamay çalışıyorum çok iyi bir verim alamıyorum sonuç yine fark yiyorum. Frikik,korner,taç bunlarda zaten topu kesin kaptırıyorum ne yapacaz yav taktik verin acık Adam gibi oyunda kalmadı PS2'de
    Not:PS2

Katılıyorum..

ama 1 yıldızda oynamamanı tavsiye ederim.. en az 3 ile başla..

1 yıldızda karşı taraf ne kadar dandik oynuyorsa seninkilerde bi okadar dandik oynuyor..

• 4-1-3-2 oyna

Çalım atmaya çok uğraşma genellikle pas yap.

Boş kaldığında uzaktan şut çek (nerden olursa olsun) zor ihtimalde olsa çook uzaklardan bile girebiliyor
  • Pratik yap

Başlığı okuduğum da inanılmaz güldüm.
  • vahh vahh PES ruhuna sahip arkadaşlar lütfen gerekli talimatları verin. bir hayat gidiyor
  • Sık sık pas yap.Kaleye yakın yerden şut çek.Topu kaptırdığın zaman sadece pas atma tuşuna bas o kendisi alır.Ama sakın pas atma tuşuna basarken hızlı koşma tuşunada basma çalım yersin.Googledanda talimatlara bak.Pes ile ilgili bir sürü blog var.
  • Allah başka dert vermesin.
  • Elini R1 den çekmesini bil bazı yerlerde. Çalımı fazla önermem ama yaparsanda elini koşmadan çekerek yap. Sakın orta sahada ve defansında riskli şeyler yapma, çalım atıcaksan kanatlarda yada rakip ceza sahasına yakın yerlerde yap. training den çalış biraz sonra 3 yıldızda falan oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.