Şimdi Ara

Person Of Interst izleyip boşluğa düşenler. Bunun bir çaresi var mı? yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet POI izlemeden önce izlediğim dizileri beğenirdim veya beğenmezdim ama izlerdim hepsine hakkını verirdim ve birini bitirince diğerine başlardım. Ama POI bittikten sonra işler değişti. Uzun zamandır dizi izlemiyorum çünkü başlayamıyorum. Başladığım diziye de kendimce haksızlık ediyorum. Beğenmiyorum her şeyine takılıyorum. Var mı çaresi ?

• Ben lostta aynı durumu yaşadım gel zaman git zaman unutuldu gitti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O boşluk çok zor dolar hocam. 2 yıldır ben de dolduramadım. Ah ulan eşsiz bi diziydi her açıdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce bitirdim ben de ve cidden yeni bir diziye başlayamıyorum. Yok yani olmuyor elim gitmiyor. Hayatımda ilk defa dizideki karakterleri bu kadar özümsemiştim.
  • İlk önce Lost izledikten sonra yaşadım bunu, dizi izlemeyi 6-7 ay bıraktım hatta. Daha sonra PoI’de aynısı oldu. Şu anda yeni bir diziye başlasam bile birkaç bölümden sonra devam edemiyorum. Beğensem bile canım izlemek istemiyor. Zamanla geçer herhalde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de Lost'da oldu bu. Onun kadar ilginç konusu ve mekanları olan, çok fazla ilginç karakter barındıran bir diziden sonra başka dizi izleyemedim. Zamanla geçiyor tabi :)
  • POI efsaneler arasındadır yaa. O boşluğu biz Blacklist ile doldurmaya çalıştık. Kısmen de başarılı oldu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana da aynısı bb den sonra oldu bir arkadaşım person of interst izle dedi 12-13 bölüm izledim zaten aksiyon sevmem fazla her bölümde aksiyon var dedim geçtim aga devam edeyimmi sizce bu diziye ama lütfen sadece aksiyon vurdu- kırdı varsa kurgusu bundan ibaretse izle demeyin zaman kaybı olur benim için gram keyif almam.
  • niye bitti ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi tavsiyesi için girmiştim bu konuyu fark ettim, ben bu diziyi 1. sezon dan sonra izlemeye ara vermiştim 2 sene geçti bitireyim o zaman yanlız beni o kadar sarmamıştı şimdi devam edeceğim
  • Homeland izle emin ol cok seveceksin. Ya da Banshee ikiside efso. Ben de banshee bittikten sonra senin gibi olmuştum ama herkesin zevki farklıdır tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekrar başlamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.