Bildirim
pencere tipi klima çok mu yakar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım cihazın üzerinde bir etiket olacak onun üzerinde kaç btülük oldugu ve kaç kw oldugu yazar.
split klimalarda ise 12000 btülük bir klima 1.1kw enerji tüketir.buna göre hesap yapman ve karşılaştırman
gerekir.fakat bildigim kadarıyla pencere tiplerinin daha verimsiz oldugudur. -
quote:
Orjinalden alıntı: jantemirkan
arkadaşım cihazın üzerinde bir etiket olacak onun üzerinde kaç btülük oldugu ve kaç kw oldugu yazar.
split klimalarda ise 12000 btülük bir klima 1.1kw enerji tüketir.buna göre hesap yapman ve karşılaştırman
gerekir.fakat bildigim kadarıyla pencere tiplerinin daha verimsiz oldugudur.
baktım ama göremedim...benim istediğim şu...split klimaya göre ne kadar fazla yakar ortalama oran olarak..mesela 12000btu split 1.1 yakıyorsa 12000 pencere kaç kw yakar ortalama? -
Pencere tipi klimaların verimsiz olmasına imkan yoktur. İç ünite ile dış üniteyi birbirine yakın tutmak mimaride her zaman avantaj sağlayacaktır.
Jantermirkanın demek istediği "Enerji tasarrufu damgalı pencere tipi klimaların Türkiyeye nadir geldiği'dir" (Beko üretiyor gerçi lakin seçenek az.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierFire -- 2 Temmuz 2017; 20:58:34 > -
keşke olsa da alsak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X