Şimdi Ara

performans kaybı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ANAKART:asus amd a8n5x nf4 s939 ddr 400 pcı 16x lan
    İŞLEMCİ :amd atlon 64 3200 2.0 GHZ box 939 64 bit
    RAM :512MB 400 mhz ddram
    EKR. KARTI:256 mb atı redeon x700 128 bit 120 GB ta hdıskım var...benım problemım bazı arkadaslar yazmıs ama yaklasık bır aydır performansından sıkayetcım..format atmama regmen hızı bana eskısınden yavas gelıyo bunun sebebı kullandıgım programların saysısından olabılırmı yada 2. bır ram almam gerekıyomu son olarak ta bu bılgısayara amd cıft cekırdeklı bır ıslemcı takabılırmıyım..sımdıden herkese tesekkur ederım sagolasınız...(kullandıgım programlar: kaspersky,spybot,divxplayer,nero,vinamp,messanger,photoshop,gta san.. oyun,splintcam,mv2 player)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning79 -- 17 Aralık 2006; 18:24:14 >

• ram i 2*512 yaparsan ınan çok fark hissedeceksin + kasper pc nı çok yorar başka virusprogramları denemelisin tavsiye..
  • avast
  • nod32 kullansam nasıl olur ? bırde cıft cekırdeklı ıslemcı olabılırmı ?ılgınıze tesekkur edrım ..
  • http://tr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=207&model=596&modelmenu=2

yerdiğim linkte anakartının doğruluğunu teğit et eğer anakartin bu ise teknik özelliklerine bakıldığında desteklediği cpu platformu AMD Athlon 64FX / Athlon 64 / Athlon X2 için Soket 939 bunlar dır burada Athlon X2 ibaresi çift çekirdek cpu ları ifade etmektedir.
    makina performansına gelince eskiden daha az program yukuluydu de suan daha fazlamı yuklu ,sana daha yavas gelir sistem onu bi belirt bakalım, ayrıca kullandığın programa bakıldığında kaspersky makinanı aşırı derecede yorar buyuzden daha farklı bir anti virus yazılımı kura bilirsin sana tavsiyem 3dmark testlerini indir ve aldığın değerleri buraya bi yz bakalım görelim

saygilarimla....

• kaspersky yaklasık 1 haftadır kullanıyorum.kullandıgım programlar aynı ılave etmedım fakat su var SD kullanımındakı ram kısmına baktıgım da cogu zaman 350 cıvarı falan gozukuyo(hıc bır sey acık degıl ıken 200) bır ıkı programı acınca o yuzden aklıma gelen ılk sey ram oldu bunu danısmak ıstedım yoksa baska bır problemmı var dıye dusundum cunku pc yı yaklasık olarak 8 ay oldu alalı.anakartım evet senın verdıgın ankart ıle aynı son olarakta 3Dmark testını bılmıyorum bunu bana bır tarıf edersen memnun olurum ve ıstegın degerlerı yazarım cunku ben herhangı bır baska olumsuzluktan korkuyorum ıslemcılerın zamanla yavasladıgından falan bahsedılıyo henuz 8 ay oldu kullanalı bu kadar cabuk olmaz herhalde. cok uzunda oldu yaw tekrardan tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning79 -- 17 Aralık 2006; 0:02:48 >

• hocam sen ram ı yukselt yeterli olur bence + birde ccleaner programını ındır kur temızlet ve sorunlar için tarttır sık sık performans testlerıne çok kafayı takma bence gereksiz kendı yasadıgın performans en guzel testtır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DEĞER KAYBI
    4 yıl önce açıldı
    Araç değer kaybı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasalar bende bilmiyorum bendede aynı işlemci var
    asus a8v4-evıa k8t890x2 fx 939 soket
    amd 3200 64 bit 939 soket cpu
    1gb ram ddr
    nvıdıa geforce en6600td sılencer 256mb 258 bıt
    200 gb dısc var sata
    bende bu performans olayından sıkayetcıyım pc ye 2 kere format attım,ki butun progrmaları kaldırdım bi iki tane hariç anti virus kullanmam ama inanın pc iki saatte acılıyor 4 saatte kapanıyor pc tertemiz uztelik neden olabilir bu saorun yardım lütfen.

amd alıyorsan epox anakart alacaksın sözü gercekten atasösü gibi oldu bende
  • spaybot,divxpalyer,vinamp,messanger,photoshop,,splıntcam

hehe isimler manyak.
    o kadarcık ram de bayağı program kullanıyorsun, özellikle kaspersky işlemcini mahveder.SD kullanımı ram kullanımı değil, pagefile kullanımıdır.SD nin yanına iyi bakarsan ram kullanımını görürsün.Ram kullanımı sonucunu yazarsan iyi olur
  • maxtreme, isimler konusun da haklısın vallahı sen yazdıktan sonra farkına vardım karanlıkta yazmıstım kontrol etmekte aklıma gelmedı.. yardımlarınız ıcın sagolun ayrıca..
  • Bende de aynı işlemci var ram de 256+256 512 var. anti virüs ve anti spy programının her ikisinide birden kurunca bilgisayar bayağı yavaşlıyor. Birde ram i yükseltince geçer diyenlere den bilgi almak adına derim ki: Bu programlar 512 lik ram in en fazla 270 mb nı harcıyor yaklaşık 235 mb boş alan kalıyo eğer virüs varsa tamam katılıyorum belki tamamına yakınını kullanır ve yavaşlatır ama sadece bu programlarla olmaz. Olması için hepsinin aynı zaman da çalışıp işlem yapması gerekir diye düşünüyorum bilmem yanlışmı biliyorum ama öyle olduğunu sanıyorum. Ram i büyültmek belki biraz rahatlatacaktır ama çok değil virüs den se ; zaten 1gb de olsa farketmez onuda kullanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.