Şimdi Ara

Performans ve güç artışı sağlayan supplement kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • whey protein tozunun yanına bunlardan bir tanesini almayı düşünüyorum , sizce hangisini alayım ?

1-Bsn Noxplode 2.0
    2-Cellucor C4
    3-Musclepharm Assault

• Assault yada c4 almani oneririm assault c4e gore daha kompleks bir urun bcaa vs kullanmiyorsan assault al gec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Assault yada c4 almani oneririm assault c4e gore daha kompleks bir urun bcaa vs kullanmiyorsan assault al gec

protein tozu olarak weider alayım diyorum bu sefer onun içinde bcaa ve glutamin falanda var yani bcaa falan o kadar önemli değil , bana antreman sırasında ekstra güç ve performans versin daha ağır kaldırmamı sağlasın yeter
  • Assault kullanıyorum ben bu aralar. Etkisi fena değil ancak çok zor karışıyo ve tadı çok kötü.
  • Nox ürünlerin etkisi malesef bünyeden bünyeye çok farklılık gösteriyor. Ben mesela assault u aklınıza gelebilecek her şekilde kulanmayı denedim yine de hiçbir etkisini hissedemedim. Benzer diğer ürünleri kullananlar içinde de benim gibi olanlar var.

Örneğin; adam yarım ölçek assault alıyormuş, antrenmanda uçuyormuş, gece de uyuyamıyormuş. Ben ise iki ölçek assault aldığımda bile en ufak bir titreme,kıpraşma,uyku problemi olmamıştı, enerji/güç/dayanıklılık artışı zaten yok. Monster pump denedim yarım kutu, onda da yok.

İçeriği daha iyi diye, C4 denemeye karar verdim bir ara, onu kullananlardan da benim gibi sıkıntı yaşayanlar olduğunu öğrenince bir daha nox a hiç bulaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbforce1

Nox ürünlerin etkisi malesef bünyeden bünyeye çok farklılık gösteriyor. Ben mesela assault u aklınıza gelebilecek her şekilde kulanmayı denedim yine de hiçbir etkisini hissedemedim. Benzer diğer ürünleri kullananlar içinde de benim gibi olanlar var.

Örneğin; adam yarım ölçek assault alıyormuş, antrenmanda uçuyormuş, gece de uyuyamıyormuş. Ben ise iki ölçek assault aldığımda bile en ufak bir titreme,kıpraşma,uyku problemi olmamıştı, enerji/güç/dayanıklılık artışı zaten yok. Monster pump denedim yarım kutu, onda da yok.

İçeriği daha iyi diye, C4 denemeye karar verdim bir ara, onu kullananlardan da benim gibi sıkıntı yaşayanlar olduğunu öğrenince bir daha nox a hiç bulaşmadım.

o zaman nox yerine bcaa+glutamin+kreatinli whey alsam daha iyi olur gibi

• creatin alabilirsin...
    içeriklerinde cafein var bunların başka da artıları yok.
    kafeine duyarlı isen iş görebilir, değilsen gazoz niyetine içersin benim gibi :)
    ekstra amino lur spor öncesi o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

creatin alabilirsin...
    içeriklerinde cafein var bunların başka da artıları yok.
    kafeine duyarlı isen iş görebilir, değilsen gazoz niyetine içersin benim gibi :)
    ekstra amino lur spor öncesi o kadar.

sağolun hocam en iyisi ben whey+creatin+bcaa+glutamin şeklinde bir kombin yapayım bulk dönemi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Assault yada c4 almani oneririm assault c4e gore daha kompleks bir urun bcaa vs kullanmiyorsan assault al gec

protein tozu olarak weider alayım diyorum bu sefer onun içinde bcaa ve glutamin falanda var yani bcaa falan o kadar önemli değil , bana antreman sırasında ekstra güç ve performans versin daha ağır kaldırmamı sağlasın yeter

Bcaa-glutamine gökten zembille inmiş şeyler değil ki birer aminoasit onlar. Proteinin yapı taşlarıdır aminoasitler. Bcaa-glutamine açısından Weider öyle anormal oranlara sahip değil. Herhangi bir %100 whey protein tozuna bakacak olursan hemen hemen aynı aminoasit değerlerine ulaşırsın. Şöyle bir nokta var, bcaa ve glutamine i ayrı olarak almaya ihtiyaç duyuyor musun, bunu düşün.

Gereksiz supplement hem parana hem vücuduna gereksiz yük olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

quote:

Bcaa-glutamine gökten zembille inmiş şeyler değil ki birer aminoasit onlar. Proteinin yapı taşlarıdır aminoasitler. Bcaa-glutamine açısından Weider öyle anormal oranlara sahip değil. Herhangi bir %100 whey protein tozuna bakacak olursan hemen hemen aynı aminoasit değerlerine ulaşırsın. Şöyle bir nokta var, bcaa ve glutamine i ayrı olarak almaya ihtiyaç duyuyor musun, bunu düşün.

Gereksiz supplement hem parana hem vücuduna gereksiz yük olur.

haklısınız hocam teşekkürler

• Şampiyonaya hazırlanmıyosanız çok takılmayın bunlara. Hiç gereği yok bu kadar abartmanın, whey kullan yeter. Optimum,dymatize,muscletech in içerikleri gayet güzel, gerisini de doğal besinlerden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Şampiyonaya hazırlanmıyosanız çok takılmayın bunlara. Hiç gereği yok bu kadar abartmanın, whey kullan yeter. Optimum,dymatize,muscletech in içerikleri gayet güzel, gerisini de doğal besinlerden al.

öyle yapcam hocam sanırım vazgeçtim almaktan bunları , muscletech whey yanınıda bi bcaa falan alır devam ederim
  • quote:

quote:

Şampiyonaya hazırlanmıyosanız çok takılmayın bunlara. Hiç gereği yok bu kadar abartmanın, whey kullan yeter. Optimum,dymatize,muscletech in içerikleri gayet güzel, gerisini de doğal besinlerden al.

öyle yapcam hocam sanırım vazgeçtim almaktan bunları , muscletech whey yanınıda bi bcaa falan alır devam ederim

Bcaa ya bile gerek yok spordan önce yarım ölçek whey çak inan son derece yeter. Tabi bu yarım ölçek ekstradan olacak. 2-3 saat öncesinde bir öğün olacak mutlaka.
  • quote:

quote:

quote:

Bcaa ya bile gerek yok spordan önce yarım ölçek whey çak inan son derece yeter. Tabi bu yarım ölçek ekstradan olacak. 2-3 saat öncesinde bir öğün olacak mutlaka.

tek başına whey yeter diyorsun hocam yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğal beslenme mükemmel ise yeter. Supplement manyağı olmaya gerek yok, sağlık için bu sporu yapıp da envai çeşit supplement kullananlara akıl sır erdiremiyorum zaten. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Doğal beslenme mükemmel ise yeter. Supplement manyağı olmaya gerek yok, sağlık için bu sporu yapıp da envai çeşit supplement kullananlara akıl sır erdiremiyorum zaten. :)

açıkcası doğal beslenmem çok iyi olmadığı için supplementlere yöneliyorum ve bence ölçüsü kadar kullanılırsa ve yeterli su içilirse supplementlerin bir zararı yok

• Mp kullandım dün ve hiç bir etki hissettmedim. Bazı forumlarda kullanıcılar 3 vr 4. kullanımdan sonra etkisini hissetmişler umarım öyle olur. En merak ettiğim şeydi bu performans arttırıcılar
  • c4 kullanıyorum. memnunum. ama etkisi bi süre sonra azalıyor, ara vererek kullanmanı tavsiye derim.
  • bsn n.o explode 4 hafta kullandım ilk hafta fena etkisi vardı elim ayağım falan titremişti ilk kullandığımda hatta bilerek yarım ölçek almıştım , 2 ve 3. haftalar 1 ölçek aldım ama ilk etkiyi vemedi 4.hafta 2-2,50 ölçek aldım ama gene bişey olmadı gerçi senin bünyenede bağlı farklı bir tepki verebilir şuan ağır idman öncesi kahve coca - cola zero karıştırıp içiyorum

not : bu arada kullanınca damarlar biraz daha fazla şişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi overdose58 -- 17 Ocak 2015; 10:58:54 >
  • Kahve kola karisimi nasil nox'a gore ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 19 Ocak 2015; 16:51:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.