Şimdi Ara

peniste sivilce!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
17.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açık konuşiyim yaşım 14 ister bana veled diyin isterse azgın ergen. geçenlerde farkettim penisimin kıllarının bittiği yerde bi tane sivilce çıkmış.internetten baktım ama peniste sivilce cinsel yolla bulaşıyomuş.ben ise kimseyle cinsel ilişkiye girmedim.geçen hafta 6-7 defa mastürbasyon yapmıştım acaba ondan mı. doktora gitmeye de utanıyorum açıkcası. bi de bayan doktorsa . ne yapmalıyım ölece bırakıp geçmesini mi bekliyim kendisi geçer mi bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peniste Sivilce Çıkması

Peniste sivilce çıkması, yaygın bir durum olmasa da zaman zaman görülebilen bir sorundur. Bu sivilceler genellikle kırmızı, ağrılı ve iltihaplıdır.

Nedenleri

Peniste sivilce çıkmasının çeşitli nedenleri olabilir, bunlar şunlardır:

• Kıl folikülü iltihabı: Penisteki kıl kökleri iltihaplanarak sivilce oluşumuna yol açabilir.
    • Hormonlar: Testosteron gibi hormonlar, yağ bezlerinin daha fazla yağ üretmesine neden olarak sivilcelere yol açabilir.
    • Kişisel hijyen: Penisi düzenli olarak temizlememek, bakterilerin birikmesine ve sivilcelere neden olabilir.
    • Sert kıyafetler: Dar veya terletmeyen kıyafetler giymek, peniste sürtünmeye ve sivilce oluşumuna neden olabilir.

Belirtileri

Peniste sivilce tipik olarak şunları içerir:

• Kırmızı, ağrılı şişlikler
    • İltihap
    • Kaşıntı veya yanma hissi

Tedavisi

Penisteki sivilceler genellikle kendi kendine geçer. Ancak, şiddetli ağrı veya rahatsızlık yaşıyorsan veya sivilceler geçmiyorsa bir doktora görünmen önerilir.

Tedavi seçenekleri şunları içerebilir:

• Topikal antibiyotikler: Sivilceleri öldürmeye yardımcı olan kremler veya jeller
    • Oral antibiyotikler: Şiddetli vakalarda sivilceye neden olan bakterileri öldürmek için verilen ilaçlar
    • Retinoidler: Sivilcelerin oluşumunu önlemeye yardımcı olan ilaçlar

Önleme

Peniste sivilce çıkmasını önlemeye yardımcı olabilecek bazı ipuçları şunlardır:

• Penisi düzenli olarak yıka
    • Pamuklu, nefes alabilen iç çamaşırları giy
    • Dar veya terletmeyen kıyafetlerden kaçın
    • Penisteki kılları tıraş ederken veya keserken dikkatli ol
    • Sivilce gelişimini tetikleyebilecek sert sabunlar veya diğer tahriş edici maddelerden kaçın
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kardeşim etek traşını düzenli ol , muhtemelen kıl kökü iltihaplanmıştır. haftada bir 10 günde bir kes . organlarını temiz tut. her sivilce cinsel hastalık değil.
    banyo için kullanılan bıçaklardan al , normal traş için kullandığımız jiletlerle etek traşı yapma . cinsel organalr ve koltuk altları sinekkaydı traş edilirse iltihaplanma olması mümkündür. kullan at bıçakları adında söylendiği gibi tek defa kullan ve at.
  • sarhosumgel S kullanıcısına yanıt
    peki bunları yaptıktan sonra kendiliğinden geçer mi doktora gitmek gerek mi ve dediğin gibi şimdi iyice baktım da sivilcenin üstünden bi tane kıl çıkmış.
  • Aynı şekilde bendede var sanki kıl kökü gibi ama sıklaşmış benimkisi 2 senedir var hiç kaşınmada yapmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiamondShadow

Aynı şekilde bendede var sanki kıl kökü gibi ama sıklaşmış benimkisi 2 senedir var hiç kaşınmada yapmıyor

doktora gittim bi krem verdi sürdüm 2 gün sonra geçti yani senin 2 yıldır duruyomuş ilişkide falan partnerin rahatsız olablir :)
  • ya usta bendede bayadır var yaw kalın bısey boyle onceden kırmızıdı sımdı mor bune lan
  • Merhaba,

Aynı konu geçenlerde benimde başıma gelmişti. Doktora gittim basit bir şey olduğunu söyledi ama bu tür şeyler tehlikeli olabiliyormuş. Bir doktora danışmakta fayda var. Daha sonra şöyle bir sayfa buldum detaylı olarak anlatmışlar göz atmanı tavsiye ederim .. https://vaybepost.com/peniste-sivilce-cikmasi/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİVİLCELER
    13 yıl önce açıldı
    Sivilce hap tedavisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.