Suanda Clanımız 70+ ve İsil0nu kesmiş. Toplam Sitede Puan olarak:555406 pelerin Uzaması İçin Daha ne kadar np baqısı gerekir ve bişi kesmek gerekir? Clanım:AlwaySeXpNoSeX Server:Manes Yukarı Bununla ilqili Üst konu olması lazımdı ama Bulamadım link de verebilirseniz sewinirim
DAHA Yeniyim sitede Konu ile ilqilenirseniz Sewinirim
Öncelikle Gerekli Npyi Tam Olarak Bilmiyorum Fakat İsilioonu Kestiyseniz Acretidet G1 Olarak Felankor Questini Yaparak Royal Grade 5 de Pelerini Uzatabilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: TeXaS_StOrM
Öncelikle Gerekli Npyi Tam Olarak Bilmiyorum Fakat İsilioonu Kestiyseniz Acretidet G1 Olarak Felankor Questini Yaparak Royal Grade 5 de Pelerini Uzatabilirsiniz
Acretidet g3 suan bu np baqısı ile oluor sanrım ondan sonra Felankor
quote:
Orjinalden alıntı: Gökhan#8482;!
quote:
Acretidet g3 suan bu np baqısı ile oluor sanrım ondan sonra Felankor
Aynen Öyle
1.3m exp diye duydum, ama ne kadar doğru bilemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Verrückt
np olmasın
bizimde acredit g1 şimdi felankor kessek royalmi olucaz biz?
quote:
Orjinalden alıntı: Gökhan#8482;!
Suanda Clanımız 70+ ve İsil0nu kesmiş. Toplam Sitede Puan olarak:555406 pelerin Uzaması İçin Daha ne kadar np baqısı gerekir ve bişi kesmek gerekir? Clanım:AlwaySeXpNoSeX Server:Manes Yukarı Bununla ilqili Üst konu olması lazımdı ama Bulamadım link de verebilirseniz sewinirim
bi o kadar daha np bağışlarlasnız accredit g1olabilirsiniz (belki yyanlışyazmış olabilirm )
900k np bagışı yapacaksınız royal olmak içik
Gırakon sıralamasına bakarsanız OrJinaL clanı var ilk 10 da galiba o arderam clanı ve pelerinide uzun...
quote:
Orjinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
Orjinalden alıntı: ZikkiM
quote:
Orjinalden alıntı: Verrückt
np olmasın
bizimde acredit g1 şimdi felankor kessek royalmi olucaz biz?
evet ama fazladan np de bağışlanmış olması gerekiyor galiba.tam bilmiyorum.ama ac1 ken falankor kesilirse royal olunuyor.
pelerin nasıl uzar xD Cekerek uzaR
quote:
Arkadaş söyleneceği söylemiş zaten Felankoru kesemezseniz Np bağışını yaptıktan sonra Royal Amblem satın aldıktan sonra Pelerin uzar.
quote:
Orjinalden alıntı: H3LL3v1L
pelerin nasıl uzar xD Cekerek uzaR
omoyla yıkamassalar uzar tabi
quote:
Orjinalden alıntı: ImmanuaLRapidFaiLed
Gırakon sıralamasına bakarsanız OrJinaL clanı var ilk 10 da galiba o arderam clanı ve pelerinide uzun...
pathos ardreamde 4FullContract server 5.si adamların kolluk yanıyor ve üstelik ilk kurulduğunda FullContract diye dandik bir clanın alt clanıydı. Adamlar gitti azimle ilk pelerini uzattı sonra server 5. si oldu
Bu konuyla ilgili bir sorunum var benim . Şuan bulunduğum clana 90k np vermiştim . Şimdi ben clandan cıkarsam verdiğim npnin tamamı geri gelecekmi ?
Ulan oyunu bi bıraktım neler olmuş pelerindemi uzuyomuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme