Şimdi Ara

Perma yedim, çalındı desem açarlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr ye 3-5 gün once gecirdim , milletin oyununu zehir edip sövüp dalga geciyordum rahat rahat .cunku daha sohbet cezası bile yememiştim. Sonra bir anda perma yedim. Acaba weste ticket atip hesap calindi 1 rp ile tr ye gecirildi desem kanarlar mi ? Bide uyari ve 14 gunsuz perma nasil yeniyor ? Chat logunu atamam fazla küfür içeriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dene bakalım şansını
  • Çok zor ama dene yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıyorlar, 1lvl hesapla bile kaç RP idi hatırlamıyorum en yülsek paketten satın alıyorsun. Sonra aldoğın RP nickini ve geçrimek istediğin hesabın adını ticket atıyorsun.

Mecburen açıp "geçiriyorlar".
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini tam olarak anlamadim. 2-3 gün sonra ticket atıcam . direk permayı yedikten sonra attığım belli olmasın diye.

• Açmazlar deneme bile. Ip adresin belli, yemezler.

14 gün yemeden nasıl perma yedim diye ticket at.

• Hocam din,ırk ve ailevi değerlere küfretmenin cezası sertleştirilecek konuları vardı onlarla alakalı olabilir mi acaba?

Eğer öyleyse o sistemin ilk kurbanlarından olma ihtimalinin yüksekliği bariz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi olmuş. Devamı gelir inşallah.
  • You Filthy Casual kullanıcısına yanıt
    Aynen onun ilk kurbanlarından olabilirim.

• Vinsmoke Sanji kullanıcısına yanıt
    Sadece tek bir hesaptan küfür ettim , yani devamı gelmicek . Şimdi üzülebilirsin.

• Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    Aslında basit

*TR' de lvl 1 hesap aç, RP çek. (1 seferde çekebileceğin en fazlası)
    *banlandığım hesap bu ama yanlışlıkla bu hesaptan çekdim de ve banlandığın hesabın ismini ver
    *Banlı diyecekler sende bana RP sattınız mahkemeye vereceğim yada West e atın beni de ve west desin.

"Geçirmek" böyle oluyor banlı hesabı.
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    1 serverda perma yersen diğer serverlarda da geçerli oluyor fakat 14 gün ban yedikten sonra başka bir servera geçersen sicilin temizleniyor. Yani dediğin saçma.
  • Oyun içinde bu kadar toxic olup forumda çok kibar olmayı nasıl başarıyorsun ?

• Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    Oyun içinde aslında hiç toxic değilim . Bu hesabı yeni geçirdiğim için en fazla sohbet banı yer edasıyla hareket ettim . Plat 3 hesabımda lose alıp gold 5 de taze kan olduğum için trolluyordum. Hesabın içinde 90 hero 60-70 skin var . Çektiğim tek rp 2600 (server değiştirmek icin) Acıdığım tek şey o 50 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode

Aslında basit

*TR' de lvl 1 hesap aç, RP çek. (1 seferde çekebileceğin en fazlası)
    *banlandığım hesap bu ama yanlışlıkla bu hesaptan çekdim de ve banlandığın hesabın ismini ver
    *Banlı diyecekler sende bana RP sattınız mahkemeye vereceğim yada West e atın beni de ve west desin.

"Geçirmek" böyle oluyor banlı hesabı.

Mahkemeye verecem seni rito

SSS'leri okuyun. Ayrıca her patchde kabul ediyorum derken okumadığınız o yazılarda bunların hepsini engelliyorlar ve hukuki olarakta her türlü üstündeler.

Hayırlı olsun perman bir sonraki hesabında daha dikkatli olursun.

• Ben de küfür ettim 14 gün ban yedim.. sonrası perma heralde. baya katı kurallar var artık. sohbet banı yemiştim geçenlerde.
    Artık sövmem heralde
  • Ağla kudur

• ağla
  • Siz ağlayın beyler , ticketi attim pusudayım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.