Şimdi Ara

Perde Sorunsali..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
25.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forum altinda gordum ki elektronik denmesine ragmen elektronik harici yatak vs konularda aciliyor..Umarim Bu konu silinmezde ev icin perdeler hakkinda gorus alisverisi yapariz..Goruyorum ki cogu kisi sifirdan ev diziyor ve beyaz esya dan tv ye baya bir konuda bu ev elektronigi forumunu kullaniyor..
    Simdi sorularima gecmek istiyorum.Bende yeni bir ev disuyorum forum ve candogan beyin tavsiyeleri uzerine % 90 oraninda kararlastirdim alacaklarimi..
    perde konusunda birkac firma gezdim.Hepsi birbirinden farkli seyler soyluyor..Bi perdeci sadece tul storun ustune fon perdek ullanabilirsiniz.gece fon u boydan boya kapatabilirsiniz derken otekisi tul perdenin altina kesinlikle tulu korumak icin stor yapmamiz sart diyor.Sizce hangiis mantikli?tul perdenin altina illa stor gerekli mi ?
    Diger sorum.zebra perde kullanan var mi evinde?Gorunus olarak cok modern gozukuyor.ancak 2 perdenin ust uste gelmesi ile komple karanlik saglaniyor.fakat yine de oda alt ve ustlerden isik aliyormus.boyle olunca kesinlikle zebra perdeninde altina stor perde yapmalari gerekiyormus siz ne usunuyorsunuz?
    Son sorum ise modern ve beyaz bir ev icin ne renk/tur perde onerirsiniz?evimde ki pencerelerin fotolarini ekliyorum..umarim yardimci olanlar cikacaktir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 26 Eylül 2011; 3:06:32 >

• çok zenginsin hocam biraz gönderde biz de yaralanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: labienuss

çok zenginsin hocam biraz gönderde biz de yaralanalım

ne alaka ? insanlar burda on binlerce tl degerinde tv almak icin de konu aciyor onlar o zaman trilyoner mi ?lutfen konu disina cikmayalim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Son sorum ise modern ve beyaz bir ev icin ne renk/tur perde onerirsiniz?evimde ki pencerelerin fotolarini ekliyorum..umarim yardimci olanlar cikacaktir..

merhaba...

diğer sorularınız hakkında bir görüş bildiremem zira perde kumaş çeşitleri ve kalitelelri hk bilgim ve fikrim yok. ancak renk konusunda bikaç şey söylemek isterim.
    modern ve beyaz bir evden anladığım duvarların ve mobilyaların beyaz olacağı heralde. eğer böyleyse, diğer eşyaların renklerinin bir kontrast yaratack şekilde olmasını sağlayabilirsiniz. örneğin yer döşemeleri koyu (venge, siyah, ya da koyu kahve), üzerine sereceğiniz açık renkli bir halı. perdeler de eğer duvarlar açık olacaksa, koyu renklerin hakim olduğu bir perde olabilir. tül zaten beyaz ya da krem olacaktır muhtemelern.
    şayet bu şekilde değilse, koltuklar duvarlar açık renk değilse, siz, bir zıtlık oluştaracak şekilde seçebilirsiniz renklerinizi. koltuklar koyu ise yerler açık ve koyu renk halı, açık renk perde vs gibi...

• Eğer ev güneş alıyorsa tülü korumak için stor veya güneşlik gerekir, koruma yapmazsanız tül zamanla kıtır-kıtır olup delinir veya sararır verdiğiniz para boşa gider.

Biz salon tüllerini duvardan duvara yaptırdık, Model isimlerini bilmiyorum ama sağdan soldan birleşen 2 parçalı modeller bana abartı geliyor, storlarıda varolan kornişleri delmeden kornişin kızak yatağına geçen 3 tane aparata taktım.

Burda önemli olan ne marka alacağınız, ben brillant tavsiye ederim, 11 yıl önce evlendiğimizde eşimin ailesi bu markayı tercih etmiş, 8-9 sene sorunsuz kullandık, sonra salon tülleri için yine bu markayı tercih ettik. Yalnız bu perde işinde hiç tahmin etmediğiniz harcamaları yapıyorsunuz.
  • Daha yeni evlendım , soyleyeceklerım faydalı olabılır. Aslında ben genel olarak evı zebralarla dosemek ıstemıstım ama malum bayanlar incikli boncuklu seylerı cok sevıyor. Bu nedenle sadece birkaç odayı zebra yaptırdık ve şimdilik çok memnunum. İki alternatife ait +/- leri paylaşayım elimden geldiğince; Tül perde kullanacaksanız arkadaşlarında dediği gibi özellikle çok güneş alan camlarda arkasına güneşlik takmanız gerekecektir. Yoksa güneş alığı için sararma ve tüllerin yıpranıp, hemen yırtılması mümkün. Bunların dışında maddi olarak büyük bir dezavantajı var. Ben yaklaşık olarak aldığım fiyatları yazayım,onlar üzerinden siz karar verin. Tülün metresi 30TL , Zebranınki 50TL idi. Şu konumda Tül mantıklı değil mi? Amaaa atıyorum 1 metrelik pencere için 3 metre tül+1metre güneşlik alıyorsunuz. Bunun yanında zebra için 1 metrelik pencere için sadece 1 metre zebra alıyorsunuz.Zebra kullandığınızda güneşliğe gerek kalmıyor. Yani maddi olarak zebra en uygunu. Zebranın tek dezavantajı ise pencereleri rahat açamamak, gerçi onuda zebrayı bölerek halledebiliyorsunuz. Yani atıyorum camlar, iki pencere ve orta camdan oluşuyorsa; zebrayı 3 parça yaptırıyorsunuz. Pencere açacağınız bölümü yukarı kaldırıp,pencereyı açıyorsunuz. Ben komple yaptırdım ve şu anda bir sıkıntı yaşamıyorum.Camlarıda yukarıdan açtırıyorum,havalandırma sıkıntısı çekmıyorum. İleriki dönemlerde ne olur bilinmez ama şu anda keşke her camı zebra yaptırsaydım dıyorum.

Saygılar.

• Zebra perde'de en iyi perde ürünleri ile PerdeCoskun.Com'dan gerekli ürünlere ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM FİLMİ Mİ BOD PERDE Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • STOR PERDEDE TEK PARÇA KAÇ METRE DİKİLİR ÇÜNKÜ YENİ YAPTIRDIĞIM EVDE CAMLAR YERE KADAR OLDUĞU İÇİN ÜST KISMINDAN EK YAPILDI

SİZCE DOĞRU Bİ İŞLEMMİ YOKSA KALAN PARÇA DEĞERLENSİN DİYEMİ YAPILAN BİŞEY.
  • hucjo kullanıcısına yanıt
    ENİ 2 METREYİ GEÇMEMİŞ İSE BOY DA SORUN OLMAZ EK YAPILMASINA GEREK YOK.STOR PERDE KUMAŞ ENLERİ GENELDE 2 METREDİR.
  • 150*200 cm stor perde yaptırmak istiyorum üzerine baskı olcak acaba kaç liradır fiyatları
  • edison3838 kullanıcısına yanıt
    Montajını kendin yaparsan 100 lira falan tutar
  • corvette1903 C kullanıcısına yanıt
    hmm tşkler
  • Stor güneşlik yaptırmak istiyorum, bunların ömrü ne kadardır? Bizim ev çok güneş görüyor, konforcam var ama yine de hemen eskir mi diye düşünüyorum.

Bir de yapı marketlerdeki hazır perdeler iyi midir yoksa perdecilere mi yaptırmalı?
  • egenin_efesi E kullanıcısına yanıt
    Çok güneş varsa sunscreen stor perde kullan,güneşin ısısını ve ışığını kırar
  • corvette1903 C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Bir araştırayım.
  • Zebra perdelerin montaji nasildir acaba? Kendim yapabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar fotolardaki perde aparatının adını ve nerede bulabileceğimi bilen varsa lütfen bilgisini esirgemesin.

Kısaca açıklamam gerekirse bu aparatlar 4 adet PVC Pen lere monte ediliyor ve
    bu monte edilen parçalara enine 2 adet çubuk takılıyor. Çubuklara perde geçirildikten sonra, fotodaki vida benzeri aparat ile sıkıştırılıyor.

Korniş vs. uğraştırmıyor. Parçanın üzerinde herjhangi bir ibare yazı vs. yok perdeci tarafından üretilmiş özgün bir şey mi acaba ?

Perde Sorunsali..
     Perde Sorunsali..
     Perde Sorunsali..

• Binlerce çeşit ürünümüzle ve 32 yıllık perde imalat aşkımızla büyülenen müşterilerimizden aldığımız geri beslemeyle sizlere en iyi hizmeti en iyi perde modelleriyle sunmaktayız.
  • scalper kullanıcısına yanıt
    yanlıs gormuyorsam bu; briz cubugu.. saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostgirll -- 10 Temmuz 2015; 8:31:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.