Bildirim
periyodik bakımları en ucuz araçlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
renault. 20.000km de bir bakım yapılır. yetkili servis ilk bakımda 350tl olmak üzere gayet uygun ramkamlar alır -
2013 model dacia stepway tce90 ilk bakım 270 tl 2.bakım 280 tl yetkili serviste yapıldı -
quote:
Orijinalden alıntı: ce.mesutergul
renault. 20.000km de bir bakım yapılır. yetkili servis ilk bakımda 350tl olmak üzere gayet uygun ramkamlar alır
hangi yağ koyuyorlarda 20,000 km dayanıyor insan hayret ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: pvp_headshot
quote:
renault. 20.000km de bir bakım yapılır. yetkili servis ilk bakımda 350tl olmak üzere gayet uygun ramkamlar alır
hangi yağ koyuyorlarda 20,000 km dayanıyor insan hayret ediyor
yeni loganın 19000 km de yağına baktım zift gibiydi,bence 15 binde değişmeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linea.
Şüphesiz.. -
yağ-su değiştirmeyi bakımdan saymıyorum ben. -
fiat marka araçların genelde ucuzdur. -
quote:
Renault'u bu konuda takdir ediyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
suzuki sx4 aracın bakımı 15binde yapılıyor.
Filtreler (hava, yağ, polen) + Castrol magnatec 5/30 yağ + işçilik + Balata disk kontrolü + basınçlı hava ile motor temzileme ve silme + Liftte arabanın altından tüm vida, civata somunların kontrolü + Lastik basınç kontrolü ve şişirme+ buji kontrolü + deneme sürüşü = 150 TL.
Daha ucuzunu görmedim henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakeerus -- 2 Eylül 2015; 14:24:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakeerus
suzuki sx4 aracın bakımı 15binde yapılıyor.
Filtreler (hava, yağ, polen) + Castrol magnatec 5/30 yağ + işçilik + Balata disk kontrolü + basınçlı hava ile motor temzileme ve silme + Liftte arabanın altından tüm vida, civata somunların kontrolü + Lastik basınç kontrolü ve şişirme+ buji kontrolü + deneme sürüşü = 150 TL.
Daha ucuzunu görmedim henüz.
ben benzinli logana sanayide bile 170 tl civarı bakım yaptırıyorum,sizin fiyat daha ucuzmuş ama yetkili servis fiyatlarını kıyaslıyoruz
1.3 linelarin 10.000,30.000,50.000 gibi tek haneli rakamların bakımları 200-230 tl arasında değişiyor.
20.000,40.000,60.000 gibi çift haneli rakamların bakımları ise 500-600 tl arasında değişiyor
quote:
Orijinalden alıntı: M.ERTEN
1.3 linelarin 10.000,30.000,50.000 gibi tek haneli rakamların bakımları 200-230 tl arasında değişiyor.
20.000,40.000,60.000 gibi çift haneli rakamların bakımları ise 500-600 tl arasında değişiyor
arkadaşta var ,tek haneliler 180 diğerleri 400 civarı diyor.
Dacia,Reno,Fiat -
Bayiden bayiye değişiyor. 3-4 ay kadar önce aracımin 30 bin bakımı için 4-5 yerden fiyat aldım. Aynı bakıma 180 diyen de oldu 250 diyen de.
Bide belki dolar artışından dolayı 20-30 tl yüksek tuttum fiyatları.belki yükselmiştir diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 2 Eylül 2015; 18:03:37 >
quote:
Orijinalden alıntı: pvp_headshot
quote:
hangi yağ koyuyorlarda 20,000 km dayanıyor insan hayret ediyor
gerçek tam sentetik kaliteli yağ konuyorsa 20.000km normaldir. yağın karterden nasıl çıktığının çok bir öenmi yoktur. önemli olan yanma odası ve silindir kapağında kurum bırakıp bırakmadığıdır. belli bir km sonra karterden temiz yağ akıyorsa yağ, temizleyicilik görevini iyi yapmamış da denilebilir. yağın sadece sürtünmeyi azaltma görevi yoktur. aynı zamanda yanma sonrası oluşan artıkları kendi içinde taşıyarak temizleme ve soğutmaya yardımcı olma görevleri de vardır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mini onarım tramere işler mi
- peugeot 2008 start stop kapatma
- araç derin çizik giderici tavsiye
- devirdaim pompası bozulursa ne olur
- opel astra ecn arıza kodları listesi
- skoda kodiaq 1.5 tsi (204 ps) phev fiyat
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- yeni picanto
- 1.3 tce kaç silindir
- ford puma gen e
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X