Şimdi Ara

PENDRIVE Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 2 TB disk aldım, bilgisayarıma bağladım 600 GB civarında dosya kopyaladım, daha sonra diski söküp arkadaştan biraz daha dosya amaya gittim,

Dosyları alıp tekrar eve geri döndüm, baktım disk birim etiketi PENDRIVE olmuş, simgesi de değişmiş, ne adı değişiyor nede simgesi.

Bu sorun nedir? Nasıl çözebilirim?

PENDRIVE Nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Samsung 2 TB disk aldım, bilgisayarıma bağladım 600 GB civarında dosya kopyaladım, daha sonra diski söküp arkadaştan biraz daha dosya amaya gittim,

Dosyları alıp tekrar eve geri döndüm, baktım disk birim etiketi PENDRIVE olmuş, simgesi de değişmiş, ne adı değişiyor nede simgesi.

Bu sorun nedir? Nasıl çözebilirim?

PENDRIVE Nedir?

çözdün mü dostum ?

• 3 senede çözmüştür herhalde. Çözemediysede çoktan yeni harici disk aldığına eminim.
  • Yine mi konu hortlattiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet sorunu 3 sene önce cözdüm. Bilgisayara Autorun.inf virüsü bulasmis. kill amvo virus usb diye bir şey buldum, Onu çalıştırdım, sistemi yeniden başlattım sorunum düzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Evet sorunu 3 sene önce cözdüm. Bilgisayara Autorun.inf virüsü bulasmis. kill amvo virus usb diye bir şey buldum, Onu çalıştırdım, sistemi yeniden başlattım sorunum düzeldi.

başka bir nedeni yokmu yani virüs mü?
    kill amvo'yu bi deneyeyim..
  • hortlatmak gibi olmasında bu linux la ilgili bir şey değilmiydi(linux la ilgili en ufak bir fikrim yok bunuda belirtiyim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    X-Fİ nedir bilen var mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linuxlar da usbden kurubiliyor ve bu usb bellekler windows altında pendrive olarak gözükür.Ama autorun virüsü her usb belleği pendrive olarak gösteriyor.Çok uyuz birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Ekim 2013; 14:33:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.