penguen ve lombak sevenler burada toplansın... aha dünkü pengueni almayı unuttum işten güçten en çok güldüklerimizi,,beğendiklerimizi,,çizerleri burada yazalım tartışalım...
kimse okumuyor mu yaaaa
hiç kaçırmam, her çarşamba alırım penguenimi. En Beğendiklerim Yiğit Özgür, Serkan altuniğne, uğur gürsoy ve umut sarıkaya ;)
bu haftaki çok güzel olmuş..:
-Eurovision'da birinciliği satanist hard rock grubu kazandı
- ''Kesin Dincilerin Işi''
- ''Bence Derin Devlet Yapmıştır''
asıl bu haftaki yiğit in karıkaturleri nasıldı?95 lik nine ve dr.lu olan...
topu topu 4 kişimi okuyoruz????
quote:
Orjinalden alıntı: satinezgi
kimse okumuyor mu yaaaa
okuyorum bazen ama fazla iyi gelmiyo bana benim fikrim..
güzel bir dergi... favorim umut...karikatürleri biraz saçma ama gülüyorum anlamadım gitti:) ayrıca benimde söyleyeceklerim var bölümü çok iyi...kitabını da aldım tavsiye ederim.
PENGUEN'i yaklaşık 2 yıldır düzenli alırım. Ersin Karabulut,Yiğit Özgür,Alpay Erdem çok çok iyi.
Keşke BÜSTÜN de orada olsa.
LOMBAK uzun zamandır almıyorum,geçen bir baktım 2.75 lira olmuş.
Yuh.
oky de seviyorum bazen penguen de oluyor bazen olmuyor... sinir oluyorum ya...
Cem dinlenmiş
quote:
Orjinalden alıntı: yukselsen
Cem dinlenmiş
fena diil yavaş yavaş olacak bence... daha çocuk çünkü...
Derginin kalitesi düşüyo büyüsün de gelsin öyleyse... vatandaşa sorduk köşesi güzel oluyo bazen. ersin karabulut favorim karikatürlerde işlenen konu açısından bi kısır döngü var bunu aşabilen çizerler bir adım öne çıkıyo
lombak takip etmiyorum ama penguenda selcuk erdem,erdil yasaroglu ve yigit ozgur uclusu yetiyor gercekten.ozellikle yigit ozgur'un karikaturleri bazen kendini tekrarlasada cok guzel oluyor.ersin karabulut'Un ise cizimi cok guzel.
Ben de sık sık alırım pengueni ama kalitesi düşüyo her hafta hakketen.Bu tayyip davaları falan yıprattı elemanları heralde..
aslında ülke kısır bir döngü içerisine girdi, ee doğal olarak bu da mizaha yansıdı.
Bende düzenli olarak okumaya çalışırım pengueni , Yiğit özgür ve Umut Sarıkaya'ya bayılıyorum.Selçuk Erdem ve Ersin Karabulut'ta bunlardan sonra hemen okuduklarımdır
2002 ekiminden bu yana tüm sayıları mevcut bende.
bu haftaki penguen süperdi yahu ,,,yeni lombağıda aldım ama başlamak kısmet olmadı henüsss..
Lombak - Tübitak hastasıyımdır..
Emrah Ablak hastasıyımdır. Ki Emrah Ablak, Memo Tembelçizer ve Bülent Üstün ile tanışma fırsatım oldu Fuarda.. Ölürüm.