Şimdi Ara

Percy Jackson Ve Olimposlular Titan'ın Laneti (2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
132.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz Bugün çıkışını gerçekleştiren serinin 2.filmi Canavarlar denizinden sonra haberler geldi serinin yönetmeni Thor Freudenthal kitabın 3.serisi olan Titanın lanetini onayladı. 3.filmde Yunan tanrıları ve melezlerin dünyası çok büyük bir savaşa hazırlanıyor. Bu savaş, herşeyi yakıp yıkacak, geri dönülmesi olanaksız sonuçlar doğuracak bir savaş olabilir! Percy'nin kendisi gibi güçlü dostlara ihtiyacı var, yeni tanıştığı gizemli melez kardeşler ona destek mi olacak köstek mi? Titanların efendisi Kronos en büyük tuzağını kurdu, tanrıları ve melezleri bekliyor! Serinin bu üçüncü filminde Percy en korkunç gerçekle yüzleşiyor Titan'ın Laneti. Bu lanete yalnızca çok güçlüler karşı koyabilirler peki Percy bunu başarabilecekmi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Percy Jackson ve Olimposlular: Titan'ın Laneti (2015) Hakkında Bilgilendirici Bir Kılavuz

2015 yapımı "Percy Jackson ve Olimposlular: Titan'ın Laneti", Rick Riordan'ın popüler kitap serisinden uyarlanmış fantastik bir macera filmidir. Film, 16 yaşındaki yarı tanrı Percy Jackson'ın, Zeus'un kayıp şimşek çubuğunu bulmak ve dünyayı yıkımın eşiğinden kurtarmak için çıktığı destansı yolculuğunu konu alır.

Yolculuğu sırasında Percy, sadık satir arkadaşı Grover Underwood ve yeni arkadaşı, Zeus'un kızı Thalia Grace ile birlikte çalışır. Birbirlerini destekleyerek, ölüler ülkesi Yeraltı Dünyası'nı, tehlikeli Labirent'i ve Titan Atlas'ın elindeki görevi tamamlamak için zamanla yarışırlar.

Film, etkileyici görsel efektleri, aksiyon dolu sahneleri ve genç oyuncuların etkileyici performanslarıyla beğeni toplamıştır. Logan Lerman, Percy Jackson rolünde; Alexandra Daddario, Annabeth Chase rolünde; Brandon T. Jackson, Grover Underwood rolünde; ve Jake Abel, Luke Castellan rolünde rol almaktadır.

"Percy Jackson ve Olimposlular: Titan'ın Laneti", eğlenceli ve macera dolu bir film deneyimi sunar. Yunan mitolojisiyle ilgileniyorsanız veya fantastik maceraları seviyorsanız, bu film tam size göre.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Serinin içine etmeye devam edeceklermiş yani?
  • Kitaplarını okuyun. Filmler çöp.
  • Bir tane filmini izlemiştim hangisi şimdi hatırlamıyorum kısaca saçmaydı hiç beğenmedim.
  • Kronos God of War daki Değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Kronos God of War daki Değil mi?

hayır kratos god of wardaki kronos zeus poseidon ve hadesin babasıdır
  • Daha 2. filmi izlemedim, ama ilk film pek fena değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Ağustos 2013; 16:41:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadas bu zamana kadar bir sürü yunan mitolojisi ile ilgili film cekilde ama aralarında en rezil en saçma olanı buydu.Anlamıs degilim nasıl 2. ve 3. filmlerı cıkıyor bunun arkadas kusura bakmayın da bunu nasıl izliyorsunuz yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Arkadas bu zamana kadar bir sürü yunan mitolojisi ile ilgili film cekilde ama aralarında en rezil en saçma olanı buydu.Anlamıs degilim nasıl 2. ve 3. filmlerı cıkıyor bunun arkadas kusura bakmayın da bunu nasıl izliyorsunuz yaw

haklısın ama canavarlar denizi gerçekten güzeldi hakkını vermek lazım 3d sahneleri hele on numaraydı Bu film percy jackson ve olimposlular son olimposlu'ya kadar devam edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Arkadas bu zamana kadar bir sürü yunan mitolojisi ile ilgili film cekilde ama aralarında en rezil en saçma olanı buydu.Anlamıs degilim nasıl 2. ve 3. filmlerı cıkıyor bunun arkadas kusura bakmayın da bunu nasıl izliyorsunuz yaw

haklısın ama canavarlar denizi gerçekten güzeldi hakkını vermek lazım 3d sahneleri hele on numaraydı Bu film percy jackson ve olimposlular son olimposlu'ya kadar devam edecek

Dostum efektlerı ve 3d si iyidir ona bisey dıyemem ama konu olarak o kadar saçmalamıslar ilk filmini izlerken yemın edıyorum ben utandım

• quote:

quote:

Tamam işte, gow 3 de olimpos kılıcını alnının ortasına sapladığımız titan Kronostu.Oyunda o da var yani.
  • filmler çok geç çıkıyor üstelik daha 4-5film var sanırsam mesela hobbit in de filmleri geç cıkıyor ama o 3film bu iki katı bence bir film bitince hemen diğerinin çekimlerine geçilmeli

• kitaplara göre ilk filmler rezaletdi bakalım bu nasıl olacak
  • 1. film fena değildi fakat 2. film fiyaskoydu.
  • abi filmler tek kelimeyle rezaletti. bari iki filmi birleştire birleştire yapsalardı. uzatmak için saçma sapan şeyler uydurmuşlar. 2. filmde zaten tam bir hayal kırıklığına uğradım
  • ilk film yine fena değildi ama ikinci film çok kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

quote:

Tamam işte, gow 3 de olimpos kılıcını alnının ortasına sapladığımız titan Kronostu.Oyunda o da var yani.

Khronos zeus hades gibi karakterler god of war a özgü değildir.Bunlar yunan mitolojisi karakterleri.Yüzlerce yıl önce yaratılmış karakterler.

• Bu gidisle son filmde percy i kac yasinda gorecegiz kim bilir

• ibretlik mesaj/okunma oranı!?! avengers tan daha çok tıklanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 25 Ekim 2014; 20:49:09 >
  • çıksın da bir bakalım, ne yapmışlar bu kez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.