Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Pert Aracın Sağlam Diye Satılması (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
150.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ABABA2307

    sadece tramer.org diye bilgi verirsen abuk bir site çıkar.www.tramer.org.tr yazarsan hayır işlemiş olursun

    bunu bilmiyodum ama yine de almadan önce bi bankaya uğramak gerekiyo demekki tam ayrıntılı görünmüyor burda
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Bu sitede kişilerin (velev ki sahtekar bile olsa) deşifre edilmesinin ban sebebi olacağını düşündüğüm için galeri, kişi ismi vermedim. Araçtan yana arkadaşları uyarayım istedim. İnşallah google'da plaka ile sorgulandığında gelir yazmış olduğum not.

    Çamurla çamur olmayalım dedik, iyi mi ettik bilemiyorum. Hayat böyle törpülüyor insanı işte. Güvenmeyi öğretti büyüklerimiz; hayat ise güvenmemeyi... Benden çalınmasına öyle ya da böyle göz yumduğum için zaten kendimi çok kötü hissediyorum, hazmedemiyorum zaten. Arkadaşlar üzerime gelmese, "ben olsam şöyle ederdim" falan demese keşke... Gerçi bu eleştirileri göze alarak paylaştık ama, neyse işte...

    Sağlıcakla kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyzenus -- 18 Eylül 2008; 22:22:21 >
  • ARKADAŞIM BU KONUYU AÇTIĞIN İÇİN SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM BİLMİYORUM VERDİĞİN SİTEDEN ALDIĞIM 2, EL ARACIMI SORGULATTIM VE KAZA YAPTIĞINI GÖRDÜM.

    AMA HASAR DURUMUNU BURADA ÖĞRENEMİYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK ACELE ARKADAŞLAR !!!!

    NASI ÖĞRENİRİM HASAR DURUMUNU ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NERO START SMART

    ARKADAŞIM BU KONUYU AÇTIĞIN İÇİN SANA NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM BİLMİYORUM VERDİĞİN SİTEDEN ALDIĞIM 2, EL ARACIMI SORGULATTIM VE KAZA YAPTIĞINI GÖRDÜM.

    AMA HASAR DURUMUNU BURADA ÖĞRENEMİYORUM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ÇOK ACELE ARKADAŞLAR !!!!

    NASI ÖĞRENİRİM HASAR DURUMUNU ?


    arkadaşım hasarlıysa hiç bulaşma aynısı başıma gelmişti,
    benim basiretim bağlanmıştı. o kadar istiyordum ki, buradan arakadaşlara danışmıştım, ufak hasarsa problem yok demişlerdi. servise sokunca pert çıktı. bazen servislerin bile gözünden kaçıyor

    yeni araç aramanı tavsiye ederim. bilmediğin yerden sakın 2. el alma
  • Nero, tramer.org.tr'den sorgulattın aracını değil mi? Orada hangi sigorta şirketinden kaskolu ya da trafik sigortalı olduğunu da sorgulayabiliyorsun.
    Telefon numaralarını bulup PBX hatlarını arıyorsun sigorta şirketlerinin, poliçe no verip bu aracın kazası için karşı tarafa ya da poliçe sahibine (ikisini de not edin) ne kadar ödediniz diye soruyorsun, söylüyorlar :) Bazı şirketler söylemiyor müşteri verilerinin güvenliği sebebiyle ancak çoğundan öğrenebilirsin.

    Bu şekilde aracın yaptığı kaza ile ne kadar zarar gördüğü veya karşı tarafa ne kadar zarar vermiş olduğunu aşağı yukarı tahmin edebilirsiniz.

    Sevgiler.
  • az önce bi sigorta şirketine gidip sorgulattım arka tampon bir de ön cam değişmiş. allaha şükür önemli bişe çıkmadı.
  • Allah korkusu ve haram ya da helal kavramları anlayışı diye birşey kalmadı millette kim ne tutturursa hesabı işte kimse vereceği ilahi hesabı düşünmüyor.Haram zukum olsun inşallah benim de önceden bu tip bir olayda canım yanmıştı Allah ından bulsunlar sürüm sürüm sürünsünler inşallah.Hep acı tecrübe oluyor işte hayatta böyle olaylar ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NERO START SMART

    az önce bi sigorta şirketine gidip sorgulattım arka tampon bir de ön cam değişmiş. allaha şükür önemli bişe çıkmadı.



    ön cam neden değişmişki, ?????....
  • Benim de o kafama takıldı aslında ...
  • taş filan çatlatmıştır
  • benimde yıllar önce başıma gelmişti.
    accord alırken arabayı birkaç yere gösterdim. araba bilindiğinden araba güzel bir sorun yok denilmişti. saha sonra bir iş için yetkili servise gidince olay ortaya çıktı. arada ciddi darbe var dediler :( sat kurtul dediler. arabadan acaip soğudum. bir kaç problem çıkıncada çok masraf olur dediler , acaip moralim bozuldu. arabayı durumunu bilen birine zararına sattım . bu bana ders old. kesinlikle arabayı sürekli götürülen bir servise değil farklı bir yetkili servise, tanıdık boyacı, kaportacı ve motorcuya gösterin derim. hele hele ufak şehirde iseniz hiç kimse arabanın ayıbını söylemez. alırsınız ondan sonra söylemeye başlarlar. bana ders oldu bu. çok para kaybettim ama olsun, bazı şeyleri tecrübe ederekten öğreniyoruz. bu daha yapıcı oluyor. kaybeden ayıbını gizleyen, söylemeyen oluyor. bunu unutmayalım!

    birde haram zıkkım olsun gibi lafları söylemeyi doğru bilmiyorum. bunun karşılığı muhakkak o kişiden çıkar. Allah'a havale edin yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 21 Eylül 2008; 3:18:31 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: neyzenus

    Yorumlarınız için teşekkürler. Bu sitede kişilerin (velev ki sahtekar bile olsa) deşifre edilmesinin ban sebebi olacağını düşündüğüm için galeri, kişi ismi vermedim. Araçtan yana arkadaşları uyarayım istedim. İnşallah google'da plaka ile sorgulandığında gelir yazmış olduğum not.

    Çamurla çamur olmayalım dedik, iyi mi ettik bilemiyorum. Hayat böyle törpülüyor insanı işte. Güvenmeyi öğretti büyüklerimiz; hayat ise güvenmemeyi... Benden çalınmasına öyle ya da böyle göz yumduğum için zaten kendimi çok kötü hissediyorum, hazmedemiyorum zaten. Arkadaşlar üzerime gelmese, "ben olsam şöyle ederdim" falan demese keşke... Gerçi bu eleştirileri göze alarak paylaştık ama, neyse işte...

    Sağlıcakla kalın.



    açtığın konunun ne kadar çok kişiyi aydınlattığını düşün belki bir çok insanı derde düşmekten kurtardın




  • offff of, memleket sahterkarların cenneti
  • Araba almayı dusunuyordum,2.el de vardı dusunduklerımın arasında bıranda sogudum 2.el'den.3-5 daha fazla verıp donanımı az sıfır araba almak daha ıyı galıba
  • Geçmiş olsun keske servise götürseydin
  • selam arkadaşlar bizim bi arkadaşta geçen yıl 2006 model ikinci el bi wolkswagen golf plus aldı araba çok güzel görünüyodu 41000 ytl verdi araca arabaya bakınca sağ taraf kapıların çok hafifte olsa üst kısmından bi kaç mm dışarıda olduğunu gördüm ve arkadaşa bu arabada bi sorun var dedim.Arkadaşda manyak manyak konuşma dedi bir seferde süeme imkanım oldu arac yolda düz giderken direksiyon simidinin normalde tam düz olması gerekir ama bu hafif sağa doğru iken düz gidiyodu bende arkadaşa bunu söyledim dedim bir sorun var arabada tabi beni yine dinlemedi neyse.Arkadaş bir kaç ay sonra arabayı satılığa çıkardı ve müşteri buldu adam aracı yetkili servise götürdü bizim arkadaşla birlikte bi baktılarki araba pertten çıkma bizim arkadaş şok oldu tabi arabayı aldığı galericiyi aradı böyle böyle dedi galericide benim yapabileceğim bişey yok dedi gösterseydin servise dedi öyle alsaydın ben kimseye zorla araç satmadım falan .Ama aracı 30.000 ytl ye alabileceğini söyledi üç dört ay kullandı zararı 11.0000 ytl oldu arabayı kimse almayınca mecburen aldığı yere sattı ve zarar etti.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: R`meRt

    Araba almayı dusunuyordum,2.el de vardı dusunduklerımın arasında bıranda sogudum 2.el'den.3-5 daha fazla verıp donanımı az sıfır araba almak daha ıyı galıba

    garantili 2.ele de yönlenebilirsin. dod, expert hyunadi 2. el, ford 2.el gibi
  • galeriden araçmı alınır bu devirde
  • guncel
  • biz 92 model concorde'u 96 yılında almıştık devrik olduğunu biliyorduk babamın en yakın arkadaşından aldık. fiyatı da uygundu. adam da acayip titizdi aracın tüm bakımları serviste falan yapılmştı kazadan sonra da serviste yapılmıştı. sorunsuz şekilde 8 yıl bindik hala da concorde isterim ben. 2003 model full megané I onun yanında akülü araba gibi.

    siz aracınızdan soğumayın sonuçta sizin aracınız. serviste bi baktırın kazadan ötürü sorunu var mı diye. yoksa rahatlıkla binin derim. ne kadar zaman geçerse zararınız o kadar azalır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.