Şimdi Ara

Pentagram (MezarKabul) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sâlim

Bence Pentagram'ı daha iyi yapan senin bu bağnaz düşüncelerin. Evet Pentagram'ın sahne performansı daha iyidir bunu kabul ederim, ki bahsi geçen adamlar kaç kere konsere çıkma fırsatı yakalayabilmiştir orası ayrı bir konu. Pentagram efsanedir bunu da kabul ederim. Fakat güldürme beni, yok Pentagram daha melodikmiş bunun için daha iyiymiş falan Adamların her şarkısından riffler sololar fışkırıyor sen gelip Pentagramın daha melodik olduğunu iddia ediyorsun. Boynuz kulağı geçer diye bir laf vardır duyduysan

Aslında burada bağnaz olan sensin, sonuç olarak herkesin kulağına başka melodiler hoş gelir.Zevkler ve renkler tartışılmazki bu durumda bi gruba "en iyi grup" demek tamamen saçmalık olucaktır, "bence en iyi grup" ifadesi daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

Bence Pentagram'ı daha iyi yapan senin bu bağnaz düşüncelerin. Evet Pentagram'ın sahne performansı daha iyidir bunu kabul ederim, ki bahsi geçen adamlar kaç kere konsere çıkma fırsatı yakalayabilmiştir orası ayrı bir konu. Pentagram efsanedir bunu da kabul ederim. Fakat güldürme beni, yok Pentagram daha melodikmiş bunun için daha iyiymiş falan Adamların her şarkısından riffler sololar fışkırıyor sen gelip Pentagramın daha melodik olduğunu iddia ediyorsun. Boynuz kulağı geçer diye bir laf vardır duyduysan

Aslında burada bağnaz olan sensin, sonuç olarak herkesin kulağına başka melodiler hoş gelir.Zevkler ve renkler tartışılmazki bu durumda bi gruba "en iyi grup" demek tamamen saçmalık olucaktır, "bence en iyi grup" ifadesi daha mantıklı olur.

+123456789

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pentagram'ın en iyi parçaları koyulmamış. Dolayısıyla yeni gören arkadaşlar yukarıdaki ezik bir grupla karşılaştırmış...

Sadece isim veriyorum, şunlara bir bakın;

Pentagram - F.T.W.D.A.

Pentagram - Give Me Something To Kill The Pain

Pentagram - 1000 In The Eastland

Pentagram - This Too Will Pass

Pentagram - Trail Blazer

Hiç ama hiç abartmıyorum. Bu grup Metallica ile karşılaştırılabilir. Ki, bu adamlar bir Amerikalı falan olsalardı şimdi dünyaca ünlülerdi...
  • Nicktheir kullanıcısına yanıt
    Aynen,sana katılıyorum.Böyle kaliteli gruplar hep arkaplanda kalıyor.Maalesef Mainstream Müzik Piyasasinda abidik gubidik seyler ele geçirmiş.Bizim ülkedekiler gitsinler Serdar Ortaç falan dinlesinler.Bizde yok metal satanist müziği falan önyargılar almış başını gitmiş.
  • Pentagram'ın bir kaç şarkısını dinledim ve gayet iyi iş çıkarıyorlar. Türkiye'deki en iyi gruplardan birisidir. Bir isimli şarkısında dinsiz olmadıklarını anlayabilirsiniz.

Taşmektep ve Mekanik thrash metal tarzında iyi performans gösteriyorlar.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Mechanic thrash

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Pentagram'ın bir kaç şarkısını dinledim ve gayet iyi iş çıkarıyorlar. Türkiye'deki en iyi gruplardan birisidir. Bir isimli şarkısında dinsiz olmadıklarını anlayabilirsiniz.

Taşmektep ve Mekanik thrash metal tarzında iyi performans gösteriyorlar.

Grup için ateist söylentileri var ama 'Bir' şarkısında deistlik ağır basıyor. Gerçi bu dinsiz oldukları gerçeğini değiştirmiyor. Müzikte din aramak saçma. müziğini dinle geç işte bize ne adam neye inanıyorsa inansın.

Grup için yorum yapacak olursak yaklaşık 7-8 senedir dinlerim. Objektif olarak bakarsak Türkiye'nin en iyi metal grubu. Saints 'N' Sinners ve Soul Sacrifice gibi grupları da yabana atmamak lazım. Dinlemeyenler arkadaşlar dinlemeli bu grupları da. Grup Murat İlkan ayrıldıktan sonra biraz ivme kaybetti bence. Keşke hastalanmasaydı da devam etseydi.

• @JamesKırkRobertLars

Şimdi sözlerini tekrar okudum ve dediğin gibi deist gibi görünüyor ama o sözleri yazarken farklı düşünmüş olabilir.

@Tarja Turunen

Heavy/thrash yapıyorlar diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 15 Nisan 2014; 22:35:15 >
  • http://m.youtube.com/watch?v=uL11cFMxUPc Asil parcanin ardından 6:30 da baslayan melodi bir sarkiya ait midir acaba ?

• Bence bütün kabahat grubun sayın bakalım kaç tane konseri varda millet gitsin? Koskoca seneler geçiyor ya 2 senede bir izmire gidiyor yada istanbula. Ben bursada oturuyorum bu adamlar buraya bir kere geldi ki burda kurulmuş bi grup! Onuda getiren avea patlıcan bilmem nesi sponsorluğunda ve tıklık tıklımdı konser o sponsora rağmen.

• 13 seneden sonra çıkan tek bir albüm bizi kendilerinden mahrum bırakmaları hoşuma gitmiyor. Ayrıca bostancıdaki ilk 20.yıl konserine gitmiştim bir daha hayatımda öyle konser görmedim. Baget kapmıştım ayrıca :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Tabii ki, beğenip beğenmemek size kalmış. Şimdilik aşağıdaki şarkıları dinleyin ve siz karar verin daha mı iyi değil mi diye. Pentagram'a saygım sonsuzdur fakat bu grupla kıyaslamak bile komik olacaktır bence.

Yalnız baba bunlar yabancı galiba adam Türkiyenin en iyi grubu demiş.

Bro bu grup turk hatta Facebook sayfasından bakabilirsin isimler yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: 3DG

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Tabii ki, beğenip beğenmemek size kalmış. Şimdilik aşağıdaki şarkıları dinleyin ve siz karar verin daha mı iyi değil mi diye. Pentagram'a saygım sonsuzdur fakat bu grupla kıyaslamak bile komik olacaktır bence.

Yalnız baba bunlar yabancı galiba adam Türkiyenin en iyi grubu demiş.

Bro bu grup turk hatta Facebook sayfasından bakabilirsin isimler yazıyordu

Anladım üstad isim İngilizce olunca yanılmışım.

• O Pentagram'ın Unspoken albümünde yer alan F.T.W.D.A adlı bir entstürmantal bestesidir.Marmara Depreminde ölenlerin anısına bestelenmiştir.Genellikle konserlerin kapanışlarında çalınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

O Pentagram'ın Unspoken albümünde yer alan F.T.W.D.A adlı bir entstürmantal bestesidir.Marmara Depreminde ölenlerin anısına bestelenmiştir.Genellikle konserlerin kapanışlarında çalınır.

Çok teşşekür ederim mükemmel gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

Pentagram'ın en iyi parçaları koyulmamış. Dolayısıyla yeni gören arkadaşlar yukarıdaki ezik bir grupla karşılaştırmış...

Pentagram - F.T.W.D.A.

Pentagram - Trail Blazer

Hiç ama hiç abartmıyorum. Bu grup Metallica ile karşılaştırılabilir. Ki, bu adamlar bir Amerikalı falan olsalardı şimdi dünyaca ünlülerdi...

Yıllar yıllar önce ortaokulda keşfetmiştim, türk olduklarına inanmamıştım falan filan. O günlerden beri dinlerim. Fakat şu son albümlerine hiçbir anlam veremedim. Sen de burada hep efsane parçalarından birkaçını yani eski albümlerden parçalar önermişsin. Yeni albümden hiç parça yok. Murat gitti yerine biri geldi kimse bilmiyorum. Peki onun dışında teknik ekipte vs bi değişiklik var mı? Eskisi gibi takip etmiyorum ve merak ettiğimden soruyorum. Pentagramın yeri hiçbir zaman değişmeyecek bende fakat bu anlamsız ve zevksiz albümün nedeni nedir? Herhangi bir bilgisi olan röportaj ya da söyleşilerini okumuş duymuş bilgi edinmiş birisi bilgi verirse sevinirim.

• Blue Jean Rock The Nations cd'sinde Lions In A Cage parçasıyla tanımıştım grubu. Hala severim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulllesslyingished

quote:

Orijinalden alıntı: Nicktheir

Pentagram'ın en iyi parçaları koyulmamış. Dolayısıyla yeni gören arkadaşlar yukarıdaki ezik bir grupla karşılaştırmış...

Pentagram - F.T.W.D.A.

Pentagram - Trail Blazer

Yıllar yıllar önce ortaokulda keşfetmiştim, türk olduklarına inanmamıştım falan filan. O günlerden beri dinlerim. Fakat şu son albümlerine hiçbir anlam veremedim. Sen de burada hep efsane parçalarından birkaçını yani eski albümlerden parçalar önermişsin. Yeni albümden hiç parça yok. Murat gitti yerine biri geldi kimse bilmiyorum. Peki onun dışında teknik ekipte vs bi değişiklik var mı? Eskisi gibi takip etmiyorum ve merak ettiğimden soruyorum. Pentagramın yeri hiçbir zaman değişmeyecek bende fakat bu anlamsız ve zevksiz albümün nedeni nedir? Herhangi bir bilgisi olan röportaj ya da söyleşilerini okumuş duymuş bilgi edinmiş birisi bilgi verirse sevinirim.

Hocam ben de pek takip etmiyorum son zamanlarda piyasayı.

• güzel bir cover
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.