Şimdi Ara

PES 12 Donma Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar PES 12'yi bir süre sorunsuz kullanıyordum, en ufak donma kasma olmuyordu ancak sonradan kasmalar başladı. Oyun aşırı donuyor. Kaldırıp yeniden kurdum sırf bu yüzden bilgisayarıma format bile çektim ancak yararı olmadı.

Özelliklerden baktığımda GPU ve VRAM Yapılamıyor uyarısı görünmekte. Bunu nasıl halledebiliriz acaba

sistem özellikleri:

1 gb geforce gt 330m
    4 gb ram
    500 gb hdd

win 7 ultimate - x64

PES 12 Donma Problemi

• Çünkü sen oyunu onboard olan kartla oynamaya çalışıyorsun Denetim masasından bbirincil ekran kartı olarak gt 330m i seç problem olmayacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Çünkü sen oyunu onboard olan kartla oynamaya çalışıyorsun Denetim masasından bbirincil ekran kartı olarak gt 330m i seç problem olmayacaktır

normalde oyunu açarken sağ tıklayıp "yüksek performans NVIDIA işlemcisiyle çalıştır" seçeneğiyle açıyorum.

PES 12 Donma Problemi

birincil ekran kartı olarak nasıl nvidia'yı ayarlayabilir peki. ben denetim masasında öyle bir seçenek göremedim

PES 12 Donma Problemi

• yardım edebeilecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • Yıl olmuş 2012 hala pes oyn... susuyum en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Yıl olmuş 2012 hala pes oyn... susuyum en iyisi.

çok komikmiş arbay kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStorm

quote:

Estağfirullah çavuşum.

Neyse şaka bir yana yardımcı olmaya çalışayım. Masaüstünde sağ tıklayıp Nvidia denetim masası-3d ayarlarının yönetilmesi-genel ayarlardan ekran kartını seçebilirsin.Bir de program ayarlarına girip oyunun simgesi orada görünüyorsa oradan da seçebilirsin görünmüyorsa oradaki listeye ekleyip ekran kartını seçmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 13 Nisan 2012; 0:20:53 >

• quote:

quote:

quote:

Estağfirullah çavuşum.

Neyse şaka bir yana yardımcı olmaya çalışayım. Masaüstünde sağ tıklayıp Nvidia denetim masası-3d ayarlarının yönetilmesi-genel ayarlardan ekran kartını seçebilirsin.Bir de program ayarlarına girip oyunun simgesi orada görünüyorsa oradan da seçebilirsin görünmüyorsa oradaki listeye ekleyip ekran kartını seçmen lazım.

Alıntıları Göster
    quote:

Estağfirullah çavuşum.

ne yazık ki işe yaramadı. Daha önce de denemiştim çünkü.. Başka önerileriniz var mı acaba

• quote:

quote:

Estağfirullah çavuşum.

ne yazık ki işe yaramadı. Daha önce de denemiştim çünkü.. Başka önerileriniz var mı acaba

Vallahi başka birşey gelmiyor aklıma hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.