Şimdi Ara

Performans Hava Filtresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hava filtremi değiştirme zamanı geldi artık 2 sene oldu
    neyse yeni filtre alacağım bugün sizce değiştirmişken açık hava filtresi mi alsam yoksa yine orinal hava filtresi mi alsam kararsızım.Aslında biraz motor sesi gayet güzel olur düşüncesindeyim ama aracımı seneye askere gideceğim için satabilirim ve satarken zorluk çıkarır gibi geliyor bana

Birde sensör işi var açık hava filtresi taksam orjinalde kutuya bağlı olan sensör ne olacak? bu sensör boşta kalırsa yada iptal edilirse araçta rolanti bozukluğu falan oluyormuş. Yada diyorum Kutu içi Performans hava filtresi alsam oda açık gibi ses verirmi? ben öyle çok bağırmasını istemiyorum sadece 3000 deviri geçtikten sonra araca yüklendiğimi belli etsin yeterli tabi normal kullanımda da çok azda olsa performans sağlayıp yakıtı azaltıyormuş bu gibi yararlarıda var ama kararsız kaldım.Acaba açık hava filtresini istediğim zaman söküp tekrar kendim kutu hava filtresini takabilirmiyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca ankarada bu işle ilgilenen varsa akşam iş çıkışında gelebilirim sonuçta şuanki filtrenin ömrü doldu değişmesi şart hangisi olursa olsun değiştireceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turbo'daki hava basıncı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.