Şimdi Ara

PES 19 Superstar'ı yenmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bayadır futbol oyunları oynamıyordum. En son pes 2013'ü deli gibi oynamıştım ve pc ye karşı süperstarı 5-0 falan yeniyordum çok basitti.

    Bu sıralar pes 19'a sardım ama süperstar acayip oynuyor. bir kere bile yenemedim. bir alt seviyesi olan en iyi oyuncu da baya iyi en fazla berabere kalabiliyorum.

    Yani tabiki aradan 6 yıl geçmiş ama bu yapay zeka mı çok gelişmiş yoksa ben mi kötü oynuyorum anlamadım.

    Oyunda pro olan arkadaşlar süperstarı yenebiliyor mu onu merak ediyorum?



  • Pes 13 den bu yana çok şey değişti.
    Şuan aklıma gelen 2 önemli fark ve püf nokta:

    1- Pes 13 de top ayağına gelince düşünüp pas atıyordun ya da üstüne adam gelince çalım deniyordun yani anında yapıyordun,
    şimdiki pes de top ayağına gelmeden atacağın pas hazır olmalı yoksa o topu ayağından alıyor pc, ya da atacağın çalım hazır olmalı hemen atmalısın. Hep 1-2 saniye sonrasını görerek bir an erken davranmalısın. Pes 13 de böyle değildi herşeyi anında yapmak yeterli oluyordu.

    2- Gol yedikten sonra gol atmaya çalışmak en azından pro oyuncu değilsen gereksiz, topu ayağında tutman gerekiyor çünkü gol sonrası oyuncu moralleri çok düşük. Özellikle 2 3 farkla gerideysen saldırma, biraz soluklandır takımı normale döndür.

    Diğer eklemeler ise hücum oynarsan karşı taraf kapanıyor ve gol zorlaşıyor, takımı geriye çek en geri değil ama ortanın bir altı, rakip takım üstüne gelsin, kontra ile gol atmak daha kolay.

    Pes 13'ten 19 a geçince en zor seviye zor geldi ise inatlaşmaya gerek yok, gerekirse pro seviyeye inip oyuna alışarak yükseltmek daha kolay ve hızlı. En zorla başlamak bıktırabilir.

    Oyun çok değişti, şimdilik aklıma gelenler bunlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.