Bildirim
@ @ @ @ PENTAX K-X ve K-R (Türkiyede İLK Fotoğraf Paylaşım Bölümü) @ @ @ @ (202. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Çok güzel kareler ya, özellikle MacGyver. senin yansıma karelerine bayıldım ilk ve sonuncusu çok hoş. -
MacGyver.
tebrikler kareler çok güzel duruyor... -
@caver
teşekkür ederim caver... bu işe ilk başladığımda fotoğraflarını çok beğendiğim birisinden övgü almak beni mutlu etti.
@ekonomisty
teşekkür ederim. beğenmene sevindim. ben de ilk ve sonuncusunu tutuyorum zaten:) -
selam arkadaşlar,
pentax kx'im için objektif takılı iken taşımak ve yanında 1-2 objektif daha taşıyabileceğim omuz çantası arıyorum. 50-80 tl arası bir fiyat aralığını ödeyebilirim. önerilerinizi bekliyorum. şu an çantasız ve dışarı çıkarmaya korkuyorum... -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 23 Şubat 2011; 18:10:56 > -
Pentax k-x + 50-200mm Hava biraz ruzgarli oldugu icin diyaframi mecburen f/5.6 olarak kullanmak zorunda kaldim ama yine de biraz netlik sorunu var
-
Kuvvet_Mira güzel denemeler. Farklı objeler üzerinde çalışmalar ile devamını bekliyoruz. -
-
Günaydın arkadaşlar
kx-70200
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 24 Şubat 2011; 11:13:34 > -
Kimse kusura bakmasın buraya yazmamam gerekiyordu bunu. Acil Satılık K10D Setim var. Set hakkında bilgi dükkanımda mevcuttur. Paraya sıkıştım onun için satıyorum...
Hepinizden özür dilerim. -
Emre varsa cihazın fotoğraflarını yada ilan linkini ver sorun değil, birbirimize bu konuda destek olmalıyız -
quote:
Orijinalden alıntı: yildiz
Emre varsa cihazın fotoğraflarını yada ilan linkini ver sorun değil, birbirimize bu konuda destek olmalıyız
Fotografların linklerini ekledim.
http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=510323 -
mardin sokakları -
Fotoğraflar hepsi birbirinden başarılı...Şimdiden heyecanlı bir şekilde beklediğim ahmet bey (@yildiz) vasıtasıyla gelecek olan Pentax K-X ile bende pentax ailesindeyim artık :)... -
Fotoğrafların hepsi mükemmel. Pentax makine kadar fotoğrafları çeken arkadaşların bakış açısı, bilgisi ve makineye hakimiyetlerini de kutlamak lazım. İnşallah bir gün ben de böyle bir makineye sahip olur ve sizin aranıza katılırım. -
pentax kx-pentax fa 50mm f1.4
f8 1/13 1600iso
fotoğraf elde çekilmiştir
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X