Şimdi Ara

Persona 4 : ARENA ( PS3 - XBOX360 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PERSONA 4 : ARENA

Tür : Dövüş

Çıkış Tarihi : Eylül 14 - 2012

Yapımcı : ATLUS

Gameplay

Bu oyun vitaya çıkacak sanıyordum zavvide şans eseri ps3 ve xbox360'a çıktığını gördüm.
    Ps vitaya çıkacak olan Persona 4 golden imiş sanıyorum.
    Pek bilgi sahibi değilim o yüzden şimdilik tartışma konusu olarak açıyorum bilgi sahibi biri bilgileri paylaşırsa bu mesaj altına ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 7 Eylül 2012; 1:03:46 >

• ps1'de oynamistim guzel oyundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona güzel bir RPG'dir ama bu dövüş oyunu.

Yakışmış tabii ki, on numara olmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

ps1'de oynamistim guzel oyundu

PS1'de Persona'nın dövüş oyunu olduğunu bilmiyordum reis? Sadece RPG diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Persona güzel bir RPG'dir ama bu dövüş oyunu.

Yakışmış tabii ki, on numara olmuş.

quote:

ps1'de oynamistim guzel oyundu

PS1'de Persona'nın dövüş oyunu olduğunu bilmiyordum reis? Sadece RPG diye hatırlıyorum.

Evet aslında dövüş kategorisini göremediğim için rpg kategorisine soktum.
    Sorun yok değil mi hocam

• Bu oyun FF Dissidia gibi dövüş oyunu. Ha ilerlemesi Jojo's Bizarre Adventure gibi olursa güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Sorun yok değil mi hocam

Persona 4 Arena'nın, yani bu oyunun kategorisi dövüştür. Künye yapacaksan dövüş oyunu yaz haju.

Persona kral RPG serilerindendir. (PS2 zamanında epey oynamıştım. )

Bu arada Final Fantasy'nin bile dövüş oyunu var

Persona 4 : ARENA ( PS3 - XBOX360 )

Zack benden önce yazmışsın Dissidia Final Fantasy'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 7 Eylül 2012; 1:01:06 >

• RPG konusu varsa damlarım
    Kayda değerse , iki kelam yazarım
    üstüme tanımam J olan Rpg'ler de
    Gelmeyin üstüme herşeyi yıkarım

İCO sen yine geç kaldın
    Konuya bakınca yazıma baka kaldın
    Elini çabuk tutman lazım
    Burda ben varım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ara dört gözle beklediğim oyunlardan biri ve ilginçtir ki PS3 de ilk defa bölge kilidi gördüğüm oyun oldu. Oyunun NTSC ve NTSC U versiyonları PAL olan PS3 lerde çalışmıyor. XBOX daki gibi bölge kilidi konmuş bu oyuna.

Atlus firmasını çok sevmeme rağmen iyice gıcık olmaya başladım bu firmaya. Herifler Avrupa'daki oyuncuları resmen 2. plana attı. Avrupa versiyonlarında bölge kilidi, Amerika'ya çıkan oyunun aylar sonra Avrupa'ya çıkması vsvs.(En son Catherine oyununda oldu. XBOX versiyonunda bölge kilidi vardı. Oyun Amerika'ya çıktıktan tam 8 ay sonra Avrupa'ya çıktı) Adamlar ''Yaptığımız oyunları Japonlar ve Amerikalılar oynasın, Avrupalılar'ın oynamasına gerek yok'' mantığıyla hareket ediyorlar. Sanırım Avrupa'da dağıtıcı bulmakta ya güçlük çekiyorlar ya da para mevzusuyla alakalı sıkıntı var.
  • Kendi alanında başarılı olur mu bilemem ama ben almayayım. Tekken Tag 2 ve SFXT yeterli benim için. Mortal Kombat 9 desen oynayan yok sunucularda. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

RPG konusu varsa damlarım

İCO sen yine geç kaldın
    Elini çabuk tutman lazım
    Burda ben varım.

Her RPG'ye damlarsın
    J-RPG'ye damarsın
    Saygımız sana dağlar kadardır
    Sen bu konuda dağlar yakarsın

Zack sen varken geride kalırız
    Koşarken tabanları yakarız
    Sen giderken baka kalırız
    Üstüne RPG kralı tanımayız

Girdik DH forumdan konuya
    Biz yazana dek Zack dalmış detaya
    Bu hızla vararım Hatay'a
    Zack yolladı bizi yine Gata'ya.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Sorun yok değil mi hocam

Persona 4 Arena'nın, yani bu oyunun kategorisi dövüştür. Künye yapacaksan dövüş oyunu yaz haju.

Persona kral RPG serilerindendir. (PS2 zamanında epey oynamıştım. )

Bu arada Final Fantasy'nin bile dövüş oyunu var

Zack benden önce yazmışsın Dissidia Final Fantasy'yi.

Dissidia ve dissidia duodecim'i yalayıp yutmuş biri olarak söylüyorum ki cidden güzel oyunlar,her psp alana da yüzde yüz tavsiye ederim oynamasını ama yanlış platforma çıktı bence o seri.Ps3'e gelmeliydi çünkü online potansiyeli inanılmaz yüksek oyunlar.Çok keyifli kapışmalar yaşanabilirdi psn'de..

OrKo1984 dostum persona arena nasıl oynadın mı,oynadıysan bir kaç yorum yazıver belki bende sarıveririm belli olmaz.Birde sorun olmazsa senin psn'i yazıverde ekleyim seni..Zira bu devirde kaliteli j-rpg oyuncusu bulmak zor..

• Benim yazım neden mor çıkmış onuda anlayamadım,ico senden bulaşıyor bunlar hep bak.
  • Rai-gy

Hacı ağa valla bende PSP yok, Dissidia'yı oynamak güzel olurdu hani.
    Final Fantasy'nin efsane karakterlerinin ağzını burnunu kırdığımız dediğin gibi potansiyeli belli bir oyun. PSP'ye çıkmakla hata etti ama PSP'nin en iyi oyunlarından biri olmayıda başardı.

PS3'e çıksaydı PSP'deki başarısını katlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Benim yazım neden mor çıkmış onuda anlayamadım,ico senden bulaşıyor bunlar hep bak.

@mâ yâqhion hanyyyyyyy

Şaka bir yana renk tüpünü kapatmayı unuttuğum için sanada bulaştı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

RPG konusu varsa damlarım

İCO sen yine geç kaldın
    Elini çabuk tutman lazım
    Burda ben varım.

Her RPG'ye damlarsın
    J-RPG'ye damarsın
    Saygımız sana dağlar kadardır
    Sen bu konuda dağlar yakarsın

Zack sen varken geride kalırız
    Koşarken tabanları yakarız
    Sen giderken baka kalırız
    Üstüne RPG kralı tanımayız

Girdik DH forumdan konuya
    Biz yazana dek Zack dalmış detaya
    Bu hızla vararım Hatay'a
    Zack yolladı bizi yine Gata'ya.

kıza siir yazin desem yazmazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aşk meşk şiirlerinden hiç anlamam ağa ama hatunu gerçekten seviyorsam bir şeyler karalarım elbet.
    Ama Zack Capon hatuna Caponca şiir bile yazar.

• Dissdia'nın hikaye modu sıkıcıydı bence chaoslarmış yok iyiler . Daha iyi bir şey yapabilirlerdi.Sadece cloud lighting için oynuyorum
  • quote:

quote:

Aşk meşk şiirlerinden hiç anlamam ağa ama hatunu gerçekten seviyorsam bir şeyler karalarım elbet.
    Ama Zack Capon hatuna Caponca şiir bile yazar.

• quote:

OrKo1984 dostum persona arena nasıl oynadın mı,oynadıysan bir kaç yorum yazıver belki bende sarıveririm belli olmaz.Birde sorun olmazsa senin psn'i yazıverde ekleyim seni..Zira bu devirde kaliteli j-rpg oyuncusu bulmak zor..

Valla daha oynama fırsatım olmadı. Makina PAL olduğu için ben de eylülün 14 ünü bekliyorum PAL versiyon için. Ama bu oyundan kendi adıma çok umutluyum. Yapımcı firma Arc System Works. Zaten oyunun dövüş dinamikleri Guilty Gear ve Blazblue serisine çok benziyor. (Aynı firmanın oyunları zaten) Guilty Gear ve Blazblue serilerini çok sevdiğim için bu oyuna da kolayca alışıp oynayacağımı düşünüyorum. Tabi bu oyunların dövüş dinamikleri SF, MK ve Tekken'e göre oldukça farklı olduğu için herkes beğenmiyor.

Dissidia serisini oynadım ama açıkçası çok hoşuma gittiğini söyleyemem. Dövüş oyunlarını çok severim ama Oldscholl takıldığım için ekranın dört bir tarafında gezerek oynanan 3D dövüş oyunlarını sevmiyorum. 2D klasik sadece sağa sola giderek oynanan dövül oyunları favorim. (SF, Guilty Gear, Blazblue,KOF vsvs gibi - Tekken ve Dead Or Alive da var tabi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 8 Eylül 2012; 0:14:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrKo1984

quote:

Valla daha oynama fırsatım olmadı. Makina PAL olduğu için ben de eylülün 14 ünü bekliyorum PAL versiyon için. Ama bu oyundan kendi adıma çok umutluyum. Yapımcı firma Arc System Works. Zaten oyunun dövüş dinamikleri Guilty Gear ve Blazblue serisine çok benziyor. (Aynı firmanın oyunları zaten) Guilty Gear ve Blazblue serilerini çok sevdiğim için bu oyuna da kolayca alışıp oynayacağımı düşünüyorum. Tabi bu oyunların dövüş dinamikleri SF, MK ve Tekken'e göre oldukça farklı olduğu için herkes beğenmiyor.

Dissidia serisini oynadım ama açıkçası çok hoşuma gittiğini söyleyemem. Dövüş oyunlarını çok severim ama Oldscholl takıldığım için ekranın dört bir tarafında gezerek oynanan 3D dövüş oyunlarını sevmiyorum. 2D klasik sadece sağa sola giderek oynanan dövül oyunları favorim. (SF, Guilty Gear, Blazblue,KOF vsvs gibi - Tekken ve Dead Or Alive da var tabi )

Dostum dissidia'nın savaş sistemi dikkat ettiysen kingdom hearts'ın gelişmiş versiyonu,yani kh'nin boss savaşları hemen hemen aynı kafada oluyordu,benim çok sevdiğim bir sistem.Hikaye,vb gerisi yalan zaten,çokta önemli bir oyun değil ff serisi adına ama savaş sistemi hoşuma gidiyor benim.Dövüş oyunu dedin mi bende 2d seviyorum o ayrı konu..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.