Şimdi Ara

Pentagram - Bir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geciken adalet adalet değildir

• yenimi keşfettin?

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

yenimi keşfettin?

pentagram ı önceden pek dinlemiyodum. aslında rock metal dinlemeye 6-7 ay önce başladım yavaş yavaş.

• quote:

yenimi keşfettin?

Olamaz mı?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • bende rock - metal dinlerim.bence doğru yolu bulmuşsun
    quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

quote:

yenimi keşfettin?

pentagram ı önceden pek dinlemiyodum. aslında rock metal dinlemeye 6-7 ay önce başladım yavaş yavaş.

• quote:

bende rock - metal dinlerim.bence doğru yolu bulmuşsun
    quote:

Orijinalden alıntı: Canis Lupus

quote:

yenimi keşfettin?

kesinlikle. 2 gb lık bi hafıza kartı alcam 512 yetmiyo. pentagramın bütün albümleri atcam. şimdilik trivium, bullet for my valentine, children of bodom, blind guardian idare ediyoz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gora'daki bir şarkı
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

asddfsgfdfd

sen bir de asdfasdfş dinle

Orijinalden alıntı: ßoost

quote:

asddfsgfdfd

sen bir de asdfasdfş dinle

hmm denerim :S

• dinleyenlere lafım yok ama ben bu grubu hiç beğenmiyorum. bi duman, çilekeş, manga kadar kaliteyi asla yakalayamayacaklar.

Orijinalden alıntı: kobEren

dinleyenlere lafım yok ama ben bu grubu hiç beğenmiyorum. bi duman, çilekeş, manga kadar kaliteyi asla yakalayamayacaklar.

yapma allah aşkına onlar aştı geçti dumanı mangayı çilekeşi adamlar koptu gitti. 1987 yılında kurulmuş Türkiye'nin ilk metal grubundan bahsediyoruz.

• quote:

dinleyenlere lafım yok ama ben bu grubu hiç beğenmiyorum. bi duman, çilekeş, manga kadar kaliteyi asla yakalayamayacaklar.

diger ikisi neyse de tamamen linkin park ozentisi manga'yi pentagram ile karsilastirman asiri sacma olmus. bu adamlar heavy metali turkiyeye getirdiler. gorusune katilmiyorum ama saygi duyuyorum.

bu sarki sadece bir degil, tigris + bir. basindaki enstrumental kisim tigris.

onun disinda severim pentagram'i ve hakan abimizi
  • quote:

Haklısın o dediklerini yakalayamayacaklar. Çünkü artık bu dünyada gerçek müzik rağbet görmüyor. 3 günde yazılan şarkı sözleriyle 5 günde yapılan albümler rağbet görüyor daha çok.
  • Duman ve manga kadar kalite olamıycak tek grup varsa oda pentagramdır türk gruplarından. for the one unchanging şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim. ayrıca murat ilkanın cem köksalla yaptığı müzikleri dünya müzikleri arasında ben bir numara bile sayarım. pentagram türkiyedeki en hakiki gruptur.

Orijinalden alıntı: sht1

O kadar adam dinliyorsun da Iron Maiden yok...Iced Earth yok..dinle kendinden geç Bir de kamelot

telefında iron maiden in fear of the dark var sadece.

• badblood;

yaklaşım tarzın kendini belli ediyor. bu yüzden senle tartışmayı bile gerek görmüyorum.

zenC1;

hocam tarz bakımından kıyaslamadım ben. genel olarak bakıldığında manga daha öndedir diye düşünüyorum.
    bende senin fikrine saygılıyım.

Canis Lupus;

özellikle duman türkiye'de tam bir ekol. bunu tartışmaya gerek yok galiba. isterse 75 yılında kurulmuş olsun, hangi grubun neler yaptıklarına baktıklarında pentagramı geride görüyorum ben.

nanİHlal;

o da senin fikrin dostum.

Arukard;

hocam biraz saçma geldi bana bu görüşün. eğer bir müzik rağbet görmüyorsa milyonlarca kişi tarafından, orada bi durup düşünmek gerekir neden görmüyor diye. pentagram ve dumanı sadece bizler bilmiyoruz sonuçta. milyon kişi biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitam -- 22 Temmuz 2009; 21:16:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

quote:

Haklısın o dediklerini yakalayamayacaklar. Çünkü artık bu dünyada gerçek müzik rağbet görmüyor. 3 günde yazılan şarkı sözleriyle 5 günde yapılan albümler rağbet görüyor daha çok.

+1

(Arukard bu arada ben acfviolas hatırladın mı beni uzun zamandır görüşmüyorduk)

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.