Şimdi Ara

Pentagram - Bir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kobEren

dinleyenlere lafım yok ama ben bu grubu hiç beğenmiyorum. bi duman, çilekeş, manga kadar kaliteyi asla yakalayamayacaklar.

Hadi itiraf et, kötü bir şaka, espri yapmaya çalıştım de ve sustur bizleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

quote:

dinleyenlere lafım yok ama ben bu grubu hiç beğenmiyorum. bi duman, çilekeş, manga kadar kaliteyi asla yakalayamayacaklar.

Haklısın o dediklerini yakalayamayacaklar. Çünkü artık bu dünyada gerçek müzik rağbet görmüyor. 3 günde yazılan şarkı sözleriyle 5 günde yapılan albümler rağbet görüyor daha çok.

+1

(Arukard bu arada ben acfviolas hatırladın mı beni uzun zamandır görüşmüyorduk)

Hatırlamammı:D Nasılsın dostum.(bu arada benim acc kilitli olduğundan pm yazamıyorum)

• Guns'n Roses ı unutma... Yada hareketli şeyler istersen motorhead. Benim favorim ise rammstein.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Hadi itiraf et, kötü bir şaka, espri yapmaya çalıştım de ve sustur bizleri.

tamam sen farklısın. espiri yaptığımı varsay ve sus.

• quote:

badblood;

yaklaşım tarzın kendini belli ediyor. bu yüzden senle tartışmayı bile gerek görmüyorum.

zenC1;

hocam tarz bakımından kıyaslamadım ben. genel olarak bakıldığında manga daha öndedir diye düşünüyorum.
    bende senin fikrine saygılıyım.

Canis Lupus;

özellikle duman türkiye'de tam bir ekol. bunu tartışmaya gerek yok galiba. isterse 75 yılında kurulmuş olsun, hangi grubun neler yaptıklarına baktıklarında pentagramı geride görüyorum ben.

nanİHlal;

o da senin fikrin dostum.

Arukard;

hocam biraz saçma geldi bana bu görüşün. eğer bir müzik rağbet görmüyorsa milyonlarca kişi tarafından, orada bi durup düşünmek gerekir neden görmüyor diye. pentagram ve dumanı sadece bizler bilmiyoruz sonuçta. milyon kişi biliyor.

kardeş hem canlı performans hem şarkı sözleri hem müzik bakımından kat kat iyi pentagram. duman manisaya konsere geldi adamlar ayakta duramıyo bırak şarkı söylemiyo. müzik ve şarkı sözleri bakımından pentagramın herhangi bir albümüyle dumanın herhangi bir albümünü karşılaştırmak yeterli. senden daha güzel gibi sürekli kendini tekrar eden şarkı yok.

• quote:

tamam sen farklısın. espiri yaptığımı varsay ve sus.

Sen o fikri öne sürdüğüne göre daha farklı olmalısın
  • Bukadar saçma yorum görmedim arkadaş.Ulan hayatında kac kere pentagram dinledinde ahkam kesiyosun ? Koskaca pentagram ile boklu piyasa gruplarını nasıl karşılastırabiliyorsun ? adamı çükünden tavana asıp sallandırırlar ulan.Ayıp ayıp...çilekeş , duman , manga bunların metal müzikle yakından uzaktan alakası yok hatta duman pop-rock grubudur.Bu saatten sonra bizmi öğreticez bunları.He dinlemiyorum de anlayalım ama b.k atma.
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Raven -- 22 Temmuz 2009; 21:28:51 >
  • Bir
    Mezarkabul
    FTWDA
    Ölümlü
    Şeytan Bunun Neresinde
    Dark is the Sunlight

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Raven

Bukadar saçma yorum görmedim arkadaş.Ulan hayatında kac kere pentagram dinledinde ahkam kesiyosun ? Koskaca pentagram ile boklu piyasa gruplarını nasıl karşılastırabiliyorsun ? adamı çükünden tavana asıp sallandırırlar ulan.Ayıp ayıp...çilekeş , duman , manga bunların metal müzikle uzaktan yakından alakası yok hatta duman pop-rock grubudur.Bu saatten sonra bizmi öğreticez bunları.He dinlemiyorum de anlayalım ama b.k atma.
    quote:

kardeşim nerenden anlıyorsun sen lafı? daha anlamadan bir anlık hırsla kim ahkam kesiyor bir bak bakalım. gayet doğal bir şekilde fikrimi söyledim. seni ne bu kadar sinirlendirdi? sinirlendiğin yeri söyle siliyim güzelim. bi yorum için kendini kasmaya değmez yani.

sen şimdi duman, herşeyi yak şarkısını yorumladı diye pop-rock karışık söyleyen bir grup sanarsın. çilekeş ne zaman doğdu şuan nerede? pentagram ne zaman doğdu şimdi nerede? anladık seviyorsun pentagramı ama senin sevmen o grubu en iyisi yapmayı falan gerektirmez. böyle dogmatik düşüncelerle gelme karşıma.

• Hiç gülceğim yoktu.

Zephyr Rock Fest'te Pentagramla kop baboş kop baboş yaptık süperdi valla

@kobeEren

Müzikten hiç anlamıyorsun bari Pentagrama laf yapma Duman'la Pentagram'ı karşılaştırıyorsun yazık vallahi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 22 Temmuz 2009; 21:44:25 >
  • arkadaş bi araştırsın bakalım o saydığı grupları kendi deyimiyle DOĞURAN kim...tarkan gözübüyük,cenk ünnü, hakan utangaç....pentagramdan önde olan (yine arkadaşın deyimiyle) grupların albüm kapaklarında prodüktör kısmına baktığı zaman ya da yapım şirketlerinin sahibini ararştırdığı zaman bu bebeleri adam edenin ki olduğunu anlarsın...hadi dumana lafım yok diyelim var da yok....çilekeş ne ya onu da geçtim manga ne :D
  • Pentagram sen daha kalsiyum halindeyken doğmus bir gruptur.Çilekeş ise birkac yıl...

Yazdıklarımı gözünle okudugundan şüpheliyim açıkcası.Benim sinirlendiğim lafın pentagramı bilmeden diğer kıçı kırık gruplarla kıyaslaman ve kötülemen bunu yukardada belirttim anladıysan.En iyi grup demiyorum ama pentagramın ne oldugunu bilen bilir.Bu konu hakkında seninle sidik yarışı yapmak zaman kaybı olur kusura bakma.Ayrıca millete öyle güzelim falan diye hitap etme sana tavsiyem.hayır yani başka birşey sanarlar anlarsın ya.hatta belkide öylesindir.olabilir tabi bilemem
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Raven

Bukadar saçma yorum görmedim arkadaş.Ulan hayatında kac kere pentagram dinledinde ahkam kesiyosun ? Koskaca pentagram ile boklu piyasa gruplarını nasıl karşılastırabiliyorsun ? adamı çükünden tavana asıp sallandırırlar ulan.Ayıp ayıp...çilekeş , duman , manga bunların metal müzikle uzaktan yakından alakası yok hatta duman pop-rock grubudur.Bu saatten sonra bizmi öğreticez bunları.He dinlemiyorum de anlayalım ama b.k atma.
    quote:

kardeşim nerenden anlıyorsun sen lafı? daha anlamadan bir anlık hırsla kim ahkam kesiyor bir bak bakalım. gayet doğal bir şekilde fikrimi söyledim. seni ne bu kadar sinirlendirdi? sinirlendiğin yeri söyle siliyim güzelim. bi yorum için kendini kasmaya değmez yani.

sen şimdi duman, herşeyi yak şarkısını yorumladı diye pop-rock karışık söyleyen bir grup sanarsın. çilekeş ne zaman doğdu şuan nerede? pentagram ne zaman doğdu şimdi nerede? anladık seviyorsun pentagramı ama senin sevmen o grubu en iyisi yapmayı falan gerektirmez. böyle dogmatik düşüncelerle gelme karşıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Raven -- 22 Temmuz 2009; 21:58:05 >

• quote:

of cahilliğini belli etme birader

duman kim ya? daha dünkü grup
    git bak bakalım pentagramın başarılarına neler var

sen git bu yorumu duman grubundan birinin yanında yap adam çeker gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vişne-Limon -- 22 Temmuz 2009; 22:02:39 >
  • aynen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 23 Temmuz 2009; 0:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sht1

O kadar adam dinliyorsun da Iron Maiden yok...Iced Earth yok..dinle kendinden geç Bir de kamelot

o değil de kamelotun epica diye bir albümü var , harika
  • quote:

Metal müzikle ilk kez pentagramın anatolia albümüyle tanıştım kaseti hala daha var orta 1 e gidiyordum o sıralar o yüzden Pentagramın ayrı bir yeri vardır bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 23 Temmuz 2009; 1:20:36 >

• Google'da Mezarkabul diye aratın bakalım kaç tane yabancı sitede bu grubun ismi çıkıcak ? Bu adamlar dünyaya açıldı.Öyle Tarkan, Mustafa Sandal gibi yalandan değil, harbi harbi benimsetti kendini.Şimdi siz gelmiş diyosunuz ki bu adamlar Duman kadar kaliteli olamaz.Siz yakında Pussycat Dolls Metallica'dan kaliteli falan dersiniz.

Zaten şu Rap / Hip Hop merakını anlamıyorum.Rap dinleyen %70 lik bir bölümün dinleme sebebi müzikten anlamıyor olması.Adam müzikten anlamıyor bunu görünce hoşuna gidiyor tabii nasıl olsa günlük konuşma

Yok efendim şunu yazmak zor bunu yazmak zor.Arkadaşlar.Gelsin Duman çalsın o zaman Anatolia'yı.Lions in a Cage diye bi beste yapsın.Madem tanrıya sitem ediyolar o zaman Alemi Gören Sensin gibi bi beste yapsınlar ortalığı kırıp geçsinler.

Hani nerde ? Ben mi göremiyorum ? Madem bi bilginiz yok bu konuda, önce bi müzik zenginliğinizi geliştirin, bilgi edinin, sonra yorum yapın.Allah bilir siz Metal dinleyen herkes Satanist falan diye geziyosunuzdur ortada ya neyse.

@Canis Lupus arkadaşım sende BFMV yerine daha güzel gruplar dinle de Metal müzik dinliyorum de.Gereksiz gruplara takılma.Ne güzel Iron Maiden var, Black Sabbath var, Heaven And Hell var. Hepsinde yardımcı oluruz.

• Pentagram-Trail Blazer. Bu albümü tek geçerim, çift geçerim, her türlü geçerim.

Türkiye'nin ilk ve tek thrash metal albümü.
  • quote:

Pentagramı duman-çilekeş ve mangayla aynı kategori-kalite ile kıyaslamak... enteresan...

ekleme:

koberen şimdi 2.msjınıda okudumda hani cem yılmaz diyorya "zıçtım bari sıvıyayım". aynen o hesap. bence susta daha fazla pot kırma ha nedersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 23 Temmuz 2009; 13:49:19 >
  • quote:

Dünya standartlarında çalıyor bu adamlar. Sen ne dediğinin farkıda mısın?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.