Şimdi Ara

Pentax k-x mi Fuji s200exr mi??!!!Professional kişiler aydınlatın şu cahil kardeşinizi:D:D (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 50mm 1.7 yine şart oldu.Ama ben daha makinenin manuel ayarlarını bılmıyorum.Bide lens manuel olursa...
    Neyse öğreneceğiz yavaş yavaş.
    Olası set 18-55 mm+55-300 mm bir süre sonra SMC 50 MM f 1.7:D:D
  • Buda senin için örnek olması amacıyla çektiğim objektfin ters bağlanmasıyla çekilmiş basit bir yakın çekim örneği. Exif bilgilerini fotoğraf üzerinde belirttim.

Çekimde herşey manuel yapıldı, pozometre okumayı ister green tuşuna basarak yada tecrübelerinizle kaç enstantene verilmesi gerektiğini önsezilerinizle verebilirsiniz. Tabi herşey manuel olarak gerçekleşiyor. yani çok kullanışlı değil. makro çekeceğiniz obje eğer hareketli bir nesneyse hiç tavsiye etmem bu yöntemi sadece böyle bir yöntem olduğunuda bilin.

Pentax k-x mi Fuji s200exr mi??!!!Professional kişiler aydınlatın şu cahil kardeşinizi:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 15 Mart 2010; 16:03:24 >

• Hiç fena değil aslında ama zaten hareketli bişeyde çekeceğimi sanmıyorum.Anca otlar arasından cıkmış bir papatya olabilir:D Onu da zaten 55-300 le yaparım sanırım:D
  • K-x DXO Mark sonuçları açıklanmış...

APSC de Pentaxların içinde en babası K-x oluyor bu durumda... Tabii fiyat performansda tüm markalar arasında da kendi sınıfında tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi makinası oluyor kuşkusuz...

http://www.dxomark.com/index.php/eng/Image-Quality-Database/Pentax/Kx

• maşallah:D:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.