Şimdi Ara

Pendik Gar'dan Bostancı'ya Nasıl Giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya cumartesi nasipse 19.45 gibi Pendik garında olacağım. Ve 1 saatte Bostancı'da olmak zorundayım. Taksi dışında en hızlı şekilde nasıl giderim?

• YHT durağından 133T, 16 veya 222'ye binebilirsin
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi gördüm, İdo yu kullansam nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Hocam şimdi gördüm, İdo yu kullansam nasıl olur?

pendik'ten bostancı'ya sefer yok hocam ido'nun.
  • 222 ile gidiceksin. yolculuk süresi 30-40 dk arası değişiyor. ben bugün pendik bostancı gittim 222 ile
  • Bostancı'nın neresine gideceksiniz ?

Sahil tarafıysa Pendik YHT istasyonundan 222'ye veya 133T'ye binmeniz gerekiyor. 16D de olabilir. Bunlar sahilden gittikleri için daha hızlı ulaşım sağlarsınız.
    16 ve 17 nolu hatlar minibüs caddesini kullanıyor. 222 ve 133T'den daha yavaş olur, hele o saatlerde.

E5 tarafına gidecekseniz YHT durağından kalkan ve Kartal Köprüsüne giden sanırım 2 farklı hat var. Kartal köprüsüne o hatlardan birisini kullanıp gidebilir Kartal Köprüsünden de metroya binebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Bostancı'nın neresine gideceksiniz ?

Sahil tarafıysa Pendik YHT istasyonundan 222'ye veya 133T'ye binmeniz gerekiyor. 16D de olabilir. Bunlar sahilden gittikleri için daha hızlı ulaşım sağlarsınız.
    16 ve 17 nolu hatlar minibüs caddesini kullanıyor. 222 ve 133T'den daha yavaş olur, hele o saatlerde.

E5 tarafına gidecekseniz YHT durağından kalkan ve Kartal Köprüsüne giden sanırım 2 farklı hat var. Kartal köprüsüne o hatlardan birisini kullanıp gidebilir Kartal Köprüsünden de metroya binebilirsiniz.

Bostancı gösteri merkezinde 21.00'de konser ona. Amacım ona yetişebilmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.