Şimdi Ara

Pendik'te köepeğe tecavüz eden adamı sopa ile darp ettiler (+18) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
20.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ulan adelet varmış gibi konusuyolar bide. Ülkede adelet olmadigi için bu sapıklar böyle ortada kol geziyor. Bugun kopege yarin cocuguna. Basina geldimi de adaleti adaletsiz devletten beklersin. Yakalanmis cezasini anlikta olsa vermisler. Sonra polise vermislerdir poliste 360 lira ceza yazip salmistir en azindan yedigi dayak yanina kar kaldi. Bosuna dememisler adaletin bittigi yerde anarşi başlar diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş bende orada olsaydım büyük ihtimal öldürürdüm o şerefsizi.


    Ülkede adalet yok ki adamlar iyi yapmış emeklerine sağlık. Serbest kalacak en azından dövmesi iyi olmuş.

  • O köpeğin yerinde sen olsaydın acaba ne hissederdin?


    Vursunlar ki ibretlik olsun birader.


    Sokaklarda motorlar da çalınıyor, hırsızlar serbest bırakılıyor. Üç beş tanesinin ense köküne sıkınca bak nasıl bıçak gibi kesilir eminim.


    Çal babam çal, eleman karakoldan çıkıyor motor çalmaya gidiyor.


    Senin dediğin doğru, kimsenin cezasını halk, polis vs kesemez ama sıcağı sıcağına adam bırakalım da biraz dövsün.


    Bu ülkede meczup bile olsa çok fazla gevşeklik gösteriyorlar, meczup bile sonra tutuyor çoluk çocuk tecavüz ediyor.


    Hatırlarsın çöp toplayan biri en sonunda baskılar karşısında müge anlı'ya itiraf etmişti.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

    Nereden baksan iğrenç bir video. Bu videoya oh iyi olmuş diyen süper zekalar; o herif kendinden güçsüz diye köpeğe cinsel şiddet uyguluyor, sizin gibi barbarlar da o adam güçsüz diye adama şiddet uyguluyor. Nerede aradaki fark? Burası dağ başı mı herkes kendi cezasını kendisi kesecek? Ayrıca adamın akli dengesi yerinde değilse ne olacak?

    Popülistliği bırakın da eğer varsa beyninizi kullanarak yorum yapın. Cezası varsa kanun verir.

    Boş ver hocam kime ne anlatıyorsun sen, ortalık yamyam, barbar kaynıyor. "Oh iyi olmuş, beter olsun" diyenlerin psikolojik travma açısından bu şahıstan aşağı kalır yanı yok.


    Hastalıklı biri köpeğe tecavüz etmiş, başka hastalıklı zihniyetler de adama tecavüz ediyor, köpeğe tecavüz edenden farkı yok maalesef o adamı o hale getirenlerin.


    Toplumun psikolojisinin %80 i bozuk. Bugün tecavüz ile kendi adaletini vermeye kalkan, yarın kendisine edilen bir küfür, hakaret ve çok basit bir durumda bile kendi adaletini vermeye kalkar. Dandik ve kokuşmuş zihniyetinizi haklı çıkarmaya çalışmayın boş yere.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yahu kardeşim bu ne. Adamın yediği bok büyük ama o sövenin yaptığı nedir ? Adam beyin kanaması geçirip ölse. Sen kendini nah savunursun. Böyle olmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudakilerin yarısı klavye delikanlılığı yapıyor desek kafadan diğer yarısı harbi psikopat vay anasını. Adam yaptığı hayvanlık tabiki de ve sonuna kadar ceza almalı (net bir şekilde yüksek yıllı hapis cezası he ülkede adalet yok orası ayrı tabi) hadi darp edenler de dellendiler vs desek ki şu videodakiler kesinlikle kabul edilebilir görüntüler değil ama burada ben olsam şöyle ederdim böyle ederdim diyen arkadaşlar nasıl bir toplum içinde yaşadığımızı özetliyor tek kelimeyle. Videoya bakıp bundan zevk duyan az yapmış diyenler oh olsun diyenler sizce toplumun bu kadar şiddet yanlısı olması doğru bir şey mi ? Gerçi kime ne anlatıyorsam bizim sınıfta İşid yeni çıktığında millet kafa kesme videolarını gülerek izliyordu.


    Kısaca demek istediğim bugün köpeğe tecavüz eden herifi darp edenleri savunursunuz yarın bir tık altı sonra bir bakmışsınız herkes birbirini asıyor kesiyor.


    Devletin net bir şekilde bu hayvan tecavüzcülerine bir şeyler yapması lazım yalnız. Yıllardır aynı olay yüksek yıllardan hapis yatmalılar net bir şekilde. Bugün kendini savunamayan hayvan işkence edip tecavüz eden yarın sana bana ne yapar Allah bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalrie Keley -- 7 Eylül 2020; 0:20:16 >




  • Valla normal geliyor bu haberler nedense🤨 Şaşırmamak da lazım.Sonuçta yanlızca eğitim anlamında değil nerdeyse tüm konularda cahil bir halktan bahsediyoruz.cainsel anlamda da cahil olmasını çok görmemek lazım😂 Devletin de bu cahilliği ve cinsel açlığı görmezden geldiğini görmek lazım😴🤔

  • Chalrie Keley kullanıcısına yanıt

    Tatlı su humanistliğinin manası yok. Şiddet,doğru yönlendirme şartı ile gereklidir. Özellikle de böyle adaletsiz,yozlaşmış bir toplumda. Suçlular,tecavüzcüler,katiller,masum hayatlara kastı olan kim varsa adalet sisteminin yetersiz kaldığı yerde, hak ettikleri şekilde cezalandırılmalıdır. Ve bil bakalım hangi ülkede adalet yetersiz?

    Ha dersen ki yarın bir gün bu şeref yoksunlarından biri,senin gibi düşünenlere kastederse diye. Buyursun,deneyebilir.

  • adamı dövme hakkını nereden alıyorsun, adam sana mukavemet göstermiyor kaçmıyor bile.


    Köpeğe tecavüz etmek bir insanı linç etmekten daha büyük bir suç mu?


    bazı üyeler de dünyanın en iyi videosu demiş, vay memleketim vay bir medeniyet öğrenemediniz.

  • Estetikten uzak,modernityden yoksun varoş kültürünün esintileri yine.Acı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı şekilde çocuğa tecavüz ederken yakalansaydı yine mi adama içiniz acıyacaktı acaba adamın dövülmesine karşı çıkan sayın üyeler?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: görkemöztürk

    Aynı şekilde çocuğa tecavüz ederken yakalansaydı yine mi adama içiniz acıyacaktı acaba adamın dövülmesine karşı çıkan sayın üyeler?

    çocuğa tecavüz edince dövme hakkın mı oluyor, nerede yazıyor bu hak? Dövünce eline ne geçiyor, öfke problemin varsa git tedavi ol pskiyatride.

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yürrrrü be hamza ama arkandayız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkede adalet olsa kimse kimsenin pekmezini akıtmak zorunda kalmasa. Biliyoruz ki bu adamı 3 gün sonra serbest bırakacaklar 4 gün aynısını yapacak. En azından yediği sopayı hatırlar. Bu memlekette daha önce de yaPtım bişey olmadı diyen tecavüzcüler serbest bırakılıp tekrar yapıyor, köpeğe tecavüz edenler mi tutuklanacak?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romedon -- 7 Eylül 2020; 8:25:19 >
  • Bu olaya çok iyimser davrananlar olmuş Yok neden adama vurdu . yok neden kan akıttı . neden cezasini devlet vermedi ?? Pardon da Adama birde Madalya mı vereceklerdi ?? bu adamı vuran kişinin Ellerinden öpmek istiyorum . Çok iyi yapmış keşke O organını Kesip agzına verselerdi . Yarın bunu yapan diger günler başkasının karısına kızına'da yapar . Bunlar gibilerini vericekler halkın arasına Herkes öldürene kadar Vuracak. Sonra bak bakalım bir daha böyle birşey oluyor mu ..


    Adam şimdi verecek Para sonra çıkacak dışarı . Adalet Sistemimiz bu şekilde malesef

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoExx

    Bu olaya çok iyimser davrananlar olmuş Yok neden adama vurdu . yok neden kan akıttı . neden cezasini devlet vermedi ?? Pardon da Adama birde Madalya mı vereceklerdi ?? bu adamı vuran kişinin Ellerinden öpmek istiyorum . Çok iyi yapmış keşke O organını Kesip agzına verselerdi . Yarın bunu yapan diger günler başkasının karısına kızına'da yapar . Bunlar gibilerini vericekler halkın arasına Herkes öldürene kadar Vuracak. Sonra bak bakalım bir daha böyle birşey oluyor mu ..


    Adam şimdi verecek Para sonra çıkacak dışarı . Adalet Sistemimiz bu şekilde malesef

    aynen öyle özellikle Yarın bunu yapan diger günler başkasının karısına kızına'da yapar.buraya özellikle katılıyorum.bunlara acımıyacaksın ama vuran kişi polise vericem demiş sosyal medyada dolaştığına göre çoktan polislik olmuştur mevzu vuran kişi ceza alıcak malesef köpeğe tecacüz eden para cezası ile kurtulucak





  • Kendi hayvanının/yakının başına gelse adamı polise bırakmayıp oracıkta gebertmek isteyecek tatlı su hümanistleri toplanmış yine diyor ki dövme hakkını ona kim verdi. Allah göstermesin size diyorum ben yine de  

  • Tecavüzü haklı mı görüyorsun yani? Nolmuş akli dengesi yerinde değilse banane? Senin kızına bacına tecavüz eden adam deli olsa sessiz mi kalacan delidir yapar mı diyeceksin? Komik olmayın lütfen. Kim dövdüyse eline sağlık. Hümanistliğin lüzümu yok. Pis insanlar bu dünyyadan silinene kadar böyle devam

  • waRRioR kullanıcısına yanıt

    Belki yapiyor da eger yakalanirsam diye korkuyor. Normallestirmeye calisiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.