|
Performans canavarı Red Magic 11 Pro serisi tanıtıldı
-
-
Harika görünüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
Saçmalık ötesi cihazlar. AllInOne mantığı saçma sapan bir hale gelmeye başladı.
-
İyi hoş donanım tamam da yazılım desteği nerde. Kaç yıl ve ne aralıklarla güncelleme alacak?
-
Apple in sadece kamera tusu ekleyip buyuk yenilik diye ayni telefonu isitip isitip satmasina alisik olanlarin all in one konseptini anlamamasi hatta anlayamamasi normaldir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bu cihaz alınır işte
çok ağır ve hantal oluyor zte-nubia-redmagic grubunun amiral gemi cihazları malesef. 230 gram nedir.
_____________________________ -
All in one dediğiniz nedir ? İlk defa duyuyorum. İnternette de bulamadım ne olduğunu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sormaya ya zaten bu telefonu hafif yapmak için akla karayı secmişlerdir bu cihazın kullanıcısıda 231 gram olsa almam der kesin :).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sağlık olsun -
işte cihazın çok da fazla kullanıcısı olmuyo böyle olunca sorun orda :)
kullanmıyorsan senin için sorun yok .hem parasına hemde 30 gram fazlaligina deger bir cihaz.sogutucu takmayada gerek yok .bunu almayı düşünen ağırlığı düşünmez bile .günlük kullanıma uygun cihaz bakan şuan bu habere girmedi bile ben suan senin ne aradığını merak ediyorum :).kullanici sayısı az ama garanti kullanıcı. 8000mah sıvı+hava sogutma tetikler ekran içi kamera çentik delik yok.kullanıcısı zaten bunları arıyor.bunlarım hepsini 20-30 grama değişmezler.yan tuttuğunda ellerin hoparlör ızgarasını kapatmıyor düz tutunca kapatiyor bu cihaz sence normal kullanıma uygun mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 19 Ekim 2025; 11:7:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sağlık olsun -
max 3 sene diyor en az 1 sene os güncellemesi falan diye türkiye sitesinde zırvaları var, fiyat olarak bize ucuza gelmiyor servis ağı yetersiz , os güncellemesi en az 3 sene güvenlik güncellemesi en az 5 sene olmalı ki parasına değsin.
Cihaz gayet iyi.. testlerine bakmak lazım
ben de senin ne arandığını anlamadım benim yorumumu alıntılayarak? normal bi kullancıı olarak fazla ağır ve hantal olduğunu yazdım. sen öyle düşünmüyosan al kullan demek ki senin için de bi sorun yok
cihazın ağır ve hantal olduğunu, aynı performansı başka modellerin 200 gram altına daha kibar şekildeki modllerde sattığını söylüyorum. bu nedenle de bu markaların fazla tercih edilmediğini söylüyorum bunda yanlış bi bilgi de yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 19 Ekim 2025; 14:17:53 >_____________________________ -
her işi en iyi yapsın anlamında, oyunları en hızlı oynatsın, en iyi kameralara sahip olsun vs vs
-
bana aynı özellikde daha hafifini gösterirmisin ?
yeni çıkan xiaomi 17 serilerini inceleyebilirsin
- xml dosyası açma
- instagram kişisel hesaba geçme
- snapchatte st ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt