Şimdi Ara

PENGUEN - LOMBAK sevenler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
20.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimize gectikce okuyoruz:) gusel msjlar veriyolar...
  • Lombak almıyorum ama Penguen'i çıktığından beri alıyorum en fazla 10 sayı kaçırmışımdır.Çizim olarak Yiğit Özgür ve Selçuk Erdem'i beğeniyorum.Espri olarak Yiğit,Serkan,Umut'u beğeniyorum ayrıca Ersin ile Servet'in Gencosu'na hastayım hikayeler çok sağlam.

PENGUEN - LOMBAK sevenler..

YA ÖLDÜ KARIN YAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhsycoMantis -- 31 Mayıs 2006; 15:57:03 >
  •  PENGUEN - LOMBAK sevenler..

forever penguen....

•  PENGUEN - LOMBAK sevenler..
  • l-manyak la lombak okuyorum penguen sarmıyo robi ve cuma, k.k şerafettin, cabbar baba, zikaçu vs..
  • Bunların dinle dalga geçmesi hoş değil, halbuki severim karikatürleri
  • penguenin bu sayısı da çok güzel...
    özellikle uğur gürsoyun anahtarcı karikatürü...çok güldüm yahu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofuduk_winnie

penguenin bu sayısı da çok güzel...
    özellikle uğur gürsoyun anahtarcı karikatürü...çok güldüm yahu..

süperdi yaw....
  • Penguen hiç kaçırmam
  • L-Manyak ve Lomßağımı aLdım $imdi okuyacam Roßi ve Cuma yine kopmu$ gaLißa fdksidsalkdsads :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cantona

L-Manyak ve Lomßağımı aLdım $imdi okuyacam Roßi ve Cuma yine kopmu$ gaLißa fdksidsalkdsads :D

her ay sonu giderim almaya genelde rbi ve cuma olmaz sayısında geri bırakırım lombak alırım onun yerine onda da şerafettin olmaz almam onu da geri bırakırım. artık adam bırak dergiyi gazete vermeyecek bu gidişle
  • eskiden her hafta hem penguen, hem leman; her ay da hem lombak hem de l-manyak alırdım hiç kaçırmazdım. sonraları leman ve l-manyak sıkıcı gelmeye başladı ve sadece penguenle lombak almaya başladım. ancak uzun bir süredir hiç birisini almıyorum, bi ara maddi açıdan sıkıntı içindeydim arada bi geçiyo sıkıntım ama sora gene başlıyo o yüzden hiç bütçeyi zorlamıyom valla
    ama geçen gün arkadaşa gittim, orda vardı; aldım okudum hemen. nasıl özlemişim...

dergiyi alınca ilk önce kapağı ve son sayfayı okurdum sonra hemen ersinin köşesine geçerdim, lombakta da ilk önce kenanın sayfalarını okurdum. valla kenan yarar, ersin karabulutun ve bahadır baruterin üzerine çizer tanımam. zaten lombağı da sırf kenan yarar için alıyordum
    haa bi ara da galip tekin vardı, o da süperdi şuan bi yerde çizmiyor sanırım. bi ara yeni bi dergi çıkarmışlardı resimli roman diye 3-4 sayı sonra o da gitti
    galip tekinin çizimlerini çok özledim ben ya, hikayeleri de çok güzeldi. üff olsa şimdi de okusam gene

neyse resimli romanları çıkarayım da onları bi daha okuyayım bari

• her çarşamba her aybaşı alırım hiç kaçırmam
  • penguen 22 haziran sayfa.3

sol alt köşe.........

cumhurbaşkanlığı köşkü okuyun süper
  • ben bı ıkı aydır almıyorum ....hala genco'nun hayal dunyası devam edıyo mu merak edıyom ...
    bilen var mı???ayarladı mı o sigortacı kızı ????

neyse yarın gidip bi tane alayım.....

• Yiğit özgür niye yok bu haftakinde ?
  • umut sarıkaya,ahmet yılmazın kıllanan adamı,kaan ertemin zıcan adamı,soner gündayın zikacusu,metin fidanın edizi, baruter ve solmaz ikilisinin lombakı,kaan güvercinin güzelikilisi,gürcanyurtuncabbarbabası,kenan yararın hilali, daha çook var tabii ilk başta aklıma gelenler bunlar
    vazgecemediğim tek hobim mizah dergileri
  • Ya bu penguende sanki biraz fazla siyaset ve din işlerine laf atma var gibi geliyo bana.Hiç okumadım ama sitesinden bir 2 karikatürüne baktım öyle bi izlenim bıraktı bende.yanlış anlamayın şununla dalga geçiyo bunu övüyo filan demiyorum ama o konular oldumu biraz sıkıyo beni özellikle siyaset işin içine girdimi (zaten heryerde var bide orda görünce öyle oluyo.) Bu arada bende sadık bi kemik okuruyum.Acaip espiriler var ondada.tavsiye ederim yani.Bu arada Fatih Solmaz penguende de mi çiziyo ? Bilmiyorumda bir yerlerden duydum kurucuları arasındaymış filan diye.Kemikte çok güzel bi bölümü varda
  • bi tane daha ekleyim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habader -- 2 Temmuz 2006; 2:39:21 >
  • Hastasıyım Yiğit özgür özellikle evimde imzalı psterleri ve neredeyse tüm sayıları var biriktiriyorum , Ayrıca Ersinle tanıştım ona kestane şekeri hediye ettim :)

geçen haftayı kaçırdım inanamıyorum kendime o kadar biriktiriyorum bide .......
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.